Νέα

Πολιτικές Εξελίξεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν προκηρύσσονταν ΣΗΜΕΡΑ εκλογές (Οκτώβριος 2020)?

  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 244 14,0%
  • ΝΔ

    Ψήφοι: 463 26,6%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ψήφοι: 269 15,5%
  • ΠΟΤΑΜΙ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 67 3,8%
  • ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    Ψήφοι: 42 2,4%
  • ΑΝΕΛ

    Ψήφοι: 6 0,3%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 52 3,0%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 29 1,7%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

    Ψήφοι: 82 4,7%
  • ΚΚΕ (μλ) - ΜΛ ΚΚΕ

    Ψήφοι: 16 0,9%
  • Αυτό το νέο της ΖΩΗΣ

    Ψήφοι: 35 2,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ που δεν υπάρχει εδώ

    Ψήφοι: 158 9,1%
  • Είμαι ακόμα ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

    Ψήφοι: 130 7,5%
  • ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ

    Ψήφοι: 120 6,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.741

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.322
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Τηλεσταρ κωλοτουμπας ξεφτιλας προσκυνημενος αδωνης τωρα στο σκαι.
Γιατι τα κομματα εχουν αναγκη απο τσαρλατάνους τύπου αδωνοπολάκηδες
Συμπερασμα.
8:33 το πρωι ο κοντολαγνος παρακολουθει Αδωνη στο ΣΚΑΙ
 

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Μηνύματα
4.499
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Tυπε, για το ποταμι στις Τζιτζιφιες λες; Νομιζα πως μονο εγω το ειχα προλαβει ανοικτο, πηγαιναμε και παιζαμε μεσα οταν δεν ειχε νερα.
Ναι, αλλα αυτοί δεν έπαιζαν αποδιδρασκίνδρα, ασκωλιασμο και χαλκή μυια. :wink:
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

Στο καναλι BBC απο την πρωτη στιγμη μιλησε για τρομοκρατικη ενεργεια με πιθανα ισλαμιστικα κριτηρια. Ο δραστης Βρετανος πολιτης με καταγωγη απο Σομαλια.
Οσοι μιλησαν για τον βουλευτη, ειπαν τα καλυτερα λογια. Συμπληρωνοντας οτι δεν ειναι τα συνηθη λογια που λεγονται σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα γιατι πραγματικα προκειτο για εξαιρετικο ανθρωπο.
Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση, ηταν η φωτογραφια εξω απο το σημειο της δολοφονιας. Υπηρχε μια πινακιδα/σταντ, παλιακη, σαν αυτη που βαζουν τα καταστηματα στο πεζοδρομιο για διαφημιση. Η πινακιδα εγραφε "Meet your local MP". Μεταφραση "Συναντηστε τον τοπικο βουλευτη σας." Για να του εκθεσουν οι ψηφοφοροι τα τοπικα προβληματα που τους απασχολουν. Ο ανθρωπος ηταν βουλευτης συνεχομενα απο την δεκαετια του 1980, και παρ ολα αυτα συνεχιζε να ειναι πραγματικος αντιπροσωπος των ψηφοφορων του ακουγοντας τα μικρα προβληματα της γειτονιας/περιοχης που εκλεγονταν.
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.637
Κριτικές
76
Like
8.402
Πόντοι
2.786
Θα στο γράψω μια φορά, γνωρίζοντας ότι δεν θα το καταλάβεις.
Ο γνώστης!!!

Συνεχώς επιτίθεσαι στις πάντες, ακόμα και αν έχουν λογικά επιχειρήματα.
Για πες το λογικό επιχείρημα! :)

Είναι σαφέστατο σε όλους ότι δεν έχεις το επαγγελματικό προφίλ που παρουσιάζεις εδώ και έχεις γράψει πολλές ανοησίες.
Δεν με απασχολεί, στα παπάρια μου :)

Αν γουστάρεις να έχεις μόνο εχθρούς και να γελοιοποιείται τακτικά, συνέχισε.
Επίσης στα παπάρια μου αν έχω εχθρούς ή φίλους εδώ μέσα :)
Δεν ήρθα εδώ για νέες γνωριμίες, εσύ για αυτό ήρθες?
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
27.025
Κριτικές
184
Like
44.623
Πόντοι
22.266
Τι εστί ουζακι κουρτάκι;;; :think:
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πρέπει να της λέμε κι ευχαριστώ που για χάρη κυρίως της ιστορίας μας, εγκαθίδρυσε το μεγαλύτερο πρόγραμμα διάσωσης στα παγκόσμια χρονικά
Εντάξει, ο άνθρωπος μας τρολάρει.....
 
