Νέα

Πολιτικές Εξελίξεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν προκηρύσσονταν ΣΗΜΕΡΑ εκλογές (Οκτώβριος 2020)?

  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 244 14,0%
  • ΝΔ

    Ψήφοι: 463 26,6%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ψήφοι: 269 15,5%
  • ΠΟΤΑΜΙ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 67 3,8%
  • ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    Ψήφοι: 42 2,4%
  • ΑΝΕΛ

    Ψήφοι: 6 0,3%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 52 3,0%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 29 1,7%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

    Ψήφοι: 82 4,7%
  • ΚΚΕ (μλ) - ΜΛ ΚΚΕ

    Ψήφοι: 16 0,9%
  • Αυτό το νέο της ΖΩΗΣ

    Ψήφοι: 35 2,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ που δεν υπάρχει εδώ

    Ψήφοι: 158 9,1%
  • Είμαι ακόμα ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

    Ψήφοι: 130 7,5%
  • ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ

    Ψήφοι: 120 6,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.741
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ότι έπαιξε κάποιο ρόλο δεν το αποκλείω. Από'κει και πέρα, αυτό είναι το σημείο που σου έμεινε από όλο το κείμενο;
Kανέναν δεν έπαιξε. Είναι γνωστό ότι η σωτηρία των Γερμανικών και Γαλλικών Τραπεζών ήταν ο μόνος λόγος.
Τι μου έμεινε από το κείμενο; Οτι δε διαφωνεί με τον Καραμανλή σε όσα κατηγορεί την Ευρώπη, παρά μόνον στα τιμωρητικά μέτρα, τα οποία ο αρθρογράφος θεωρεί δήθεν τιμωρητικά.
Όλοι θυμόμαστε το Σόιμπλε να μιλά για τους Έλληνες ως κακούς μαθητές που πρέπει να κάνουν το μάθημά τους. Βέβαια κακούς μαθητές έλεγε και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και πως ζηλεύουν τους Γερμανούς.
Και θυμόμαστε το Γκάιτνερ στη συνέντευξη στους FT να εξιστορεί πως οι Ευρωπαίοι ήθελαν να μας συντρίψουν.
Συνεπώς ανεξαρτήτως των όσων χρεώνει στον Καραμανλή ο αρθογράφος, τα μέτρα μόνον δήθεν τιμωρητικά δεν ήταν. Και σκοτίστηκαν οι Γαλλογερμανοί για την ιστορία μας.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
tumblr_static_84vwxsw2fa0wo88osscsgwcg0.png


ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΥΛΕ
 

Συνημμένα

  • pxoula tsimpoukaki se ROB.jpg
    pxoula tsimpoukaki se ROB.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.818
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Δεν μας ενδιαφέρει ρε κλώνε αν γουστάρεις να γαμάς αντρικά κωλαράκια.
Ασε ρε που δεν θα σε ενδιεφερε μωρη τσιμπουκοπνιχτρα....

ΥΓ : Συνεχισε το μπουκιτσί τωρα,κι αστο το μπου...
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και γιατί δεν έδιναν τα φράγκα απευθείας στις τράπεζες τους και να αφήσουν εμάς να βράζουμε στο ζουμί μας;
Έλα ρε τύπε τώρα, δεν περίμενα από σένα να χρησιμοποιείς συριζαυγίτικα επιχειρήματα.
Γιατί θα σήμαινε δική μας χρεωκοπία. Κι αυτό δε θα μπορούσαν να το διαχειρισθούν. Να μη τα λέω εγω όμως. Ας τα πει κάποιος πιο αρμόδιος από μένα.

