jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ελα κουταβι αυτη τη καραμελα ολοι την γλειφουν ωρα να τη γλειψεις και εσυ.Τι πόσους;
Οπου δει τσουτσούνι ο Ζανούλης ορμάει.
Ελα κουταβι αυτη τη καραμελα ολοι την γλειφουν ωρα να τη γλειψεις και εσυ.Τι πόσους;
Οπου δει τσουτσούνι ο Ζανούλης ορμάει.
Λοιπον τσιφλικι το κρατος το έχουν κανει μεγαλοεπιχειρηματιες καναλαρχες νονοι βουλευτες και ολη η ελιτ του Κολωνακίου.Τους μαλακες τεμπελχαναδες που νομίζουν οτι έχουν τσιφλίκι το κράτος και τους φόρους που πληρώνω ΕΓΩ. Μαλακα!!!!
Εισαι ΤΡΟΜΠΑΣ! Νο further comments on this one!
Μαλακας εισαι? Λες να τον ψήφιζα τοτε? Κι εγω ατομική επιχείρηση εχω ΤΟΥΒΛΟ!
Εισαι ΤΡΟΜΠΑΣ! No further comments on this one either! Ψαξενα βρεις το γιατι εισαι ΤΡΟΜΠΑΣ! Στα έχουμε πει πάμπολλες φορές αλλα εσυ «πες πες πες κατι θα μείνει». Πες το μας παλι μετα απο 3-4 μήνες! ΜΑΛΑΚΑ!!!!
Στειλε κανένα email στα σούργελα της κουμουνδουρου να συνεννοηθείτε ως σούργελα που είστε!
Ο ζαν σου έχει κάνει διατριβή στο θέμα πούτσες, όσα ξέρει ο κώλος του δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.μπαρόκε τον έχεις μικρότερο και από μένα σύμφωνα με τον ζαν !!!!
θέμα μεγάλο
βιτάμα σε πόσους την "έχεις μετρήσει" πια?
μπαρόκε ο βιτάμ είναι δικός μου
Και περιμένεις να σου πούμε και μπράβο;Ειμαι αναποδο γαμωτο
Ν αγιασει το στομα της, ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ.
7 εκατομμύρια θα έχουν εμβολιαστεί σε λίγο ρε δυσλεκτικε Αλβανε!Η κυβερνηση εφαρμοζει καθεστως ελευθεριας στους πολιτες.
Εκανε τους σερβιτορους και τους καταστηματαρχες ελεγκτικο προσωπικο
Παντου με τη πιστοποιημενη παπαρια θελει η κουλοκυβερνηση να ελεγχνονται οι πολιτες και οι ζωες τους να γινονται δυσκολες.
Ποση αλλη κατρακυλα πια....ποιοι θα πανε να ξανψηφισουν κουλη παλι στις εκλογες?
Γιατί εσύ ξέρεις που πέφτει μωρη αγράμματη Αλβανα??Που εμαθες εσυ ρε χαζοβιολη τη σιγκαπουρη?
Γλυφε και αλλο την καραμελα της δεξιας
Μονο αρια τραβελια και αφεντρες ο μαν!Εσύ κοίτα να γλείψεις καμιά αράπικη ψωλή μωρή Κασσιανή μπας και σταματήσεις να αμολάς βατράχια.
Και οι λμεταναστες που πηγαινοερχονται στην χωρα σαν ιερεςχαγελαδες χωρις να τους αγγιζει κανεις. Ξεχασα τους προστατευει ο αλλαχ αυτους απο τον κορωνοιο και δεν εχουν αναγκη απο το τσιμπημαΘα μεινετε στο τελος μονο εσυ,η Κουσκουση και λιγες χιλιάδες καθυστερημένα
περιμενω πως και πως την 17 Νοεμβρη να γινει πλυσιμο-αποφθειρωση-απεντομωση και pubex στο τελος
Επιβεβαιώνω.Όταν είχε πάει μετανάστης στη Φιλαδέλφεια, κάθε βράδυ πήγαινε βόλτα στα γκέτο των μαύρων και μόλις έβλεπε κάναν νταβραντισμένο κατέβαζε τα βρακιά και στηνόταν στα τέσσερα η αλβανολούγκρα.
Συμφωνω!Και οι λμεταναστες που πηγαινοερχονται στην χωρα σαν ιερεςχαγελαδες χωρις να τους αγγιζει κανεις. Ξεχασα τους προστατευει ο αλλαχ αυτους απο τον κορωνοιο και δεν εχουν αναγκη απο το τσιμπημα
Α την ειχα ξεχάσει αυτή τη φιδια!Όταν είχε πάει μετανάστης στη Φιλαδέλφεια, κάθε βράδυ πήγαινε βόλτα στα γκέτο των μαύρων και μόλις έβλεπε κάναν νταβραντισμένο κατέβαζε τα βρακιά και στηνόταν στα τέσσερα η αλβανολούγκρα.
Απλως εχει πεσει συρμα και δεν το δειχνουν τα μμε. Τους τοποθετει στην ενδοχωρα με διάφορα τρικ. Αλλιως δεν θα εγκαινιαζε υπερσυγχρονο λμετανασταριό δυναμης 3000 ατομων στην σαμοΣυμφωνω!
Η Κουλα μπορεί να μειωσε τις ροές σε σχέση με το Συριζα,αλλα δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα
Που εμαθες εσυ ρε χαζοβιολη τη σιγκαπουρη?
Γλυφε και αλλο την καραμελα της δεξιας
Δε φτάνει μονο το επίδομα αφέντρας για το Ζαν!τραβα τωρα να γλειψεις κανενα κομματοσκυλο μπας και σου δωσουν επιδομα για τις αφεντρες
Είδες παλιομαλάκα επιτέλους πως υπάρχει δημοκρατία και ελευθερη ενημέρωση;Για "Διάλογο" μιλάει ο ίδιος ο Άδωνις (και το ΣΚΑΙ λογικά), για "Αποδοκιμασίες", "Γιουχαρίσματα" και "Σφοδρές αποδοκιμασίες" μιλάνε άλλοι. Και αυτού του είδους η "ενημέρωση" γίνεται σε καθημερινή βάση επί Κούλη. Και κάποιους τους αρέσει. Ονόματα δεν λέμε, θα αποκαλυφτούν μόνοι τους μόλις αντιδράσουν που τους έθιξα το είδωλο.