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Γιατί τρολάρει; Λέει κάτι που δεν ισχύει;
Μας δάνεισαν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι τα δις για χάρη κυρίως της ιστορίας μας; Ειλικρινά το υποστηρίζεις αυτό;
 

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Μηνύματα
2.318
Like
711
Πόντοι
96
Ο γνώστης!!!


Για πες το λογικό επιχείρημα! :)


Δεν με απασχολεί, στα παπάρια μου :)


Επίσης στα παπάρια μου αν έχω εχθρούς ή φίλους εδώ μέσα :)
Δεν ήρθα εδώ για νέες γνωριμίες, εσύ για αυτό ήρθες?
Παρομοίως στα παπαρια μου.
Συνέχισε να γράφεις τεράστια ανόητα κείμενα 24,7 εδω μέσα και να μας αραδιαζεις τα δήθεν μεγαλεία σου.
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.637
Κριτικές
76
Like
8.402
Πόντοι
2.786
Παρομοίως στα παπαρια μου.
Πoλύ ωραία, άρα τι μπαίνεις στον κόπο να μου μιλάς αφού κι εμένα στα παπάρια μου? ή απλά το λες επειδή το είπα εγώ? Δεν πειράζει, no problemo :)

Συνέχισε να γράφεις τεράστια ανόητα κείμενα 24,7 εδω μέσα και να μας αραδιαζεις τα δήθεν μεγαλεία σου.
Υπάρχει και το ignore. Μπορείς να το πατήσεις :)
 

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Μηνύματα
2.318
Like
711
Πόντοι
96

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Μηνύματα
4.499
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Για να σου απαντήσω και στα 2 ταυτόχρονα....η αγορά δεν είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί σε όλους τους κλάδους το ίδιο. Σε μερικούς κλάδους ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος και οι τιμές τόσο χαμηλά που για να μπορέσεις να επιβιώσεις πρέπει να είσαι συνέχεια στο όριο και να δουλεύεις με πολύ μικρά περιθώρια κέρδους.

Η δουλειά όμως...χειρονακτική και μή...παραμένει η ίδια...συνεπώς...μπορεί πχ μέχρι πριν 5 χρόνια να προσέφερες μια υπηρεσία με Χ κόπο 100 ευρώ...και πλέον να την προσφέρεις 30 ευρώ..ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΠΟ. Αυτό σε συνδυασμό με το περιβάλλον που υπάρχει στη χώρα (φορολογικό και δανειοληπτικό) δεν αφήνει τα περιθώρια στον επιχειρηματία να δώσει όλα αυτά τα μπόνους που λέμε. Σε μερικές περιπτώσεις δεν ισχύει το ότι όσο περισσότερο ικανοποιήσεις τον υπάλληλο περισότερα θα σου βγάλει. Όσα και να δώσεις για παράδειγμα σε κάποιον δε μπορεί να κάνει μια βαριά δουλειά μόνος του στον μισό χρόνο. Το πολύ πολύ να πετύχεις το να μην κάθεται και σε κοροιδεύει.

Έχοντας πει αυτά να σου πω και εγώ ότι μπορεί κάποια πάγια κόστη να μένουν τα ίδια αλλά για να αυξήσεις τον κύκλο εργασιών σου κατά 400% όπως έλεγε ο άλλος πριν αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να αυξήσεις τα έξοδα σου. Δηλαδή να προσλάβεις παραπάνω προσωπικό...να αγοράσεις εμπόρευμα, μπορεί να χρειαστείς περισότερα αυτοκίνητα...η μεγαλύτερη αποθήκη.