Γκάιτνερ: Θυμάμαι να φτάνω στο δείπνο και να κοιτάζω το Blackberry μου. Στην Ευρώπη γινόταν κακός χαμός (f…ing disaster στο κείμενο). Οι μετοχές των γαλλικών τραπεζών έπεφταν 7% και 8%. Ήταν μεγάλο θέμα. Για εμένα ήταν μια κλασική απόλυτη σφαγή, γιατί άκουγα από παντού: κρίση στην Ελλάδα, ποιος έχει ανοίγματα στην Ελλάδα;
Ξέρετε, οι Ευρωπαίοι βασικά ήρθαν σε εκείνη τη συνάντηση λέγοντας: «Θα δώσουμε στους Έλληνες ένα μάθημα. Είναι πραγματικά φριχτοί. Μας είπαν ψέματα. Είναι απαίσιοι και άσωτοι και εκμεταλλεύθηκαν βασικά τα πάντα και θα τους συντρίψουμε». Αυτή ήταν η στάση όλων.
Θυμάμαι τότε ότι τους είπα: «Μπορείτε να τους βάλετε το μαχαίρι στο λαιμό, αν αυτό θέλετε. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε ένα καθησυχαστικό μήνυμα στην Ευρώπη και στον κόσμο ότι θα το κρατήσετε το πράγμα, δεν θα το αφήσετε να πέσει. Πρέπει να προστατεύσετε όλο τον τόπο». Τους το έκανα πολύ σαφές εκείνη την στιγμή. Ακουγα συνέχεια αυτές τις βρομοκολλημένες κουβέντες για ηθικό κίνδυνο από αυτούς και τους είπα: «Ωραία λοιπόν, αν θέλετε να είστε σκληροί μαζί τους πάει καλά, αλλά πρέπει να δώσετε κάποια αξιόπιστη διαβεβαίωση ότι δεν θα αφήσετε την κρίση να μεταδοθεί πέρα από την Ελλάδα… Και για να γίνει αυτό πρέπει να φροντίσετε πολύ να είστε αξιόπιστοι ότι θα υλοποιήσετε τη δέσμευσή σας και θα δώσετε και στην Ελλάδα ένα μάθημα».

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, είχατε την αίσθηση ότι, θεέ μου, αυτοί οι τύποι θα αφήσουν…;

Γκάιτνερ: Ναι… Σίγουρα, και βέβαια όπως έχω πει, δεν περίμενα ότι θα συνεχίσουν να κ…βαράνε επί τρία χρόνια. Ήταν ασύλληπτο για εμένα ότι άφησαν τα πράγματα να γίνουν τόσο χάλια όσο τα άφησαν κι έγιναν. Αλλά τα προμηνύματα γι’ αυτό βρίσκονταν στην αρχική διαμάχη. Τους είχαν πει ψέματα οι Έλληνες. Τους είχαν φέρει σε δύσκολη θέση οι Έλληνες που εν τέλει δανείστηκαν όλα αυτά τα λεφτά, και ήταν έξαλλοι και μανιασμένοι. Ήθελαν να τους ξυλοφορτώσουν. Αλλά με αυτόν τον τρόπο, τάισαν μια πυρκαγιά που βρισκόταν στα πρώτα στάδια. Και υπήρχαν πολλά ξερόκλαδα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Ότι πεις κουκλίτσα μου.
Εγω δεν λεω πιπες,τις οποιες ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....

ΥΓ : Ελα συνεχισε στο " εργο " .... Ουτε ανασα να μην παιρνεις,προσπαθησε και για dt μεχρι πνιγμου
 
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ωραιότατα. Αφού λοιπόν θεωρείς ότι ισχύουν όλα αυτά τότε γιατί ο μπουχέσας της Ραφήνας δε βγήκε τότε να μιλήσει και να καταγγείλει τους ομοϊδεάτες του (Μέρκελ, Σαρκοζί, Σόιμπλε, κλπ.) ότι έχουν τιμωρητική διάθεση εναντίον μας,κλπ;
Γιατί αντίθετα άφηνε το κόμμα του να διαδίδει ότι τα πάντα ήταν μια συνωμοσία των Εβραιομασόνων και του "μπροδότη" ΓΑΠ οι οποίοι φούσκωσαν τεχνητά τα ελλείμματα και έφεραν το ΔΝΤ επειδή μας ζήλευαν και ήθελαν να κλέψουν τα αμύθητα πλούτη μας;

