Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Σε απασχολεί τι είμαι εγώ κι όχι εσύ που είσαι μαλάκας? Αλλά θα μου πεις... λογικό... ένας μαλάκας δεν καταλαβαίνει ότι είναι μαλάκαςεσυ τι εισαι?
Σε απασχολεί τι είμαι εγώ κι όχι εσύ που είσαι μαλάκας? Αλλά θα μου πεις... λογικό... ένας μαλάκας δεν καταλαβαίνει ότι είναι μαλάκαςεσυ τι εισαι?
Kάποιος που εργάζεται, βγάζει λεφτά, πληρώνει φόρους (για να παίρνεις εσύ ΚΕΑ) και ζει την ζωή του.ναι αλλα εσυ τι εισαι?
Εδώ δεν καταλαβαίνεις εσύ ότι είσαι μαλάκας. Πως είναι δυνατόν να το καταλαβαίνεις για τους άλλους?μαλακςα γιατι βγηκες ομως?
ηταν κληρονομικο?
σου μεταδωθηκε συμπυκνομενη μαλακια απο παλαιοτερες γεννιες?
Συμπεράσματα ενός μαλάκαΑΡΑ εισαι
ευχαριστω
Εγώ βαρετός κι εσύ μαλάκας?βαρετος
εισαι μιστερ μαλακαςεσυ βαρετος μαλακας εγω σκετος
πουσυ στα εχω ξαναπει αν εχεις αρχιδια απο κοντα αυταΕΣΥ ψευτονταβας μαλακας
ασε ελα εσυ και θα τα βρουμε χαζουλααμε οπωτε θες
θα ερθω με τον αλπουλααχαχαχαχαα
Καλά καλά... να σου πω... θα είσαι εδώ το βραδάκι? Τώρα έχω δουλειά, πρέπει να φύγω!εσυ βαρετος μαλακας εγω σκετος
ναι εννοειτε ..ενδιαφερεσαι και εσυ???νιαου
τελικα γατουλα ισχυουν αυτα που ακουγονται ?
Ωραία, πάρε και πετσετούλαθα ειμαι πορεια το απογευμα
δεν απαντας ενδιαφερεσαι μιστερ μαλακα ναι η οχιθα ειμαι πορεια το απογευμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι ισχυει για πες?
αυτα που λεει ο αλπουλα ισχυουν ??
μαλιστα
ναυαγιοοοοο μιστερ μαλακας για παντα θα εισαιπαντα ενδιαφερομαι για την πρωτια ψευτονταβακο
ετοιμασου αφρολουτρο παρεεσυ θα προωθεις με πμ σαπιες
μια ζωη μαλακονταβακος
Nαι θα πας γραφειο και εισαι ολη μερα εδω μεσα στο μπου.Ποιας ημέρας? Εγώ θα πάω γραφείο κανονικά, Πέμπτη είναι, ημέρα εργάσιμη!
Α, ξέχασα... αργία για κάτι προβατοσούργελα σήμερα!
Ο κουλης θα πεσει και λειαν συντομως παψε να μασας τη καραμελα του δικηγόρου.Kαλά εσύ είσαι μαλάκας από κουνια! Δεν πειράζει, σας έχουμε συνηθίσει. Σας τσούζει ο Κούλης και θα τον έχετε 10 χρονια τουλάχιστον! Από το κνιτοαληταριό ασυγκρτίως καλυτερα!
Σκούξε τώρα πουσιβαγονομαλάκα
Αεργος και με τη βούλαανοιξε στομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αεργος η ανεργος λες?
Ο φόρος εισοδήματος νομικών προσώπων επιβάλλεται στο εισόδημα που προέρχεται από πηγές Σιγκαπούρης πλέον εκείνου που εμβάζεται, ή θεωρείται ότι μεταφέρθηκε στη Σιγκαπούρη. Μερίσματα από το εξωτερικό και κέρδη υποκαταστημάτων εξαιρούνται της φορολογίας εφόσον η χώρα πορέλευσης έχει φορολογικό συντελεστή τουλάχιστον 15%. Ο κανονικός φορολογικός συντελεστής επί των κερδών ανέρχεται σε 17%. Παρόλα αυτά, το 75% των πρώτων 10.000 δολ. Σιγκαπούρης και το 50% των επόμενων 290.000 δολ. Σιγκαπούρης εξαιρούνται του φόρου.μπραβο ρε κασι ... οι οικονομικες αναλυσεις σου σκιζουν
πρωτο ντηλ η απειροελαχιστη φορολογια
δευτερο ντηλ ο φορολογικος παραδεισος
σε λιγο θα βρεις και τριτο ντηλ τους χαμηλους φορολογικους συντελεστες
τωρα πως γινεται να θεωρεις φορολογικο παραδεισο μια χωρα με εταιρικο φορολογικο συντελεστη 17% οταν υπαρχουν τουλαχιστον καμια δεκαρια χωρες με 0% (και γραπτα μπας και το καταλαβεις : ΜΗΔΕΝ %) αυτο μονο ο ζαμπον-βιταμ μπορει να στο εξηγησει
ΦΟΡΟΣ | ΠΟΣΟΣΤΟ % |
Φόρος αγαθών και υπηρεσιών - "ΦΠΑ" | 0 / 7 |
Εταιρικός Φόρος | μέχρι 17 |
Φόρος Φυσικών Προσώπων | από 0% μέχρι 22% |
Κεφαλαιακά κέρδη | 0 |
Μερίσματα | 0 |
Δικαιώματα | 0 / 10 |
Τόκοι | 0 / 15 |
Ασφαλιστικές εισφορές | 17 για τον εργοδότη και 20 για τον εργαζόμενο |
Εγώ απεργώ το συνδυάσω με δίαιτα κ νηστείαΠοιας ημέρας? Εγώ θα πάω γραφείο κανονικά, Πέμπτη είναι, ημέρα εργάσιμη!
Α, ξέχασα... αργία για κάτι προβατοσούργελα σήμερα!
θεουληςΡούφα πούτσα #4, #5, #6, #7, #8, #9.........#12345.......#34567789495