Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Εχει παει να σκουπιστεί μαλλον… ανελέητοι ήσασταν σήμερα. Και μετα κράζετε εμενα!!!
Καθολου οταν εχω πληροφοριες θα τις πω..Εγκαταλείψατε και το μέτρημα, ρε Ζαν;
Ρε μπαρμπαδι εγω 5 ταυτοχρονα αντιμετωπίζω οχι σαν και σενα που μολις εινασταν 3 εξαφανιστηκες σαν πουταναΕχει παει να σκουπιστεί μαλλον… ανελέητοι ήσασταν σήμερα. Και μετα κράζετε εμενα!!!
Και στα τραβοσινεμα εισαι εκξπερ και στους 50ιδες κοιλαραδεςΑ ρε πουτανα βανταμ, εξπερ εισαι στις πουτσες, ΕΞΠΕΡ, απο χιλιομετρα τις ξεχωριζεις.
Ρε δεν ειπαμε να μετρησεις τον αγκωνα σουΡε κολλητάρι η μεζούρα δειχνει μεσο όρο μπου...25 !!
Κάτσε πιο μετα που θα βγω, να περάσει η επηρρεια του σαι, και ξαναμετραω...
Αγγλετερε ξεχασες τα τετ α τετ που σε ειχα κανει τα αλατιου,ποσα σου εβγαλα στη φορα για πες?Ο Ζανούλης ο Βιτάμ είναι η μασκότ του σάιτ και ειδικά του νήματος αυτού... έκανα προσωπική παράσταση στην διοίκηση να ανοίξει και πάλι ο λογαριασμός του...
αλλιώς ζήτησα να μου πούνε με ποιόν θα γελάμε και ποιόν θα μπινελικώνουμε...
Ο κόσμος δεν είναι ο Πεταλούδας, ο Μπίντος και ο Μπάμπης ο σουγιάς.Καθολου οταν εχω πληροφοριες θα τις πω..
Παντως ολος ο κοσμος δυσανασχετει με κουλη καιβαυτο θα φαβει στη καλπη
Και ποιος ειναι ο κοσμος? Εσυ ο αγγλετερος ο θειτσος και ο πιεξ??Ο κόσμος δεν είναι ο Πεταλούδας, ο Μπίντος και ο Μπάμπης ο σουγιάς.
Ναι, τουλαχιστον εμείς υπάρχουμε και ζούμεΚαι ποιος ειναι ο κοσμος? Εσυ ο αγγλετερος ο θειτσος και ο πιεξ??
Χαχχαχαχαχα
ΑΥΤΟΣ 1-0Και ποιος ειναι ο κοσμος? Εσυ ο αγγλετερος ο θειτσος και ο πιεξ??
Χαχχαχαχαχα
Αν φοβασαι ρε ακροδεξιο τρολ να πας να κανεις το εμβολιο,αν δεν θες (δικαιωμα σου σεβαστο) ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ και να παρεις τα ρισκα σου.....Ναι ειμαστε αποκληροι που ο κουλης μας εκλεινε με 150 κρουσματα και δεν κουνιοταν φυλλο και τωρα με 6800 μας εχει και κυκλοφορουμε ελευθερα ενω ο κορονοιος καλπαζει.
Ποιος ειναι παραλογος για πες μας?
Παλι ο αλεξεγιεφ κάτω κι απο τον «κανένα»?ΑΥΤΟΣ 1-0
Πρωτον ειμαι αριστερος,το ακροδεξιος απο που το εβγαλες ρε νιαου,Αν φοβασαι ρε ακροδεξιο τρολ να πας να κανεις το εμβολιο,αν δεν θες (δικαιωμα σου σεβαστο) ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ και να παρεις τα ρισκα σου.....
τραινο παει ο Αλεξεγιεφ βλεπω ΒανταμαΠρωτον ειμαι αριστερος,το ακροδεξιος απο που το εβγαλες ρε νιαου,
Τι σεβασμους και μαλακιες μου τσαμπουνας,εγω ειπα εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι πρέπει 2 φορες τη βδομαδα να κανουν ραπιντ τεστ.
Αυτο εσενα που σε χαλαει για πες μας?
To ιδιο πράμα ειναι. Μαζί ψηφίζατε τους νόμους το 15-19Πρωτον ειμαι αριστερος,το ακροδεξιος απο που το εβγαλες ρε νιαου,
ΕΣΥ θα κανεις ραπιντ. Προς το παρόν 2. Μετά καμία 10αρια. Εμείς κανέναΤι σεβασμους και μαλακιες μου τσαμπουνας,εγω ειπα εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι πρέπει 2 φορες τη βδομαδα να κανουν ραπιντ τεστ.
Αυτο εσενα που σε χαλαει για πες μας?
Τι ασυναρτησιες λες παλι ρε αθηναιε?Μετα λυπης μου παρατηρω οτι πολλοι μπατσοι ειναι ψεκια και δεν εχουν εμβολιαστει....οχι αναστολη ΑΠΟΛΥΣΗ ΧΘΕΣ και αντικατασταση των με........μονιμαδες του στρατου,ουκαδες,αλεξιπτωτιστες,καταδρομεις...ταχεια προκυρηξη για πληρωση των μονο με ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ...ΤΑΧΕΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ με υπευθυνο κ.ΚΑΡΑΜΑΝΗ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΒΙΝΤ ΦΡΗ..να μεινουμε οι αριστοι μονο εδωΤι ασυναρτησιες λες παλι ρε αθηναιε?
Γιατι θελετε να δημιουργειται συνεχεια κοινωνικο διχασμο στον κοσμο?
Εισαστε πιονακια του συστηματος και για ολα αυτα φταινε τα καναλια που σας κανουν πλυση εγκεφάλου
Ναι ρε!!!!ρε μουνηδες ΨΕΚΙΑ 2 ραπιντ τεστ την ημερα πρεπει να κανετε και να κοστιζει 30 ευρω το ενα..ΔΕΥΤΕΡΑ με Σαββατο..ΚΥΡΙΑΚΗ θα κανετε μοριακο που θα κανει 100 ευρω το ενα σε συμβεβλημενα ανοικτα μικροβιολογικα κεντρα
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΒΙΝΤ ΦΡΗ..να μεινουμε οι αριστοι μονο εδω
Και αν ρε γαμιολα εχεις κορονοιο και τον διασπειρεις αριστερα δεξια δεν σε νοιαζει??To ιδιο πράμα ειναι. Μαζί ψηφίζατε τους νόμους το 15-19
ΕΣΥ θα κανεις ραπιντ. Προς το παρόν 2. Μετά καμία 10αρια. Εμείς κανένα
Σκουξε
Ερωτηση,είσαι τπερ του εμφυλιου και του διχασμου?να στιγματιστουν σαν τους Λεπρους καποτε τα ΨΕΚΙΑ...ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΣΕ ΨΕΚΙΑ,ΕΠΙΠΕΔΙΣΤΕΣ,ΑΡΝΗΤΕΣ...