Λοιπόν, για να συννενούμαστε, ακόμη και απόλυτο δίκιο να έχει σε όσα λέει ο μπουχέσας της Ραφήνας δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Διότι οι Ευρωπαίοι θύμωσαν και μας είχαν στη μπούκα επειδή αυτός, σε αγαστή συνεργασία με τον κολλητό του τον Μπαρόζο, έστελνε για χρόνια πλαστά στοιχεία στις Βρυξέλλες, και μόλις είδε ότι η βόμβα ήταν έτοιμη να σκάσει απέδρασε σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα. Ας ζητήσει συγγνώμη πρώτα και ας αναλάβει τις ευθύνες του για όσα περάσαμε την περασμένη δεκαετία και μετά ας έρθει να μας πει ως άλλος Κουτσούμπας για το πόσο κακοί είναι οι Ευρωπαίοι.
Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως με την αρρώστια της Νατάσας τα είχε παρατήσει και κυκλοφορούσε ευρέως πως θα εγκαταλείψει και ο δεύτερος πως δε βλέπω νόημα σε κάτι τέτοιο. Να καταγγείλει ποιόν και γιατί; Ποιό θα ήταν το δικό μας όφελος από την καταγγελία; Θα άλλαζε κάτι στην πολιτική τους;
Εγώ από την άλλη θυμάμαι το ΓΑΠ να βγαίνει και να λέει λεφτά υπάρχουν. Και με αυτό το εκλογικό σύνθημα εξελέγη. Ο τελευταίος που δικαιούται να διαμαρτυρεται είναι. Και αναμενόμενα όσα συνέβησαν επί πρωθυπουργίας του.
Ο Μπαρόζο και οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες υπό αυτόν, που δεν έκαναν τη δουλειά τους με το σωστό τρόπο, ποια συνέπεια είχαν; Υποβαθμίστηκαν;
 

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Μηνύματα
378
Like
964
Πόντοι
81
Η γεωπολιτικη, γεωπολιτισμικη αλλα και γεωοικονομικη αξια της Ελλαδος ειναι τεραστια. Δεν ειναι τυχαιο που ακουτε συχνα στις ειδησεις ελληνες πολιτικους να λενε "το οικοπεδο Ελλαδα εχει μεγαλη σημασια για τη Δυση" κτλ κτλ


Αυτο ονομαζεται "αντληση γεωπολιτικων προσοδων" δηλαδη ξεπουλαω σιγα σιγα την εθνικη μου κυριαρχια- στο τεραστιας σημασιας "οικοπεδο μου" και αντλω φθηνα δανεικα και βεβαιως κανω την Ελλαδικη ολιγαρχια και πολιτικη ταξη παμπλουτη και καποια ψιχουλα εως και ολοκληρη ψιχα ψωμιου πεφτουν στους "ιθαγενεις"


Γιατι ομως η Ελλαδα εχει "τεραστια" σημασια"?



-Η Ελλαδα γεωγραφικως "κλειδωνει" το συνολο της Αν.-Κεντρικης Ευρωπης απο την εξοδο της προς την θαλασσα το οποιο σημαινει εξοδο προς το διεθνες εμποριο και πηγες ενεργειας αλλα και τροφιμων. Αυτο γινεται μεσω της Μακεδονιας-Θρακης-Αιγαιου και Ιονιου πελαγους (στενα Κερκυρας)


- Ελλαδα "κλειδωνει" το συνολο των παρακτιων κρατων Ευξεινου Ποντου (βλ. Ρωσια, Ουκρανια, κτλ) απο τις εξοδους στην Μεσογειο μεσω του Αιγαιου



- Η Ελλαδα ειναι ο φρακτης απεναντι στη Τουρκια και Μεση Ανατολη και τη Δυτικη Ευρωπη αλλα και αντιστροφως. Ουτως εμποδιζωντας κατα το δοκουν μια λ.χ. τυχον συνενοηση Ιταλων με Τουρκους και Βαλκανιους η Ιταλων με Ρωσσους η Βαλκανιων με Μεσανατολιτες και πολλους αλλους συνδυασμους των παραπανω αντιτιθεμενους ως προς τα συμφεροντα των "μεγαλων δυναμεων".



-Η Ελλαδα ειναι η φυσικη "γεφυρα" του Ισραηλ στον υπολοιπο πλανητη. Το Ισραηλ ειναι η φυσικη μορφη της παγκοσμιας Εβραικης ισχυος και ταυτοχρωνος το προκεχωρημενο φυλακιο της Δυσης στην Μεση Ανατολη. Χωρις Ελλαδα Ισραηλ "προμπλεμ"....



