theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Και μετά ξυπνήσατε.......και βάλε κάτι δεκαετίες ακόμα .
Και μετά ξυπνήσατε.......και βάλε κάτι δεκαετίες ακόμα .
Μεγαλυτερη μαλακια απο σενα αποκλειεται παντως.Πάλι εδώ ρε ζανούλη? Τι σκατά έκανες πάλι και σε φράγανε?
Μοίρασε σοφία, ρε Ζανούλη, πως θα αποφεύγουμε τα μπαν.Μεγαλυτερη μαλακια απο σενα αποκλειεται παντως.
Εσυ εφαγες μπαν δικαιωματικα και κανονικα επρεπε να τρως πιο συχνα γιατί εσυ κανεις προσωπικες επιθεσεις και βριζεις οικογενειες ενω εγω οχι
E, δεν νομίζω… εξάλλου μέτρα ποσες φορές εχεις παει για μπάνιο εσυ και ποσες εγω. Φαίνεται, δεν χρειάζεται να το συζητάμε, ειναι η ίδια μαλακια που λες οτι ο τσιριζας εχει 32%Μεγαλυτερη μαλακια απο σενα αποκλειεται παντως.
Ανέβασε το ποστ όπου βρίζω οικογένειες πουτανακι μουΕσυ εφαγες μπαν δικαιωματικα και κανονικα επρεπε να τρως πιο συχνα γιατί εσυ κανεις προσωπικες επιθεσεις και βριζεις οικογενειες ενω εγω οχι
Κοντά στο 50% αποχή καλα παει....Το 2017 ειχαν ψηφισει καπου 9.000.
Αν ξεπερασουν φετος τις 10.000 θα ειναι μεγαλη επιτυχια.
Δεν αναμενοταν κατι καλυτερο.
μαλλον εννοεις κατι κομπλεξικους που πηγαν και ψηφισαν το κουλι, σαν και του λογου σου δηλαδη και οταν ηρθε η αληθεια και η πραγματικοτητα, βλασφημισαν τη στιγμη και την ωρα που το εκαναν... γιατι μαλλον αυτοι τα λενε αυτα αν προσεξεις καλα τα βιδεος πιμποδικηγορε.Κατι κομπλεξικοι σαν εσενα τα λενε αυτα
Στην καλπη ομως θα την φατε παλι την πούτσα
Ελα θειτσο ολοι εδω μεσα ξερουμε που εβρισες τον πατερα του αλλου και εφαγες 10 κιλα χυσαμόλι στα μουτρα...και σε στειλανε στα ιαματικα λουτρά για τα αθριτικα.E, δεν νομίζω… εξάλλου μέτρα ποσες φορές εχεις παει για μπάνιο εσυ και ποσες εγω. Φαίνεται, δεν χρειάζεται να το συζητάμε, ειναι η ίδια μαλακια που λες οτι ο τσιριζας εχει 32%
Ανέβασε το ποστ όπου βρίζω οικογένειες πουτανακι μου
Ο,τι πεις θείο....Και μετά ξυπνήσατε...
Ναι καλα πανω απο 34 μοναδες δεν θα πιασεται και το ξερετε καλα αυτο..Κατι κομπλεξικοι σαν εσενα τα λενε αυτα
Στην καλπη ομως θα την φατε παλι την πούτσα
Σοβαρά? Για ανέβασε το ποστ γιατί δεν θυμάμαιΕλα θειτσο ολοι εδω μεσα ξερουμε που εβρισες τον πατερα του αλλου και εφαγες 10 κιλα χυσαμόλι στα μουτρα...και σε στειλανε στα ιαματικα λουτρά για τα αθριτικα.
Αναρτωτιέσαι γιατί είσαι μαλάκας. Ο λόγος που τρως μπανάκια υπάρχει, απλά δεν έχεις την νοητική επάρκεια να το καταλάβειςΝαι εγω σε παιρναω αλλα και εσυ δεν πας πισω,κανονικα στο ενα μπαν δικο μου εσυ επρεπε να ειχες 3,εξαλλου ειμαι πολυ προσεκτικος με τα λεγομενα μου και ακομα τρωω μπαν και αναρωτιέμαι
Μια χαρα ειναι ο κομμουνισμος απλα να υπαρχουν ικανοι πολιτικοι να τον διαχειριστουν.Έζησες τον κομμουνισμό εκ των έσω επειδή έμεινες λίγες μέρες εκει σαν επισκέπτης, σκαστος απο το Δημοτικό; Και τελικά μάλλον δεν ειχατε φορτηγό. Ουτε πετρελαιοφόρο, έτσι; Παππά μας πουλαγες τόσο καιρό.
Για πες τον λογο ρε θειτσο εσυ που τον ξερεις.Σοβαρά? Για ανέβασε το ποστ γιατί δεν θυμάμαι
Αναρτωτιέσαι γιατί είσαι μαλάκας. Ο λόγος που τρως μπανάκια υπάρχει, απλά δεν έχεις την νοητική επάρκεια να το καταλάβεις
Που είσαι εσυ ρε σπορε?Το πρωτο άρθρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χμμμ...ζαν το αλάνι ?
Να λες πως να αποφυγω τα δεξια τσιρακια που μου κανουν αναφορες.Μοίρασε σοφία, ρε Ζανούλη, πως θα αποφεύγουμε τα μπαν.
Και εσενα θα σε στειλω αεροπορικως στο κοζλοντουι μέσα στο κοτετσι μαζι με τις κοτες να κακαριζεταιΑναφορά στο Αλλοδαπών έπρεπε να κάνουμε μωρή Κασσιανή για να βρεθείς δεμένος χειροπόδαρα στο πρώτο πούλμαν για την Κακαβιά.
Mόνον που δεν υπάρχει ούτε ένα τέτοιο παράδειγμα πόλης ή χωριού να μας αναφέρεις, μετά από δεκαετίες εφαρμογής του.Μια χαρα ειναι ο κομμουνισμος απλα να υπαρχουν ικανοι πολιτικοι να τον διαχειριστουν.
Και τι εγινε που σε μια πολη η ενα χωριο αν δεν υπαρχουν πλουσιοι...υγεια παιδεια και φαγητο να υπαρχει θα ειμασταν ολοι ευτιχισμενοι
Υπηρχαν παλια καποιες σοβιετικες πόλεις που ζουσες ωραια,μεσα σ αυτες ηταν η μοσχα και η πετρουπολη,εποχες πριν τον γκορμπατσοφMόνον που δεν υπάρχει ούτε ένα τέτοιο παράδειγμα πόλης ή χωριού να μας αναφέρεις, μετά από δεκαετίες εφαρμογής του.
Συνεπώς ούτε μια χαρά είναι ούτε υπήρξαν ή θα υπάρξουν ικανοί πολιτικοί να τον διαχειριστούν.
Koλοκύθια ζούσαν. Ο κοσμάκης στην ανέχεια και η κομματική νομενκλατούρα στη χλιδή.Υπηρχαν παλια καποιες σοβιετικες πόλεις που ζουσες ωραια,μεσα σ αυτες ηταν η μοσχα και η πετρουπολη,εποχες πριν τον γκορμπατσοφ
Τωρα ζουν χειροτερα και που καπιταλοποιηθηκαν.Koλοκύθια ζούσαν. Ο κοσμάκης στην ανέχεια και η κομματική νομενκλατούρα στη χλιδή.
Ο λόγος ήταν για το σάπιο αυτοάνοσο σκουπίδιΓια πες τον λογο ρε θειτσο εσυ που τον ξερεις.
Ελα ρε που δεν θυμάσαι που μπηκες εδω μεσα σαν βρεγμενη γατα και νιαουριζες κιολας.