Δε μιλάω θεωρητικά....μεταφέρω την άποψη που μου έχει διαμορφώσει η αγορά του κλάδου μου. (σορρυ για το σεντόνι)

Παμε απο την αρχή. Η πρώτη παράγραφος είναι οτι λειτουργείς σε ανταγωνιστικό, συνεχώς επιδεινούμενο περιβάλλον. Χαίρω πολύ. Ολοι σε τέτοιο παίζουμε. Μακάρι να είμασταν pfizer να παίρναμε το καϊμάκι της αγοράς και να μην χτυπιόμασταν με τους ανταγωνιστές για λίγα σεντς. Μια και δεν έίμαστε κοιτάμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Είμαστε μικροι; Κοιτάμε να εκμεταλευτούμε την ευελιξία μας. Είμαστε μεγάλοι; Κοιτάμε να εκμεταλευτούμε τις οικονομίες κλίμακος που πετυχαίνουμε. Αν ο ανταγωνισμός κάνει κάτι καλύτερα το αντιγράφουμε. Αν η αγορά κλειδωνει σε χαμηλές τιμές που προσφέρει ο ανταγωνισμός βλέπεις που υστερείς και το βελτιώνεις. Κόστος, τεχνογνωσία/διαδικασίες, εξοπλισμός, προσωπικό, ότι φταίει. Τα κάνουμε καλά αλλά φτίαχνουμε λίγα και δεν βγάζουμε κερδος; Τα αυξάνουμε. Αν δεν κάνω λάθος ειπες για 5 κερδισμένους διαγωνισμούς. Γιατί δεν είναι 10; Φταίει η αγορά ή εσύ; Αν εσύ τα είπαμε, αν η αγορά τότε άνοιξέ την. Με το ίδιο προιόν υπάρχει άλλη αγορά; Αν πχ πουλάς καρέκλες στο δημόσιο μπορείς να πουλήσεις καρέκλες στον Γερμανικό στρατο; Με συγγενές προιόν στην ίδια αγορά; Να πουλάς και ντουλάπες ας πούμε; Ή με τον ίδιο οργανισμό να βγάζεις περισσότερη δουλειά με ενοικιάσεις και υπεργολάβους; Κερδίζοντας πχ τους διαγωνισμούς για χαντάκια Δεη και στον διπλανό νομό;
Αν η αγορα νομοτελειακά πεθαίνει πχ βιντεοκλαμπ(!) τότε παρτο πρέφα γρήγορα, βγες και άλλαξε αντικείμενο. Κλασικό παράδειγμα η nokia που ήταν χαρτοβιομηχανία ή σε πρόσφατο δικό μας τα Πλαστικά Θράκης που εκεί που έβγαζαν γεωυφάσματα το γύρισαν σε χειρουργικές μάσκες και χέστηκαν στο τάληρο. Η κεντρική ιδέα είναι αυτή: Όπως δουλειά του υπαλλήλου σου είναι να εκτελεί σωστά τις εντολές σου έτσι και δική σου είναι να φέρνεις κερδοφόρο τζίρο στην επιχείρηση.

Για το μπόνους: Εσύ είπες για 50κ καθαρό κέρδος. Εφόσον υπάρχει εγώ λέω οτι ένα μικρό του μέρος ως τυράκι φέρνει καλύτερες προοπτικές για την επόμενη χρονιά. Δεν δημιουργεί συνεχή υποχρέωση, δεν δίνεται ισόποσα σε όλους και δεν απευθύνεται μόνο σε αυτόν που το λαμβάνει. Λειτουργεί εξίσου και στους άλλους που θα ήθελαν και θα προσπαθήσουν να το πάρουν την επόμενη χρονιά.

Για τα κόστη τα είπαμε. Ναι το μεγαλύτερο είναι το αναλογικό κόστος. Υπαρχουν κσι άλλα κόστη πού τα πληρώνεις ανεξάρτητα απο την χρήση. Ενα pc ας πούμε. Θα το πετάξεις σε 5 χρόνια λογω τεχνολογικης απαξίωσης ανεξαρτητα αν δουλεύει autocad μια ή 15 ώρες την ημέρα. Πόσο μάλλον μια βιομηχανική γραμμή παραγωγής που μπορείς να τη δουλέψεις για μια παραπάνω βάρδια.