-Η Ελλαδα μεσω των Πατριαρχειων (Κων. Αλεξ. Ιεροσολυμων αλλα και Αρχ. Αθηνων και Κυπρου) ουσιαστικα εμποδιζει την κυριαρχια του Ορθοδοξου κοσμου απο το Ρωσικο Πατριαρχειο βαζωντας σοβαροτατο φραγμο στα σχεδια κυριαρχιας των Ρωσων σε Βαλκανια και Μεση Ανατολη αλλα και των Ορθοδοξων κοινοτητων σε Δυτ. Ευρ., Αμερικη και Αφρικη και Αυστραλια.



- Η Ελλαδα λογω του γεωγραφικου αναγλυφου που ειναι το πλεον πολυποικιλο στον πλανητη αναλογως του μεγεθους της (νησια, οροσειρες) εχει μεγαλη δυνητικη προβολη ισχυος για οποιον εχει βασεις εδω ως προς σημεια "κλειδια" στα περιξ (Βλ. Σουεζ, Στενα, Βορεια Αφρικη/Σαχαρα, Μεση Ανατολη/Κολπο, Ευξεινο Ποντο/Καυκασο). Για να μη μπουμε σε εξειδικευμενα στρατιωτικα θεματα-ελεγχοντας την Ελλαδα και με βαση συγχρονη στρατιωτικη τεχνολογια (ντρουουνς, πυραυλους, ραντας, αισθητηρες κτλ) ελεγχεις και τη γυρω περιοχη η τυλαχιστον παρακολουθεις τους γυρω.





- Η Ελλαδα διαθετει τους περισσότερους λιμενες εν λειτουργεια σε 24ωρη βαση σε ολοκληρη την Ευρωπη -περι τους 400-περα απο ανεπισημους λιμενες λογω παλι του αναγλυφου της-για παγκοσμιες δυναμεις απο ναυτικης αποψεως η Ελλαδα ειναι αναντικαταστατη.Εας μην ξεχνουμε οτι ο μονος λιμενας μεταξυ Νορφολκ -ΗΠΑ και Ινδικου Ωκεανου που μπορουν να ελλιμενιστουν τα μεγαλυτερα αμερικανικα αεροπλανοφορα ειναι η Σουδα.




- Η Ελλαδα ειναι η πρωτη με διαφορα ναυτιλιακη δυναμη στον πλανητη και ο ελληνοκτητος στολος θεωρειτε το "5ο οπλο του ΝΑΤΟ" γιατι σε περιπτωση συρραξεων ο εμπορικος στολος τιθεται μαζι με το ΠΝ για να υπαρχει παγκοσμιος εφοδιασμος. Διαχρονικα εχει αποδειχθει οτι η υπεροχη σε ΠΝ και ΕΝ εξασφαλιζει συνηθως την επικρατηση καποιας μεγαλης δυναμης



- Η ΔΥΣΗ εχει δομηθει σε ιδεατο αλλα και πρακτικο πλαισιο μεσω τριων πολεων "Αθηνα, Ρωμη, Ιερουσαλημ" απο συμβολικης και μονο αποψης η "Αθηνα" αξιζει πολλα ως ονομα (παλι θα εχετε ακουσει πολιτικους να μιλανε για το μπραντ νειμ της χωρας"...Η Ελλαδα ειναι σε γεωπολιτισμικο επιπεδο "το διαμαντι στο στεμμα" οποιασδηποτε Αυτοκρατοριας με παγκοσμιες φιλοδοξιες ηγουμενη της Δυσης.



- Η Ελλαδα παλι λογω γεωγραφιας ναυτιλιας αλλα και ιστοριας ειναι παγκοσμιος λαθρεμπορικος κομβος και "κομβος" διεθνους οργανωμενου εγκληματος υψηλοτατης υφης. Πολλοι Ελληνες επιχειρηματιες και πολιτικοι ειναι αποληξεις πανισχυρων πλανητικων δικτυων



-Ο Ελληνικος λαος διαχρονικα και σε οτι αφορα πως μας βλεπουν διαμορφωτες στρατηγικης μεγαλων κρατων ειναι "ευστροφος, παραδοπιστος, εγωιστης, συγκροτουμενως σε ευρυτερες συσσωματωσεις ευκολα (εκτεταμενες οικογενειες, παρεες, κομματα, τοπικες οντοτητες) αλλα και ταυτοχρονα βαθια ατομικιστης-αυτη η αντιφαση διαμορφωνει και τους μεγαλους προδοτες. Επιπλεον οι Ελληνες ειναι πολυμηχανοι και παιρνουν στροφες στις δυσκολιες και οχι στην ειρηνη, και αναλογως των συνθηκων που θα βρεθουν διαμορφωνονται ως "αιωνιοι εφηβοι". Ειναι ενα κραμα Αχιλλεα, Οδυσσεα, Εφιαλτη και Λεωνιδα. Ολα αυτα σημαινουν ενα λαο που ευκολα μπορει να διαιρεθει και ταυτοχρονα να αποδωσει τα μεγιστα ως μισθοφορος για μια ευρυτερη πλανητικη στοχευση. Διαβαστε ενα ειστε της ιστοριας τις αναφορες Βρετανων αξιωματικων για τους Ελληνες φανταρους και αξιωματικους που πολεμουσαν στο Μακεδονικο μετωπο το 1917-18 οπου φαινεται αυτη η Βρετανικη παρατηρητικοτητα για τα προτερηματα και ελλατωματα των Ελληνων.




- Επειδη το διεθνες γεωπολιτικο συστημα ειναι ενα οικοδομημα, συχνα ευθραστο η σημασια της Ελλαδο ως βασικη συνιστωσα (βλ. ολα τα παραπανω ) της δινει δυνατοτητα μοχλευσης. Γιατι εαν χαθει η Ελλαδα λ.χ. για μια μεγαλη δυναμη δεν θα χαθει μονο η "συμβατικη της σημασια" και δυναμικη αλλα κινδυνευει το οικοδομημα να αρχισει να καταρρει. Ακριβως επειδη η Ελλαδα ειναι το γεωπολιτικο κεντρο της περιοχης , οι αλλες μικροτερες δυναμεις μπορει να ακολουθησουν την πορεια της και να γινει η "εξελιξη ντομινο". Αυτη ηταν και η στρατηγικη λ.χ. που οδηγησε τις ΗΠΑ σε ενεργη αναμειξη μετα το 47 με τη λογικη "εαν πεσει η ελλαδα, μετα θα πεσει η Τουρκια μετα η μεση ανατολη κ.ο.κ" Αυτη ηταν και η λογικη το 2010-2015 με τα 250 δις που εδωσαν οι Ευρωπαιοι δανεια και πολλα ακομα.



Αυτα τα "λιγα" που αποτελουν το 1% του ολου θεματος της σπουδαιοτητας της χωρας.


Ομως...ακριβως επειδη ειμαστε τοσο "καλομαθημενοι-κακομαθημενοι" απο αυτα τα προτερηματα και επειδη ο πειρασμος των πολιτικων σε μια μικρη χωρα σαν την Ελλαδα να εχει τετοια σημασια που τους οδηγει να την ξεπουλουν κομματακι κομματακι και να γινονται οι ιδιοι παμπλουτοι-μας εχει οδηγησει σε μια πρωτοφανη παρακμη σε ολα τα επιπεδα. Οπως ενας γονος μια αριστοκρατικης οικογενειας που ολη τη ζωη του οτι μαλακια και εκανε τον εσωζε το ονομα του, καποια στιγμη φτανει να το ριξει στο τζογο, το ποτο και τα ναρκωτικα αδιαφορωντας για το μελλον και λεγοντας "ειμαι σπουδαιος εγω". Και τοτε ερχεται η "Τουρκοκρατια" και τοτε ερχεται η "Φραγκοκρατια" κ.ο.κ.


Απολαυστε το οσο υπαρχει ακομα. Ολα τελειωνουν καποια στιγμη, μεχρι που να ξαναρχισουν.
 
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.058
Κριτικές
7
Like
9.870
Πόντοι
1.686

Όχι, κύριε Καραμανλή.

Καμιά Ευρώπη δεν σας φταίει που, ενώ υποσχεθήκατε επανίδρυση του κράτους, το παραδώσατε τελικά πολύ χειρότερο απ’ όσο το παραλάβατε.

Καμιά Ευρώπη δεν σας φταίει που αποφασίσατε μια εντελώς άστοχη, αχρείαστη και αποτυχημένη απογραφή οδηγώντας τη χώρα στην επιτήρηση.

