Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Εντάξει καταλαβαμε δεν εχεις μια και τελος το παιχνιδι σου.Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να δείξω πουθενά τους καταθετικούς μου λογαριασμούς. Συγκεκριμένες κινήσεις μόνο (και όχι όλες) και πολύ σου είναι, διότι αφενός μεν ούτως ή άλλως δεν καίγομαι να σε πείσω αν έχω κάτω από 100 ή πάνω από 100 ή πάνω από 200 και αφετέρου δεν θα έβγαζα κάτι τέτοιο σε κοινή θέα για να ξερει ο καθένας
Άλλο 2 και 3 και 10 χιλιάρικα κι άλλο.... τα υπόλοιπα
Σκούξε ΚΕΑ-collector!
Στο μπούτσο μου τι πιστεύεις, ακόμα καλύτερα να νομίζεις ότι νομίζειςΕντάξει καταλαβαμε δεν εχεις μια και τελος το παιχνιδι σου.
Να μην ανεβαζεις τοτε απο εδω και μπρος ποσα των 2 και 3χιλιαδων γιατι παλι το ιδιο θα σου πω.
Εισαι μια μπατηρω που θες να το παιξεις εδω μεσα λεφτου.
Σου ειπα η περσονα που πας να μας πουλησεις εδω μεσα δεν πιανει και ουτε θα σου αλλαξει την μιζερη ζωη που ζεις και σε συναισθηματικο αλλα και οικονομικο πεδιο.
Χτυπα των κωλο σου κατω οσο θες εισαι μια αποτυχυμενη μπατηρω
Από παντού εισοδήματα!Αρα και ο θειτσος που δεν εχει μετρητα δεν βγαζει....
Σωστα σπορε μιλησες σωστα.
Εγω ποτε δεν το επαιξα λεφτας,εγω με τα αμαξια τσεπωνω ενα 1200 το μηνα και τα φερνω βόλτα κατα μεσω ορο,παινω και το ενοικιο συν το κεα μια χαρα ειμαι,με τα μπουρδελακια μου ανα 2 μερες τις μπυριτσες και τα ποτα στη πλατεια το πλειστεισον κλπ
Καμια περιοδος δεν μου ερχεται μωρη θειτσα,απλα μην μας πουλας την περσονα που θα ηθελεςς να ησουν.Στο μπούτσο μου τι πιστεύεις, ακόμα καλύτερα να νομίζεις ότι νομίζεις
Η αλήθεια πάντως είναι ότι κάθε φορά που ανεβάζω σου έρχεται περίοδος σαν κοπελίτσα που της έτυχε κάτι το συνταρακτικό κι έχεις ανωμαλία στον κύκλο σου
Σκούξε τώρα με τα ΚΕΑ του ΚΟΥΛΗ και να λες κι ευχαριστώ μπούλη!
Kαλά καλά, ότι πεις!Καμια περιοδος δεν μου ερχεται μωρη θειτσα,απλα μην μας πουλας την περσονα που θα ηθελεςς να ησουν.
Θελω να μιλαμε για υπαρκτα πράγματα και οχι φανταστικα.
Είπαμε πρωτοχρονιά θα πίνεις κρασάκι ξυδιασμένο σε κάνα παγκάκι σαν άστεγος!Το κεα του κουλη καλοδεχουμενο,αν εδινε και κανα μερισμα θα ηταν ακομα καλυτερα να κλεισω πρψτοχρονια με κολγκιρλ
Τα 1200 τι τα κάνεις? Τα μαζεύει για προίκα ή τα επενδύεις σε μετοχές?Καμια περιοδος δεν μου ερχεται μωρη θειτσα,απλα μην μας πουλας την περσονα που θα ηθελεςς να ησουν.
Θελω να μιλαμε για υπαρκτα πράγματα και οχι φανταστικα.
Το κεα του κουλη καλοδεχουμενο,αν εδινε και κανα μερισμα θα ηταν ακομα καλυτερα να κλεισω πρψτοχρονια με κολγκιρλ
Αν βγάζει αυτός ο κόπανος 1.200, τοτε εγώ έχω τα 700 δις του Σώρρα!!!Τα 1200 τι τα κάνεις? Τα μαζεύει για προίκα ή τα επενδύεις σε μετοχές?
Ζαχαριαδης μεγαλος γαμιας.Άσχετος μαλάκας... ο οποίος επιμένει κιόλας! Σαν τον μπούλη κάνει! Λέει πίπες κι επιμένει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν βγάζει αυτός ο κόπανος 1.200, τοτε εγώ έχω τα 700 δις του Σώρρα!!!
Nαι, με τον κώλο... του τον έχουν κάνει τριαντάφυλλο όλοι και κυρίως ο Άδωνις!Ζαχαριαδης μεγαλος γαμιας.
