athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.320
- Πόντοι
- 12.756
μπορει να μιλαει με καμμια σε πμΓιατί δε μιλάει ο ζανούλης, αφού ειναι μέσα...
Σας το έλεγα, μην τον φοβίζετε...
μπορει να μιλαει με καμμια σε πμΓιατί δε μιλάει ο ζανούλης, αφού ειναι μέσα...
σαφως μπορει ομως να ψηνει καμμια να δωσει μαθηματα σεξ δωρεανΟ ζαν μιλάει σε γυνσικες μονο για λόγους πουτανοποιησης
Όσο νυχτώνει η πούτσα μεγαλώνει.της πουτσας δημοσκοπηση απο τα πλερωμενα βοθροκαναλα...θα σου ερθει σε λιγο ΜΥΣΤΙΚΗ δημοσκοπηση απο Βανταμα και τα εγκατα της Κουμουνδουρου και θα σου πεσει απο την στεναχωρια το οχταποντο![]()
![]()
Μονο στους αναποφασιστους εχουν πεσει μεσα.https://w [QUOTE="john100, post: 10...is-stathera-dipsifia-i-diafora-tis-nd[/QUOTE]Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζαν περιμένω άποψη και κρυφες δημοσκοπήσεις
ww.iefimerida.gr/politiki/dimoskopiseis-stathera-dipsifia-i-diafora-tis-nd[/URL]
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζαν περιμένω άποψη και κρυφες δημοσκοπήσεις
Ποσο να του παει ρε αθηνακι του σπορου...της πουτσας δημοσκοπηση απο τα πλερωμενα βοθροκαναλα...θα σου ερθει σε λιγο ΜΥΣΤΙΚΗ δημοσκοπηση απο Βανταμα και τα εγκατα της Κουμουνδουρου και θα σου πεσει απο την στεναχωρια το οχταποντο![]()
![]()
Εχω και δουλειες ρε σπορε,ολη μερα στο μπου θα ειμαι?Γιατί δε μιλάει ο ζανούλης, αφού ειναι μέσα...
αρα δεν ξερεις ποσο εχετε ποσοστο..εγω τις πιστευω αυτες των καναλιων να ξεςΠοσο να του παει ρε αθηνακι του σπορου...
Μυστικη ειπαμε τελευταια δεν υπαρχει
Ημουν μεαα και δεν απαντουσα??.εισαι χαζοβιοληςΜιλάμε για ντερμπι δλδ?
Αφού μέσα ήσουν![]()
Το ξερω ρε υπαλληλε οτι τις πιστεύεις.αρα δεν ξερεις ποσο εχετε ποσοστο..εγω τις πιστευω αυτες των καναλιων να ξες
Ποιος ρε σπορε με λεει κοτα?Ρε συ, ο άλλος σε λέει κότα.
Είπα μήπως φοβόσουν...
Να μιλήσει η φωτογραφια που ειχες βαλει μα το δουν οι αλλοι.Τώρα το πρόσεξα...
Αθηναίε με έκανες σπο 11ποντο, 8ποντο...έλεος
Μιλα κι εσυ ρε ζαν !!!
εγω λεω να του κανεις δωρο γυαλιαΚάτσε ρε κολληταρι, τοτε ήμουν 11ποντος έλεγες.
Στο 8 πως επεσα?
εμβολιασμοΤι θα στοιχημστιζες?
Ο αθηναιος σε ειπε 8ποντο κοροιδευοντας.Κάτσε ρε κολληταρι, τοτε ήμουν 11ποντος έλεγες.
Στο 8 πως επεσα?
To να μιλάει ένας ζαίος, με στόμφο και αυστηρότητα για μείωση φόρων, ειναι τουλαχιστον ΓΕΛΟΙΟ έως ΤΡΕΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ!!!!!Αυτο ειναι προκαταβολη δεν ειναι μειωση μαλακακο,οποτε τι χαιρεσαι?
Εδω φεσοσατε με ενα χαρατσι 480 πλας τους μικροεπιχειρηματιες με την αυξηση των ασφαλιστων εισφορων και χαιρεσαι που εγινε μια μειωση 2% σε φορο?.σου ειπα αυτα δεν φαινονται.
μειωστε συντελεστές φπα και μην αντιμετωπιζεται τις μικρες επιχειρησεις με λιγα κερδη ως κλεφτες.
Εγκαταλείψατε και το μέτρημα, ρε Ζαν;Μυστικη ειπαμε τελευταια δεν υπαρχει
Ο Ζανούλης ο Βιτάμ είναι η μασκότ του σάιτ και ειδικά του νήματος αυτού... έκανα προσωπική παράσταση στην διοίκηση να ανοίξει και πάλι ο λογαριασμός του...Ρε Ζανούλη, δεν είσαι το μοναδικό μόγγολο εδώ μέσα.
Αν δεν ήσουν τόσο βλάκας, θα καταλάβαινες σε ποιον.
Α ρε πουτανα βανταμ, εξπερ εισαι στις πουτσες, ΕΞΠΕΡ, απο χιλιομετρα τις ξεχωριζεις.Ο αθηναιος σε ειπε 8ποντο κοροιδευοντας.
Εγω σου λεω σοβαρα ομως οτι με το ζορι 11
Βγαλε μεζουρα και μετρα