Καμιά Ευρώπη δεν σας φταίει που στο τέλος της πενταετίας σας παραδώσατε πρωτογενές έλλειμμα 24 δισ. έχοντας κάνει στο μεταξύ 300 χιλιάδες αχρείαστους διορισμούς στο Δημόσιο.

Καμιά Ευρώπη δεν σας φταίει που παραδώσατε ένα δυσθεώρητο χρέος της τάξεως των 300 δισ.

Καμιά Ευρώπη δεν σας φταίει που στη διάρκεια της θητείας σας η μόνη μεταρρύθμιση που κάνατε ήταν μια ατελής ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων.

Καμιά Ευρώπη δεν σας φταίει που στη διάρκεια της θητείας σας οι μόνες ιδιωτικοποιήσεις που κάνατε ήταν αυτές της Ολυμπιακής, της Cosco και ενός μικρού ποσοστού του ΟΤΕ.

Καμιά Ευρώπη δεν σας φταίει που η θητεία σας λεκιάστηκε από τα σκάνδαλα της Μεβγάλ, του Βατοπεδίου και της (τότε) 35χρονης.

Καμιά Ευρώπη δεν σας φταίει που, όντας πανίσχυρος πρωθυπουργός το 2004, έχοντας εκλεγεί με 45,3%%, και με σημαντική διείσδυση και αποδοχή και σε χώρους αρκετά πέραν της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με άφθονους κοινοτικούς πόρους να ρέουν, δεν κάνατε αυτά που έπρεπε και αυτά που είχατε υποσχεθεί.

Και τέλος, καμιά Ευρώπη δεν σας φταίει που οδηγήσατε δύο φορές τη χώρα σε πρόωρες εκλογές -την πρώτη μάλιστα για εντελώς προσχηματικούς λόγους-, προκαλώντας έτσι πολιτική αστάθεια εντελώς αχρείαστη για τη χώρα, τη στιγμή μάλιστα που κορυφαίοι υπουργοί σας μας διαβεβαίωναν ότι η οικονομία μας ήταν θωρακισμένη ενώ ήταν περισσότερο από προφανές ότι πηγαίναμε κατευθείαν στα βράχια.

Και νομίζουμε, απεναντίας, ότι αντί να κατηγορούμε την Ευρώπη, πρέπει να της λέμε κι ευχαριστώ που για χάρη κυρίως της ιστορίας μας, εγκαθίδρυσε το μεγαλύτερο πρόγραμμα διάσωσης στα παγκόσμια χρονικά κρατώντας τη χώρα μας στον πολιτισμένο κόσμο τη στιγμή που αντιπροσωπεύαμε μόλις το 2% της οικονομίας της ευρωζώνης.

px75 , αυτά είναι ΣΩΣΤΑ !

Το σωστό να λέγεται !

Το δωράκι για σένα, Κατεχάκη 5 στούντιο μετά τις 8 μμ
νέα Ρωσίδα 22 ετών περίπου, ψηλή, ομορφούλα, ονόματι Ιλίνα
ολόφρεσκη !
Την πήρα σήμερα το βράδυ και ήταν πολύ καλή και κεφάτη.
Δέρμα πολύ καλό , ψηλή, γλυκιά, δεν γνωρίζω επακριβώς
τις προτιμήσεις σου, αλλά μπορείς να πας τη δεις
και αν σου αρέσει να περάσεις.
Το βασικό είναι ότι είναι πολύ φρέσκια και κεφάτη
και με πολύ καλή συμπεριφορά.
Ρωσίδα, όχι Ουκρανή.
.
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.781
Κριτικές
6
Like
11.249
Πόντοι
3.936
Συνεπώς ανεξαρτήτως των όσων χρεώνει στον Καραμανλή ο αρθογράφος, τα μέτρα μόνον δήθεν τιμωρητικά δεν ήταν. Και σκοτίστηκαν οι Γαλλογερμανοί για την ιστορία μας.
Αυτος που τα εγραψε θα παιζει τον ρολο του. Ομως δεν τον λες και ουδετερο..
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.781
Κριτικές
6
Like
11.249
Πόντοι
3.936
Γιατί θα σήμαινε δική μας χρεωκοπία. Κι αυτό δε θα μπορούσαν να το διαχειρισθούν. Να μη τα λέω εγω όμως. Ας τα πει κάποιος
Ας την να λεει.. Οι περισσοτεροι θυμομαστε οτι η μεριδα του λεοντος πηγαινε στις τραπεζες και στην κοινωνια εφταναν κατι ψιχουλα. Το ελεγαν αλλωστε τοτε και στις ειδησεις
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.637
Κριτικές
76
Like
8.402
Πόντοι
2.786
Ας την να λεει.. Οι περισσοτεροι θυμομαστε οτι η μεριδα του λεοντος πηγαινε στις τραπεζες και στην κοινωνια εφταναν κατι ψιχουλα. Το ελεγαν αλλωστε τοτε και στις ειδησεις
Tάδε έφη εφαξομαλάκας που μου την λεει κιολας οτι μπαίνω καθε μέρα απο το πρωί γιατί δεν εχω τι αλλο να κάνω, ενώ ο ίδιος…. έχει πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο απο τις 5 χαράματα!!!! :tooth:

