kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.257
- Πόντοι
- 6.256
Στα Σκόπια;Ποταμός είναι στην Μακεδονία.
Στα Σκόπια;Ποταμός είναι στην Μακεδονία.
Αυτο ειναι προκαταβολη δεν ειναι μειωση μαλακακο,οποτε τι χαιρεσαι?Όλες οι επιχειρήσεις? Οχι δεν βάζουνε λουκέτο όλες οι επιχειρήσεις.
Τωρα το τι 55 τι 100…. Εχει μια διαφορα 45 μονάδες…![]()
Καλα εσενα σε τρωει ο κωλος σου να φας 7ο?Ο Βιτάμας μέχρι την Α Γυμνασίου στην Αλβανία πήγε, οπότε λογικό.
Ποτε δεν εκανα δυο ρε τσιρακι,μονο του πνευμονιοκοκκου εχω κανει.Μίλησε το μόγγολο, με τις χιλιάδες μαλακίες εδώ μέσα που έκανε κάθε χρόνο δύο αντιγριπικά εμβόλια!!!!??
Αντιλυσσικο εσυ χρειαζεσαι μωρή πουστρα που σκυλιαζεις ολη μερα εδω μεσα..Πότε θα κάνεις το αντιλυσσικό να ησυχάσουμε μωρή ξεφτίλα του Πόγραδετς;
σκάσε σκουπίδι... σκάσε υπάνθρωπε... εσύ δεν χρειάζεσαι εμβόλιο.... κλύσμα με ακουαφόρτε χρειάζεσαιΑντιλυσσικο εσυ χρειαζεσαι μωρή πουστρα που σκυλιαζεις ολη μερα εδω μεσα..
Τελικα θα πεις τι σου εκαναν οι νδ και τους στηριζεις?
Καλα βαλε και αλλες μπαζολες απο εκει στο νημα τωρα να το παίξεις γαμιας μωρη μαραμενη πουτσα με τα σταφιδιασμενα αρχιδια.σκάσε σκουπίδι... σκάσε υπάνθρωπε... εσύ δεν χρειάζεσαι εμβόλιο.... κλύσμα με ακουαφόρτε χρειάζεσαι
Τραμου να ξες ειναι 2 μετρα και αλανιΚαλα βαλε και αλλες μπαζολες απο εκει στο νημα τωρα να το παίξεις γαμιας μωρη μαραμενη πουτσα με τα σταφιδιασμενα αρχιδια.
ποιός ρε ο βιτάμ ???? θα τον φτύσω και θα σκουριάσει...Τραμου να ξες ειναι 2 μετρα και αλανι
στον ΒΑΝΤΑΜΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ρε γιατι νομιζει λανθασμενα οτι εισαι κανα χουφταλοποιός ρε ο βιτάμ ???? θα τον φτύσω και θα σκουριάσει...
αστον ρε να έρθει να του ξηγήσω από κοντά...στον ΒΑΝΤΑΜΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ρε γιατι νομιζει λανθασμενα οτι εισαι κανα χουφταλο
Ναι εγω σου φταιω οχι το ξερο σου το κεφαλι που θες να είσαι συστημικος.Φταις και εσύ λίγο ρε Ζανούλλλλη.
Εχεις αφαλοκόψει όλα τα ντηλ και τις μπίζνες και δεν μας αφήνεις λίγο χώρο να προοδεύσουμε και εμείς.![]()
Και 2 μετρα να ειναι εγω κολωνω ρε χεστρωνα?στον ΒΑΝΤΑΜΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ρε γιατι νομιζει λανθασμενα οτι εισαι κανα χουφταλο
90 κιλά μπάρα ? φθισικός είσαι ?Και 2 μετρα να ειναι εγω κολωνω ρε χεστρωνα?
Εγω γυμναζομαι καθημερινα σηκωνω 90 κιλα μπαρα κανω προπονηση κραβ μαγκα 3 φορες τη βδομαδα.
Βαραω μονοκοπανια 70 πους απς και μονοζυγο φτανω 30 ελξεις
Λυπαμαι να σε δειρω μωρη γριουλα αληθεια το λεω.αστον ρε να έρθει να του ξηγήσω από κοντά...
Ναι εσυ ποσα σηκώνεις μωρη?90 κιλά μπάρα ? φθισικός είσαι ?
120 πάγκο...Λυπαμαι να σε δειρω μωρη γριουλα αληθεια το λεω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι εσυ ποσα σηκώνεις μωρη?
μπαα... μόνο κάλους στην χούφτα του έχει
εμενα με εβρισε με ειπε δημοσιο υπαλληλοΖαν είσαι μεγάλος πολιτικός αναλυτής. Θέλω 5 λόγια όσον αφορά στις συγκρισεις κυριάκου - κωστάκη και σημίτη - γαπ...
Επίσης θέλω ανάλυση / αιτιολόγηση για @πολίτη που τη μια είναι κουτάβι και την άλλη κόπρος...
Τέλος θέλω να μου πεις πως και γιατί ξέρεις τις διαστάσεις του μπαρόκου...
Ρε Ζανούλη, δεν είσαι το μοναδικό μόγγολο εδώ μέσα.Ποτε δεν εκανα δυο ρε τσιρακι,μονο του πνευμονιοκοκκου εχω κανει.
Οσο για τα δυο αντιγριπικα ισχυει,τελη γεναρη αρχες φλεβαρη καποιοι βαραγαν δευτερο εμβολιο
της πουτσας δημοσκοπηση απο τα πλερωμενα βοθροκαναλα...θα σου ερθει σε λιγο ΜΥΣΤΙΚΗ δημοσκοπηση απο Βανταμα και τα εγκατα της Κουμουνδουρου και θα σου πεσει απο την στεναχωρια το οχταποντο![]()
Δημοσκοπήσεις: Μεγαλώνει η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ και ανεβαίνει το Κίνημα Αλλαγής - iefimerida.gr
Σταθερά διψήφιο προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έδειξαν δύο νέες δημοσκοπήσεις, που δημοσιεύθηκαν.www.iefimerida.gr