kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.022
- Πόντοι
- 1.706
Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα έλεγαν οι αρχαίοι.Ελα κουταβι αυτη τη καραμελα ολοι την γλειφουν ωρα να τη γλειψεις και εσυ.
Εισαι ο πιο ασχετος ανθρωπος πανω στη γη που η ημιμάθεια του τον εχει κανει εντελως καραγκιοζο.το προβλημα σου ζαμπον-βιταμ ειναι που εμαθα εγω τη σιγκαπουρη ???
ολος ο κοσμος την ξερει επειδη απο σκετο λασποχωρι που ηταν τη δεκαετια του 60 χωρις καθολου φυσικους πορους καταφερε να γινει η χωρα με το μεγαλυτερο εισοδημα για τους κατοικους της
μαλλον εδινε μεγαλα επιδοματα σε λαμογια σαν και σενα
τραβα τωρα να γλειψεις κανενα κομματοσκυλο μπας και σου δωσουν επιδομα για τις αφεντρες
μαθε πρωτα για τον Σπιρτζη και για τα εμβολια φυματιωσης και μετα πες μας για τα διεθνη θεματαΕισαι ο πιο ασχετος ανθρωπος πανω στη γη που η ημιμάθεια του τον εχει κανει εντελως καραγκιοζο.
Σου ειπα και παλι που ξερεις εσυ την Σιγκαπούρη?και παλι θα σε ρωτήσω για πιο λογο αναπτυχθηκε η Σιγκαπούρη?δεν θελω να καψεις το γκουγκλ να απαντησεις αυτο που νομιζεις?.
Και το δικο σου προγραμμα η ενωση με την αλβανια ως ενιαια χωραΘα κατέβει υποψήφια η Κασσιανή και το πρόγραμμα της θα είναι η κρατικοποίηση του Αγκύρας.
Οταν ερθει η κατάλληλη στιγμη θα σου απαντησω,μιας και σε καίει τοσο πολυ ο σπιρτζης και τα εμβολιαμαθε πρωτα για τον Σπιρτζη και για τα εμβολια φυματιωσης και μετα πες μας για τα διεθνη θεματα
Οταν ερθει η κατάλληλη στιγμη θα σου απαντησω,μιας και σε καίει τοσο πολυ ο σπιρτζης και τα εμβολια
Τωρα ειμαι σε τσαρκα στα μπουρδέλα
μια χαρα μπορεις και γραφεις βλεπω...περιμενω πως και πως να μου απαντησεις για τις ΑΛΗΤΕΙΕΣ των κατσαπλιαδων σου...ψαξε το καλα ομως μην γραψεις κατι λαθοςΟταν ερθει η κατάλληλη στιγμη θα σου απαντησω,μιας και σε καίει τοσο πολυ ο σπιρτζης και τα εμβολια
Καλα πες και καμια αλλη αλβανική πολη ρε προδοτη του πασοκΚαι δε χαίρεσαι μωρή ξεφτίλα των Αγίων Σαράντα; Θα μπορείς να πηγαίνεις στο χωριό σου χωρίς χειροπέδες.
Στείλε φώτοΤωρα ειμαι σε τσαρκα στα μπουρδέλα
Να ρε που δεν πιστεύετεΣτείλε φώτο
πάλι εδώ είσαι ρε σκουπίδι, υπάνθρωπε, σκουλίκι, μαλάκα, ανώμαλε ? ήρθα να σε σοδομήσω μωρή κασσιανή μέχρι να βγάζει η κωλοτρυπίδα σου αίμα...Καλα πες και καμια αλλη αλβανική πολη ρε προδοτη του πασοκ
Σήμερα έχει προσκυνημα στην Παναγια τη Χρυσοφλουριωτισσα!Να ρε που δεν πιστεύετε
Agkiras 1 · Agkiras 1, Athina 104 34, Griechenland
Agkiras 1, Athina 104 34, Griechenlandwww.google.com
Εισαι ο πιο ασχετος ανθρωπος πανω στη γη που η ημιμάθεια του τον εχει κανει εντελως καραγκιοζο.
Σου ειπα και παλι που ξερεις εσυ την Σιγκαπούρη?και παλι θα σε ρωτήσω για πιο λογο αναπτυχθηκε η Σιγκαπούρη?δεν θελω να καψεις το γκουγκλ να απαντησεις αυτο που νομιζεις?.
Αν τον θελουνε τοσο πολυ για πρωθυπουργο οι Εγγλεζοι, θα μπορουσαμε να τον ανταλλαξουμε με τα μαρμαρα του Παρθενωνα.
Ειναι χαζοί οι Εγγλέζοι να ανταλλάξουν μάρμαρα με τούβλο;Αν τον θελουνε τοσο πολυ για πρωθυπουργο οι Εγγλεζοι, θα μπορουσαμε να τον ανταλλαξουμε με τα μαρμαρα του Παρθενωνα.
Ανοιχτά είναι;Οταν ερθει η κατάλληλη στιγμη θα σου απαντησω,μιας και σε καίει τοσο πολυ ο σπιρτζης και τα εμβολια
Κι όμως τύπε, το πρότειναν. Κάποιοι κακόβουλοι βέβαια θα πουν ότι πρόκειται για πληρωμένα bots αλλά προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.Αν τον θελουνε τοσο πολυ για πρωθυπουργο οι Εγγλεζοι, θα μπορουσαμε να τον ανταλλαξουμε με τα μαρμαρα του Παρθενωνα.
Λοιπον για να μαθαινεις.ειναι απλο ζαμπον-βιταμ
καθησαν, σκεφτηκαν και δουλεψαν με προγραμμα ... και δεν μοιραζαν επιδοματα σε τεμπεληδες για να "κινηθει" η αγορα
Οταν ψηφιζω ΝΔ ειμαι μαλακας, οταν ψηφισα ΠΑΣΟΚ ημουν μαλακας, οταν ψηφισα ΚΙΔΗΣΟ ημουν μαλακας, πες μου ρε τύπε επιτελους τι πρεπει να ψηφισω για να ξεφυγω απο τη δυσμένειά σου, με εχει πιασει τρομερη φαγούρα στ' αρχιδια για το θεμα και θελω να μού φυγειΜπραβο!!!!
Γι'αυτο ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