Καλοδεχούμενα τα σεντόνια τύπε μου όταν γίνεται ωραία κουβεντούλα.
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.637
Κριτικές
76
Like
8.402
Πόντοι
2.786
Παμε απο την αρχή. Η πρώτη παράγραφος είναι οτι λειτουργείς σε ανταγωνιστικό, συνεχώς επιδεινούμενο περιβάλλον. Χαίρω πολύ. Ολοι σε τέτοιο παίζουμε. Μακάρι να είμασταν pfizer να παίρναμε το καϊμάκι της αγοράς και να μην χτυπιόμασταν με τους ανταγωνιστές για λίγα σεντς. Μια και δεν έίμαστε κοιτάμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Είμαστε μικροι; Κοιτάμε να εκμεταλευτούμε την ευελιξία μας. Είμαστε μεγάλοι; Κοιτάμε να εκμεταλευτούμε τις οικονομίες κλίμακος που πετυχαίνουμε. Αν ο ανταγωνισμός κάνει κάτι καλύτερα το αντιγράφουμε. Αν η αγορά κλειδωνει σε χαμηλές τιμές που προσφέρει ο ανταγωνισμός βλέπεις που υστερείς και το βελτιώνεις. Κόστος, τεχνογνωσία/διαδικασίες, εξοπλισμός, προσωπικό, ότι φταίει. Τα κάνουμε καλά αλλά φτίαχνουμε λίγα και δεν βγάζουμε κερδος; Τα αυξάνουμε. Αν δεν κάνω λάθος ειπες για 5 κερδισμένους διαγωνισμούς. Γιατί δεν είναι 10; Φταίει η αγορά ή εσύ; Αν εσύ τα είπαμε, αν η αγορά τότε άνοιξέ την. Με το ίδιο προιόν υπάρχει άλλη αγορά; Αν πχ πουλάς καρέκλες στο δημόσιο μπορείς να πουλήσεις καρέκλες στον Γερμανικό στρατο; Με συγγενές προιόν στην ίδια αγορά; Να πουλάς και ντουλάπες ας πούμε; Ή με τον ίδιο οργανισμό να βγάζεις περισσότερη δουλειά με ενοικιάσεις και υπεργολάβους; Κερδίζοντας πχ τους διαγωνισμούς για χαντάκια Δεη και στον διπλανό νομό;
Αν η αγορα νομοτελειακά πεθαίνει πχ βιντεοκλαμπ(!) τότε παρτο πρέφα γρήγορα, βγες και άλλαξε αντικείμενο. Κλασικό παράδειγμα η nokia που ήταν χαρτοβιομηχανία ή σε πρόσφατο δικό μας τα Πλαστικά Θράκης που εκεί που έβγαζαν γεωυφάσματα το γύρισαν σε χειρουργικές μάσκες και χέστηκαν στο τάληρο. Η κεντρική ιδέα είναι αυτή: Όπως δουλειά του υπαλλήλου σου είναι να εκτελεί σωστά τις εντολές σου έτσι και δική σου είναι να φέρνεις κερδοφόρο τζίρο στην επιχείρηση.

Για το μπόνους: Εσύ είπες για 50κ καθαρό κέρδος. Εφόσον υπάρχει εγώ λέω οτι ένα μικρό του μέρος ως τυράκι φέρνει καλύτερες προοπτικές για την επόμενη χρονιά. Δεν δημιουργεί συνεχή υποχρέωση, δεν δίνεται ισόποσα σε όλους και δεν απευθύνεται μόνο σε αυτόν που το λαμβάνει. Λειτουργεί εξίσου και στους άλλους που θα ήθελαν και θα προσπαθήσουν να το πάρουν την επόμενη χρονιά.

Για τα κόστη τα είπαμε. Ναι το μεγαλύτερο είναι το αναλογικό κόστος. Υπαρχουν κσι άλλα κόστη πού τα πληρώνεις ανεξάρτητα απο την χρήση. Ενα pc ας πούμε. Θα το πετάξεις σε 5 χρόνια λογω τεχνολογικης απαξίωσης ανεξαρτητα αν δουλεύει autocad μια ή 15 ώρες την ημέρα. Πόσο μάλλον μια βιομηχανική γραμμή παραγωγής που μπορείς να τη δουλέψεις για μια παραπάνω βάρδια.

Καλοδεχούμενα τα σεντόνια τύπε μου όταν γίνεται ωραία κουβεντούλα.
Xαρά στο κουράγιο σου... Αντιλαμβάνεσαι ότι τζάμπα κόπος ε? Δώσε βάση στις απαντήσεις που θα δώσουν σε λίγο... :)

Γι' αυτό εγώ τους προτιμώ να παραμένουν ηλίθιοι και τους αφήνω να λένε να λένε να λένε! :)
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom