Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.480
- Πόντοι
- 3.556
Με προσβάλλεις εγώ είμαι ο αγράμματος εδω στο σάηΑμωρφοτι ολι σας...![]()
Με προσβάλλεις εγώ είμαι ο αγράμματος εδω στο σάηΑμωρφοτι ολι σας...![]()
Φίλε, αρπαχτήκαμε γιατί ήταν θρασύς, προκλητικός και επέμενε να μου κάνει μαθήματα γλώσσας, ενώ κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι έχει σοβαρά προβλήματα και στην κατανόηση και στη χρήση της. Μπορούσε απλά να κόψει και ούτε γάτα ούτε ζημιά αλλά επέμενε. Γιατί στα αρχικά σχόλια δεν υπήρχε από μεριάς μου κάποια αντίδραση. Ήπια του μιλούσα, αυτός αποφάσισε να πάει την κουβέντα αλλού.Και ο sescoulas τον πάει με 1000 και τρολάρει ό ένας τον άλλον συνεχώς φίλε,κακώς αρπαχτήκατε από το πουθενά
Βλακα απο εμένα μπορείς να περιμένεις ατελείωτο ασάλιωτοΤύπε είσαι τόσο βλάκας που νομίζεις ότι με αγγίζουν αυτά και θα στρέψεις τη συζήτηση αλλού.
Σου έκανα δεδομένες ερωτήσεις.
Θα απαντήσεις σε καμία; Ή από βλάκες σαν εσένα μόνον ψεκασμένες μαλακίες μπορούμε να περιμένουμε;
Τι κωλοφεράντζα να πας εσύ ρε τελειωμένε βλάκα; Εντάξει έχουμε να κάνουμε με ΑΥΘΕΝΤΙΚΌ ΜΑΛΑΚΑ. Ας δούμε ποιός απευθύνθηκε σε ποιόν και ποιός άρχισε τι. Και ποιός έκανε παράθεση σε ποιον.Βλακα απο εμένα μπορείς να περιμένεις ατελείωτο ασάλιωτοοσο μου κολοτριβεσε τοσο κωλοφερατζα θα σε παω .εσυ ξεκινήσεις να βρίζεις οχι εγω ...εγω απευθύνθηκα σε αλλον και εσυ εκανες παράθεση το μηνυμα μου οπότε ποιος ειναι ο ΒΛΑΚΑΣ εσυ.
Και για να μη γράφουμε σεντόνια και τα υπολοιπα ποστ εκεί είναι για να δούμε ποιός γράφει και τιΠοιος ειναι αυτος
Ενας δ.υ του οτε δικος σας δεξιο τσιρακι κουλικο
Ένας άξιος λόγου και αξιοπρεπής άνθρωπος δηλαδή.
ναι απο αξιοπρέπεια αλλο τίποτα πουλάει μελομακάρονα στο σαιτ για 20 ευρω ,χρωστάει χρήματα σε μελος και οπου παει θελει να τον κεράσουν![]()
Καθένας με τις αδυναμίες του. Όλοι έχουμε τα πάθη μας.
Eγω λεω αυτοδυναμία τελος. Ειτε τωρα ειτε σε 2 χρόνια.Σωστά τα λες. 10 μονάδες με δύο χρόνια πανδημίας. Φαντάσου πόσο θα είναι τα επόμενα 2 χρόνια χωρίς πανδημία ή με εξασθένιση της πανδημιας.
Εγώ λέω +15. Εσύ?![]()
Θειτσο αλλος σε εστειλε για μπανιο και σου την εφερε,με λιγα λογια σου γαμησε τα πρεκια.H διαφορά μας ειναι οτι εμενα στην μπουτσα μου! Εσυ καίγεσαι μαλακα για να εισαι εδω πέρα! Και καλα κανεις γιατι εισαι ΤΟ γέλιο του αιώνα!
Δεν παίρνω πισω τίποτα απο αυτα που ειπα και θα τα επαναλάβω αν προκληθώ. Για να βλέπουμε ποιος ειναι και κολλητός των mods και ποιος ειναι ρουφιάνος![]()
Δεν υπαρχει τστοια περιτπωση,εδω κίνδυνευεται και να βγειτε πρωτο κομμα,ο κοσμος σας βριζει και εσεις πληρωνεται τις εταιρειες των δημοσκοπησεων να σας βγαζουν με 12 μοναδες μπροστα ετσι ωστε να δημιουργειται το κλιμα οτι η κυβερνηση εχει στη στηριξη του λαου.Eγω λεω αυτοδυναμία τελος. Ειτε τωρα ειτε σε 2 χρόνια.
Και τα χάλια τησ συγκυβέρνησης τα είδαμε με συριζανελ και στην τοπίκη αυτοδιοίκηση με την απλη αναλογική.
Στοκε αν και δεξιος που εισαι ξεχωριζεις απο τα λοιπα σαχλοκουδουνα.Φίλε, αρπαχτήκαμε γιατί ήταν θρασύς, προκλητικός και επέμενε να μου κάνει μαθήματα γλώσσας, ενώ κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι έχει σοβαρά προβλήματα και στην κατανόηση και στη χρήση της. Μπορούσε απλά να κόψει και ούτε γάτα ούτε ζημιά αλλά επέμενε. Γιατί στα αρχικά σχόλια δεν υπήρχε από μεριάς μου κάποια αντίδραση. Ήπια του μιλούσα, αυτός αποφάσισε να πάει την κουβέντα αλλού.
