barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 5.506
Και τι σε νοιάζει εσένα; Στ αρχίδια σου τα πολιτικά.Φανταζόσουν ποτέ το είδωλό σου με ντουντούκα;
Και τι σε νοιάζει εσένα; Στ αρχίδια σου τα πολιτικά.Φανταζόσουν ποτέ το είδωλό σου με ντουντούκα;
Εδω στην ελλαδα ολο λογια ειναι οι περισσότεροι.Ναι τύπε, το σημαντικό είναι ότι είμαστε οι καλύτεροι και όλοι μας ζηλεύουν!
Με προμοτορα και αγγλετερο??Αν θες, μπορώ να κανονίσω ένα μπουκαλάκι στον Σφακιανάκη πρώτο τραπέζι πίστα με 50% έκπτωση
εχει μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα μαν μου..Ρε νούμερο, σε όποιο λεξικό της νεοελληνικής να ψαξεις, στον ορισμό του πάθους είναι και η φιλαργυρία. Τι είναι η φιλαργυρία; Βάλε μας τον ορισμό νούμερο.
Κσι λυσε μας μια απορία.
Ενα νούμερο που κάνει 4-5 λάθη σε μια πρόταση 30 λέξεων τι έχει τελειώσει; ΕΠΑΛ με τενεκέδες λάδι που έσπρωχναν οι δικοί του στους καθηγητές, για να σώσει τη χρονιά;
Βλάκα
Και η κουβέντα ξεκίνησε γιατί εγραψα ότι ο @athinaios44 ειναι αξιοπρεπής και πετάχτηκες να το αμφισβητήσεις πετώντας μια παπαριά.
Άντε, βλάκα!
1) Γιατι τυπε βλακα πετακτικες, εκει που δεν σε σπέρνουν εισαι η πουτανα του? 2) επειδη απο την πολυ τον εχεις καψη θα κανω ένα ψυχικό και θα δωσω ενα 20 ευρω να πας σε κανα μπουρδελο 3)σε βλέπων συγχυσμένο απο αυτα που γραφεις και θα σου προτεινα κρυα μπανια 4 ) επειδη το καταλαβα απο την πρωτη στιγμή οτι μιλάω με εναν τυπο χαμηλής νοημοσύνης (δεν νομιζω καν να εχεις βγαλει Γυμνασιο )ξεκινά νυκτερινο σχολίου μπας και μάθεις κατι.Ρε νούμερο, σε όποιο λεξικό της νεοελληνικής να ψαξεις, στον ορισμό του πάθους είναι και η φιλαργυρία. Τι είναι η φιλαργυρία; Βάλε μας τον ορισμό νούμερο.
Κσι λυσε μας μια απορία.
Ενα νούμερο που κάνει 4-5 λάθη σε μια πρόταση 30 λέξεων τι έχει τελειώσει; ΕΠΑΛ με τενεκέδες λάδι που έσπρωχναν οι δικοί του στους καθηγητές, για να σώσει τη χρονιά;
Βλάκα
Και η κουβέντα ξεκίνησε γιατί εγραψα ότι ο @athinaios44 ειναι αξιοπρεπής και πετάχτηκες να το αμφισβητήσεις πετώντας μια παπαριά.
Άντε, βλάκα!
τσακω μιαεχει μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα μαν μου..
Πιο ηλιθιο αρθρο δεν εχω διαβασειΔημοσκόπηση – κόλαφος, «τελειώνει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Εξαιρετικά ανησυχητικά είναι τα μηνύματα για την κυβέρνηση από την δημοσκόπηση που δημοσιεύει αύριο το βήμα της Κυριακής. Μία άκρως φιλοκυβερνητική εφημερίδαwww.olympia.gr
πάθος το [páθos] Ο46 : 1.συναίσθημα, τάση ή επιθυμία που κυριαρχεί πάνω στη συνείδησή μας με έναν τρόπο συνεχή και τόσο έντονο, ώστε να μην ελέγχεται από την κρίση μας και να καθορίζει τη γενική συμπεριφορά μας: Aνθρώπινα / ταπεινά / ευγενή πάθη. Tα πάθη, ακόμα και τα ευγενή, είναι για να καταδυναστεύουν τον άνθρωπο. Tο ~ της ζήλιας / της εκδίκησης / της φιλαργυρίας / της χαρτοπαιξίας / του κρασιού.1) Γιατι τυπε βλακα πετακτικες, εκει που δεν σε σπέρνουν εισαι η πουτανα του? 2) επειδη απο την πολυ τον εχεις καψη θα κανω ένα ψυχικό και θα δωσω ενα 20 ευρω να πας σε κανα μπουρδελο 3)σε βλέπων συγχυσμένο απο αυτα που γραφεις και θα σου προτεινα κρυα μπανια 4 ) επειδη το καταλαβα απο την πρωτη στιγμή οτι μιλάω με εναν τυπο χαμηλής νοημοσύνης (δεν νομιζω καν να εχεις βγαλει Γυμνασιο )ξεκινά νυκτερινο σχολίου μπας και μάθεις κατι.