Καλά, ότι πεις!!!Ναι εχεις γιναυτο δεν μας τα βαζεις,αντε απο εκει ρε ξεβρακωτο σαχλοκουδουνο που θες να μας το παιξεις και λεφτας.
Ναι ρε χαζε ας με κανει μονιμα αν θελει να πολεμησω τους τουρκους τι τσάμπα θα παω να πολεμησω?Nαι, με τον κώλο... του τον έχουν κάνει τριαντάφυλλο όλοι και κυρίως ο Άδωνις!
Καλά, ότι πεις!!!
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μεγαλύτερο προσόν σου είναι η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου!Ναι ρε χαζε ας με κανει μονιμα αν θελει να πολεμησω τους τουρκους τι τσάμπα θα παω να πολεμησω?
Γιατι ρε μαλακα με βλεπεις να τον στηριζω η να τον ψηφιζω.Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μεγαλύτερο προσόν σου είναι η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου!
Πουτανάκι του σε έχει κάνει ο Κούλης... με 200 ευρώ το μήνα!!!!
O Ζανούλης μαζεύει χρυσό, τύπε μου.Τα 1200 τι τα κάνεις? Τα μαζεύει για προίκα ή τα επενδύεις σε μετοχές?
Βάζω στοίχημα ότι αν σου έσκαγε 2 χιλιαρικάκια θα του έδινες και κώλο!Γιατι ρε μαλακα με βλεπεις να τον στηριζω η να τον ψηφιζω.
Στη μπούτσα μου όποιος και να βγει από το ΚΙΝΑΛ και το αυτό για όποιον γλωσσοφιλιάζεται με τον οποιονδήποτεΔεν λες μην βγει κανας γαπ και δεις τον δικηγορο να στηριζει γαπ και δουμε παλι γλωσσοφιλα με τη πξουλα...
Εγώ απλά θα είμαι εδώ να γελάω με την μαλακία που σε δέρνει εκ γενετήςΕσυ θα μεινεις με το μαραμενο πουλι στο χερι και δεν θα σου σηκωνεται ουτε με ολοκληρη κουτα λεβιτρα.
Κανενα κωλο δεν θα εδινα θειτσο.Βάζω στοίχημα ότι αν σου έσκαγε 2 χιλιαρικάκια θα του έδινες και κώλο!
(κι ίσως λέω πολλά!!!)
Στη μπούτσα μου όποιος και να βγει από το ΚΙΝΑΛ και το αυτό για όποιον γλωσσοφιλιάζεται με τον οποιονδήποτε
Εγώ απλά θα είμαι εδώ να γελάω με την μαλακία που σε δέρνει εκ γενετής
Ναι, άλλα λόγια βρε παιδιά ν' αγαπιόμαστε! Δεν λέγαμε για τον στρατό, ΕΣΥ το έφερες σαν παράδειγμα ότι αν σου έδινε ο ΚΟύλης 1500 το μήνα εσύ μέχρι θα πολεμούσες για την Ελλάδα (ενώ όπως ξέρουμε όλοι εχεις πει ότι δεν θα πολεμούσες για την Ελλάδα).Κανενα κωλο δεν θα εδινα θειτσο.
Απλα επειδη μπερδευεις καταστασεις εγω ειχα πει για μισθοφορικο στρατο.
Αλλά για να μην νομίζεις ότι πάω να αποφύγω το οτιδήποτε, να σου πω το εξής:Αν θελει ο κουλης να παιξει πολεμο να πληρωσει αλλιως να κατσει στα αυγα του.
Πιστευεις οτι στην ελλαδα υπαρχει ηθικο και οτι ολοι ειναι ετοιμοπολεμοι?
Πανε τωρα αυτα που ηξερες,αν δεν είναι μισθοφορικος ο στρατος μην πας για πόλεμο.
Εσυ ξερεις να πολεμησεις? Ουτε το οπλο δεν εισαι ικανος να κρατήσεις
Κατάλαβες, όχι λογικό.Βιταμα αναμένουμε τις καταθεσεις σου
Δεν περιμενω πολιτικη ευφυια απο εσενα Ζανουλη. Χαιρομαι που δεν με αντιλαμβανεσαι. Το αντιθετο θα με ανησυχουσε.Τα λεφτα υπαρχουν θες να ψηφισεις ρε χατζηαβατη.
Παντως να σε καιει τοσο πολυ το πασοκ αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.
Κατασταλαξε επιτελους εισαι δεξιος η κεντρωδεξιος και εννοω το πασοκ.
Εντωμεταξι θυμάμαι που ελεγες οτι θες στη χωρα να έχουμε γαπ και κουλη