Όσο για τον Αθηναίο, εγώ τον πάω γιατί είναι ωραίος τύπος και έχουμε κάνει καλές πλάκες και τρολιές και μεταξύ μας.
Ωραίοςναι απο αξιοπρέπεια αλλο τίποτα πουλάει μελομακάρονα στο σαιτ για 20 ευρω ,χρωστάει χρήματα σε μελος και οπου παει θελει να τον κεράσουν![]()
Για λεγε ρε δικηγορε τι εχει ο αθηναιος που δεν πρέπει να τσακωνονται για την αρχοντομουτσουναρα του?Πειτε μου οτι τσακωνεστε για τον αθηναιο, να πεσω ξερος
Ελα ρε στοκε μπουλης ειναιΝαι, μια χαρά τυπάκι είναι. Κι εγώ τον πάω.....
Οφείλεις να παραδεχθεις πως ο χαμός που είχατε κάνει τότε, για τη συνάντηση στην τράπεζα, είχε πολύ γέλιο. Μια χαρά παιδί είναι ο αθηναίος. Και πλακατζής και αυτοσαρκάζεται.Ελα ρε στοκε μπουλης ειναι
Δεν τον ειδα ποτε,ηταν λεεει στα ματ κοντα στη κλουβα ουτε αυτος ηξερε τι ελεγε,εγω βέβαια δεν ημουν ακριβως στη τραπεζα αλλα απέναντι και δεν μου εδωσε περιγραφη του ενω εγω του ειπα τι φοραω.Οφείλεις να παραδεχθεις πως ο χαμός που είχατε κάνει τότε, για τη συνάντηση στην τράπεζα, είχε πολύ γέλιο. Μια χαρά παιδί είναι ο αθηναίος. Και πλακατζής και αυτοσαρκάζεται.
Και συ ζανούλη ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους μαλάκες, εσύ είσαι ο μαλάκας της καρδιάς μας.Στοκε αν και δεξιος που εισαι ξεχωριζεις απο τα λοιπα σαχλοκουδουνα.
Απο εκει και περα ο αθηναιος δεν εχει πολιτικες γνώσεις,δεν μπορει να μιλησει με πολιτικα επιχειρηματα.
Κιοτεψε μετα το μπερντακι εδω μεσα.@Νίο και @jean-Claud γιατί υπάρχει σιγή ιχθύος από τον μπαρμπαπηδουλα;;;λέτε να συναιτιστηκε κ να έγινε ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;![]()
Τον περίμενα πιο δυναμικό
Αρχίζω κ ανησυχω
Πιστεύω ότι ο μπαρμπαπηδουλας έχει συριζσιικες αριστερές απόψεις ενώ στοκαδουρας μπαρόκ και Άλεξ μέσα τους βαθιά πιστεύουν τον κομμουνισμό σα ρομαντικη ιδεαΚιοτεψε μετα το μπερντακι εδω μεσα.
Ετσι μονο καποιοι μπαινουν στο σωστο δρομο ενα μπερντακι και γίνονται παρθένες κυρατσες με ποδιά.
Παντως αν γίνει συριζα ο θειτσος θα κανουμε γλεντι εδω μεσα με live βιντεο και θα με δεις να χορευω με το θειτσο αγκαλια το Bella ciao
Είμεθα όλοι με το σφυροδρέπανο ανα χείραςΠιστεύω ότι ο μπαρμπαπηδουλας έχει συριζσιικες αριστερές απόψεις ενώ στοκαδουρας μπαρόκ και Άλεξ μέσα τους βαθιά πιστεύουν τον κομμουνισμό σα ρομαντικη ιδεα
Στο ελλαντα ο καθενας κοιταει την παρτη του, και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε,Οποιος πιστευει πως αν καταρρευσει η αγορα δεν τρεχει και τιποτα,ειναι τελειως βλακας.......οποιος ειναι δ.υ και αυτη τη στιγμη κανει την προσευχη του για ενα ωραιο τριμηνο λοκνταουν ειναι απλα μαλακας,οποιος ι.υ σου λεει πιο καλα απο το σπιτι ,που να τρεχω στη δουλεια καθε πρωι,ειναι βλακας με λοφιο....οποιος ζει με κεα και ουσιαστικα δεν θα αλλαξει τιποτα για αυτον ειναι στην κοσμαρα του.....ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ,ΙΔΙΩΤΕΣ ,ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΕΣ ...ΟΛΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.....ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΣΑΣ........ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ....ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ!
Τον επανέφεραν τον κλώνο που ειναι για κλάματα?Πιστεύω ότι ο μπαρμπαπηδουλας έχει συριζσιικες αριστερές απόψεις ενώ στοκαδουρας μπαρόκ και Άλεξ μέσα τους βαθιά πιστεύουν τον κομμουνισμό σα ρομαντικη ιδεα