Υ,Γ τυπε βλακα stokoadoura οπως λεει και το ονομα σου στόκος
Δεν υπάρχει κάποιο πάθος σε αυτά που έγραψα , λάθος συσχετισμός λέξεις από πλευράς σου.
ρε κακομοίρη τυπε .εκφράζεις λάθος της λέξεις τι σχεση εχουν τα παθη τον ανθρώπων με τα ελαττώματα , εχες βγάλει το Γυμνασιο? γιατι αυτα που λες τα γνωρίζουν ακομα και τα γυμνασιόπαιδα .
Γελοίε, αμόρφωτε βλάκα.τυπε αυτο δεν ονομάζετε πάθος αλλά ελαττώματα ,αυτη ειναι η σωστη ελληνική λέξει ολα τα αλλα ειναι μπούρδες
τυπε Γελοίε ,αμόρφωτε βλακα , δεν απάντησες σε καμία απο της ερωτήσεις μου την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια , καταλαβαινω την αναστάτωση που σου εχω δημιουργήσει λογο του Χαμηλού σου iq ,γιαυτο θα σε κεράσω ενα 20ευρω να πας στο μπουρδελο να ξελαμπικαρεις.πάθος το [páθos] Ο46 : 1.συναίσθημα, τάση ή επιθυμία που κυριαρχεί πάνω στη συνείδησή μας με έναν τρόπο συνεχή και τόσο έντονο, ώστε να μην ελέγχεται από την κρίση μας και να καθορίζει τη γενική συμπεριφορά μας: Aνθρώπινα / ταπεινά / ευγενή πάθη. Tα πάθη, ακόμα και τα ευγενή, είναι για να καταδυναστεύουν τον άνθρωπο. Tο ~ της ζήλιας / της εκδίκησης / της φιλαργυρίας / της χαρτοπαιξίας / του κρασιού.
Πες μας ψεκασμένε αμόρφωτε βλάκα τον ορισμό του φιλάργυρου.
Και πες μας ακόμα νούμερο, ο αμόρφωτος βλάκας που έχει γράψει τα παραπάνω και τα παρακάτω και το έχει κάνει όχι μόνον μια φορά, τι ακριβώς έχει τελειώσει; Δημοτικό στο Ελμπασάν; Και γιατί αυτός ο αμόρφωτος βλάκας δίνει μαθήματα ελληνικών; Και γάμα τα σημεία στίξης. Ας μείνουμε στα ορθρογραφικά μόνον για να μην ξημερώσουμε.
Γελοίε, αμόρφωτε βλάκα.
Ρε γελοιε, αμόρφωτε, ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ, ΒΛΑΚΑ να σου θυμίσω ότι η ΠΟΥΤΑΝΑ που πετάχτηκε ήσουν ΕΣΥ, να θίξεις τον @athinaios44 σε κουβέντα μου με τον Zανκλω. Κανείς δε σου απηύθυνε το λόγο.τυπε Γελοίε ,αμόρφωτε βλακα , δεν απάντησες σε καμία απο της ερωτήσεις μου την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια , καταλαβαινω την αναστάτωση που σου εχω δημιουργήσει λογο του Χαμηλού σου iq ,γιαυτο θα σε κεράσω ενα 20ευρω να πας στο μπουρδελο να ξελαμπικαρεις.
ο γιωργακης δεν βγαινειΠιο ηλιθιο αρθρο δεν εχω διαβασει
Κατ' αρχην τα κομματα ολα μαζι στην σελιδα που δημοσιευει εχουν συνολικα 70% με 30% αδιευκρινιστη ψηφο χωρις αναγωγη στα εγκυρα, αρα το 28% γινεται 35-36%. Και το 18% του Συριζα γινεται 24-25%.
Επιπλεον λεει και την αλλη μπουρδα, οτι ειναι ακατανοητο το υψηλο ποσοστο του ΚΙΝΑΛ επειδη λεει οποιος κι αν εκλεγει, το κομμα θα διασπαστει.
Μιλαμε για κορυφαια πολιτικη αναλυση, σταματηστε να δινετε σημασια σε σκουπιδοσάιτ
Ρε, ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ, ΒΛΑΚΑ να σου θυμίσω ότι η ΠΟΥΤΑΝΑ που πετάχτηκε ήσουν ΕΣΥ, Το ότι είσαι ένας γελοίος, αμόρφωτος, ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ, ΒΛΑΚΑΣ και το πόση σχέση έχεις με την ελληνική γλώσσα, φαίνεταιΡε ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ, ΒΛΑΚΑ να σου θυμίσω ότι η ΠΟΥΤΑΝΑ που πετάχτηκε ήσουν ΕΣΥ, να θίξεις τον @athinaios44 σε κουβέντα μου με τον Zανκλω. Κανείς δε σου απηύθυνε το λόγο.
Σου απάντησα στα πάντα. Το ότι είσαι ένας γελοίος, αμόρφωτος, ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ, ΒΛΑΚΑΣ και το πόση σχέση έχεις με την ελληνική γλώσσα, φαίνεται.
Σου παρέθεσα τον ορισμό του πάθους.
Τι είναι η φιλαργυρία αμόρφωτε, γελοίε, ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ, ΒΛΑΚΑ;
Δω΄σε μας τον ορισμό νούμερο.
Τα ποιο μεγάλα Σαγαπω τα λένε οι ψεύτες. Ενδιαφέρομαι τυπε αλλά είμαι ανεμβολιαστοςΑν θες, μπορώ να κανονίσω ένα μπουκαλάκι στον Σφακιανάκη πρώτο τραπέζι πίστα με 50% έκπτωση
Πες μας ρε γελοίε, αμόρφωτε, ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ, ΒΛΑΚΑ γιατί πετάχτηκες σαν ΠΟΥΤΑΝΑ στην κουβέντα μου με το Ζανκλώ, να θίξεις τον @athinaios44; Σε έχει πάει τραίνο;Ρε, ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ, ΒΛΑΚΑ να σου θυμίσω ότι η ΠΟΥΤΑΝΑ που πετάχτηκε ήσουν ΕΣΥ, Το ότι είσαι ένας γελοίος, αμόρφωτος, ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ, ΒΛΑΚΑΣ και το πόση σχέση έχεις με την ελληνική γλώσσα, φαίνεται
υ.γ ο stokadoura ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ, ΒΛΑΚΑ
τυπε σταματα τα ληγμενα σε χαλανε το βλεπουν ολοι
Μη στεναχωριέσαι. Για όλα υπάρχει λύση.Τα ποιο μεγάλα Σαγαπω τα λένε οι ψεύτες. Ενδιαφέρομαι τυπε αλλά είμαι ανεμβολιαστος
Πες μας ρε γελοίε, αμόρφωτε, ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ, ΒΛΑΚΑ γιατι εισαι τόσο βλακός ?Πες μας ακόμα αμόρφωτο, ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, γιατι σε αποκαλούν ΚΑΜΕΝΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΜΑΤΑ?Πες μας ρε γελοίε, αμόρφωτε, ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ, ΒΛΑΚΑ γιατί πετάχτηκες σαν ΠΟΥΤΑΝΑ στην κουβέντα μου με το Ζανκλώ, να θίξεις τον @athinaios44; Σε έχει πάει τραίνο;
Πες μας ακόμα αμόρφωτο, ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ποιός είναι ο ορισμός του φιλάργυρου;
Που ΄έχεις τελειώσει εσύ δημοτικό, γιατί με τα ελληνικά που γράφεις για παραπάνω από τρίτη δημοτικού δε βγαίνει; Σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας ή στο Ελμπασάν;
Σε καμία ερώτηση θα απαντήσεις εσύ;