Παρτο στη μάπα σου σκουπιδι οπως ακριβώς τρως τα χυσαμολια!!!

ΟΡΣΕ μαλακα ξεφτιλισμένε!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

C6BF7742-A40E-47F9-9AE1-EF9EA266C135.jpeg
 
Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.781
Κριτικές
6
Like
11.249
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

  • αρχείο λήψης (3).jpeg
    αρχείο λήψης (3).jpeg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 18

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.637
Κριτικές
76
Like
8.402
Πόντοι
2.786
Ξεφτιλισμένε μαλακα ζωαδι που εχεις το θράσος κιολας να λες σε άλλους οτι μπαίνουν απο το πρωί! ΜΑΛΑΚΑ! Ε ΜΑΛΑΚΑ!!!! :tooth: :tooth:

110B65E9-CE82-409E-BFB1-AD420F466936.jpeg
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τύπε, δε μιλάς με την Κασσιανή και το γλάσκο, οπότε κόψε τις μαλακίες για αρρώστιες της Νατάσας και παραμύθια της Χαλίμας. Δέκα χρόνια είναι άρρωστη; Και η αρρώστια τον εμπόδιζε μόνο να μιλήσει; Γιατί κατά τ'άλλα μια χαρά τον βλέπαμε στις χασαποταβέρνες και τα γήπεδα.

Το ίδιο και για το "λεφτά υπάρχουν". Αυτά πήγαινε να τα πεις σε καμιά γκομενίτσα της ΟΝΝΕΔ.
Όταν αποφασίσεις να απαντήσεις λοιπόν με κάνα σοβαρό επιχείρημα και όχι να παριστάνεις το Μπόγδανο και τον Κυρανάκη έλα να τα ξαναπούμε.
Ρε καημένε μας έχει φλομώσει στις πίπες. Βρήκες ένα χαζό άρθρο που εξυπηρετεί ξεκάθαρα σκοπιμότητες και ήρθες εδώ να μας αγιοποιήσεις το ΓΑΠ. Τον βλαμμένο που βγήκε με σύνθημα λεφτά υπάρχουν. Και τον στήριξαν ένα σωρο άλλοι βλαμμένοι. Και μας σακάτεψε με τη προσφυγή στο ΔΝΤ. Οι ευθύνες Καραμανλή για οτιδήποτε δεν βουτάνε τον παντελώς ανίκανο ΓΑΠ στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ.
Πρέπει να είαι ο μόνος χαζός σε αυτόν τον κόσμο που να πιστεύσει ότι οι Γαλλογερμανοί θα έδιναν ενισχύσεις στις Τράπεζές τους και θα άφηναν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει. Κατάσταση που ούτε μπορούσαν ούτε ήθελαν να διαχειρισθούν. Κι ότι παίζει να μας έδωσαν τα δις για χάρη της ιστορίας μας. Αυτό βέβαια ο χαζός που έγραψε το άρθρο το θεωρεί βεβαιότητα.
Και ότι δε μας αντιμετώπισαν με τιμωρητική διάθεση. Που ακόμα και ο ΓΑΠ το δήλωσε με κάθε ευκαιρια. Ακόμη και πριν λίγο καιρό.
Εντάξει το να μιλάς εσύ για σοβαρά επιχειρήματα καταντά κωμικό.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom