Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Πλάκα-πλακα εγώ τα δουλεύω και τα δύο τακτικά. Λες;Είμεθα όλοι με το σφυροδρέπανο ανα χείρας.
Πλάκα-πλακα εγώ τα δουλεύω και τα δύο τακτικά. Λες;Είμεθα όλοι με το σφυροδρέπανο ανα χείρας.
Καλα εσυ κατσε να υποστηριζεις τον μπαρμπα λες και εισαι γιουσουφακι του.Εσύ ρε ζαν έχεις μπαναριστεί/φάει μπερντάκια, περισσότερες φορές κι από την ανατολή του ήλιου...
Στη μία του μπάρμπα κόλλησες?
Κοίτα να αλλάξεις δουλειά τύπε, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΠλάκα-πλακα εγώ τα δουλεύω και τα δύο τακτικά. Λες;
Εγώ το πιστεύω ότι κάποιοι απο τους πρώτους κομμουνιστές ήταν ρομαντικοί. Κάποιοι απο τους πρώτους μονον όμως.Πιστεύω ότι ο μπαρμπαπηδουλας έχει συριζσιικες αριστερές απόψεις ενώ στοκαδουρας μπαρόκ και Άλεξ μέσα τους βαθιά πιστεύουν τον κομμουνισμό σα ρομαντικη ιδεα
Εδώ θα μείνω barock. Θα τους πολεμήσω εκ των έσω. Φωτιά και τσεκούρι που ελεγε και ο Ευάγγελος.Κοίτα να αλλάξεις δουλειά τύπε, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ
Τύπε έχει να αντιμετωπίσει και τον ''λευτά υπάρχουν'' μην το ξεχνάμε αυτό...είναι μάχη τιτάνων και κανείς δε ξέρει που θα καταλλήξει...Λοβερδος τωρα
Δε θα γινουμε δεκανικι κανενος
Και φυσικα το ονειρο του ειναι να πεσει η κυβερνηση να μπει σε περιπετειες η ελλαδα για να συγκυβερνησει με κανα υπουργειακι αυτος ο ψευταρας, το στελεχος του κλεφτοπασοκ.
Τι λε ρε παιδι μου!!! Τόσο πολυ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ.Θειτσο αλλος σε εστειλε για μπανιο και σου την εφερε,με λιγα λογια σου γαμησε τα πρεκια.
Ναι, αυτο στο αναγνωρίζω, δεν νομίζω να κανεις αναφορές. Αλλα υπαρχουν αλλα σκουπίδια της συνομοταξίας σου που το παίζουν και καλα «αντε ρε ρουφιάνοι δοσίλογοι» και ειναι οι πρώτοι πρώτοι!!!Εγω καλυτερα να κανω αναφορα σε μενα παρα σε σένα, εγω σε θελω εδω μεσα να σε αποστομωνω και να σε ξεφτιλιζω δημοσιως γιατι εισαι ενα δεξιο φασιστακι.
O Θεόδωρος Κολοκοτρώνης το έλεγε. Και τι καλα που τα έλεγε!Φωτιά και τσεκούρι που ελεγε και ο Ευάγγελος.
Μετά έχω έκπληξη στο επόμενο ταξίδι στον @Tony xx kai @jean-Claud στη Λευκορωσία κ τη γιορτή της 25 Οκτωβρίου 1917Εγώ το πιστεύω ότι κάποιοι απο τους πρώτους κομμουνιστές ήταν ρομαντικοί. Κάποιοι απο τους πρώτους μονον όμως.
Η λαϊκή δεξιά είναι πιο αριστερά στην πράξη από τους κομμουνιστάς.
Υ.Γ. Ωραίο και το μινι αφιερωματακι στους Αζέρους φίλε
Η φωνή του Κούλη δεν πρέπει να λειπει από τη δημοκρατία κ το μπου κομΤον επανέφεραν τον κλώνο που ειναι για κλάματα?
Μεγαλη καταντια να σαι κλωνος ανώνυμος και να ξεφτιλιζεσαι κιολας.
Κρίμα
O λαϊκός παππούλης στο χωριό εννοείται ότι είναι πολύ πιο άνθρωπος από κάθε κομματικό λαμογιο οποιασδήποτε πολιτικης παράταξης.Μετά έχω έκπληξη στο επόμενο ταξίδι στον @Tony xx kai @jean-Claud στη Λευκορωσία κ τη γιορτή της 25 Οκτωβρίου 1917
Συμφωνώ κ.εγω απολύτως ότι ο λαϊκός δεξιός παππουλης στο χωριό είμαι πιο πονοψυχις από κάτι κομμουνιστικά λαμόγια
Ειναι όλοι για έναν και ο καθένας για τον εαυτό τουΕγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πως γίνεται στο 2021 μετά από τόσα που έχει περάσει και δει ο κόσμος στην παγκόσμια ιστορία να σκεύτεται με ''δεξιός'' και ''αριστερός'' και παρόμοιους όρους.
Τι διαφορά είχαν τα δεξία από τα αριστερά μνημόνια? Ή είδαμε κανέναν αριστερό να αρνείται την βουλευτική αποζημείωση? Ή μήπως είδαμε κανέναν από δαύτους να πηγαίνουν κόντρα στα μεγάλα πορτοφόλια της χώρας και του εξωτερικού?
Εν τέλη δηλαδή όταν ο καθένας κοιτάει την πάρτη του πως είναι δεξιός ή αριστερός?
Φίλε ο Βουτσάς είχε σε μια ταινία ιδρύσει ένα κομμα Κεντροδεξιοαριστερό. Μιλάμε πολύ μπροστά ο τύπος.???Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πως γίνεται στο 2021 μετά από τόσα που έχει περάσει και δει ο κόσμος στην παγκόσμια ιστορία να σκεύτεται με ''δεξιός'' και ''αριστερός'' και παρόμοιους όρους.
Τι διαφορά είχαν τα δεξία από τα αριστερά μνημόνια? Ή είδαμε κανέναν αριστερό να αρνείται την βουλευτική αποζημείωση? Ή μήπως είδαμε κανέναν από δαύτους να πηγαίνουν κόντρα στα μεγάλα πορτοφόλια της χώρας και του εξωτερικού?
Εν τέλη δηλαδή όταν ο καθένας κοιτάει την πάρτη του πως είναι δεξιός ή αριστερός?
μη κοιτας που τα λεω αυτα εγω στη δικη μου τη δουλεια εφαρμοζω το ολοι για μενα και ο καθενας για τον εαυτο μουΕιναι όλοι για έναν και ο καθένας για τον εαυτό του
Πολλα μπαν θειτσο απο καποια δεξια τσιρακια της φασισταριας αλλα ποτε δεν υπέκυψα και δεν αλλαξα γνωμη παρα εμεινα οπως είχα,επαναστατης.Τι λε ρε παιδι μου!!! Τόσο πολυ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ.
Δηλαδή, αν θεωρείς οτι ενα μπαν ειναι γαμησι πρεκιών, πες μου εσυ ο ίδιος ποσα πρέκια σου έχουν γαμησει εσενα μετα από… 5 μπαν? 10? 25? Δεν τα θυμαμαι ολα, εχω χάσει την μπαλα, ξεπέρασες ακόμα και τον πουσι!
Για πες λοιπον! Ποσα πρέκια σου έχουν γαμησει?
Ναι, αυτο στο αναγνωρίζω, δεν νομίζω να κανεις αναφορές. Αλλα υπαρχουν αλλα σκουπίδια της συνομοταξίας σου που το παίζουν και καλα «αντε ρε ρουφιάνοι δοσίλογοι» και ειναι οι πρώτοι πρώτοι!!!
Και γουστάρω ΤΡΕΛΑ αυτο το ξεφτιλικι!!
Έχω ακούσει ότι οι μπαχαλάκιδες ανά τον κόσμο έχουν στα σκαριά την AntifΑυγή για να εκρποσωπηθούν τα δικαιώματα τους επιτέλους καθώς οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα τάζουν πολλά στο παρακράτος αλλά ένα ένσημο δεν έχουν δει τόσα χρόνια...Φίλε ο Βουτσάς είχε σε μια ταινία ιδρύσει ένα κομμα Κεντροδεξιοαριστερό. Μιλάμε πολύ μπροστά ο τύπος.???
Εισαι ρομαντικός κατα βάθοςΠολλα μπαν θειτσο απο καποια δεξια τσιρακια της φασισταριας αλλα ποτε δεν υπέκυψα και δεν αλλαξα γνωμη παρα εμεινα οπως είχα,επαναστατης.
Εγω παλια σου ειχα κανει κανα 2 αναφορουλες θειτσο αλλα μετα αφού καταλαβα την περιπτωση σου γουσταρα να σε διασκεδαζω εδω μεσα και να σε αποστωμωνω.
Οποιος κανει αναφορα στο θειτσο μπαινω μπροσταρης,αφηνουμε μπαρμπα στο σαιτ να εχουμε να γελαμε.