Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.320
- Πόντοι
- 3.656
Όχι τύπε...απλώς δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω διότι δε περιέχουν μέσα τις λέξεις που σου αρέσουν τύπου ''συριζαίοι,κούλης,γαλάζιοι,πράσινοι'' κτλπ..Εγω το είπα? Εσυ το είπες και σκούζεις! Αν πήγαιναν καλα τα πραγματα, δεν νομίζω να έσκουζες!
Φυσικα γιατι οι πουτσες που λες ειδικά περι αναπτυξης και επιχειρηματικότητας ειναι πραγματικα πουτσες και τις στηρίζεις επειδη η δικιά σου επιχείρηση ζει με νύχια και με δόντια. Η πραγματικότητα ειναι οτι αυτη την στιγμή η επιχειρηματικοτητα και η ανάπτυξη στην Ελλαδα δεν εχει προηγούμενο απο την μεταπολίτευση. Κι αυτα δεν τα λέω εγω, τα λενε διεθνώς και τα λενε και τα στοιχεια. Δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ να στα μάθω, γι’ αυτο κάθομαι και σε βρίζω και σε τρολαρω. Θεωρώ μάταιο να κάτσω να συζητήσω σοβαρά μαζί σου, οπως και με κάποια αλλα σούργελα
ΟΚ, άσε με να εκτίθεμαι.
Δίνε μου υλικό όμως εσύ please
Εγώ έθιξα το ότι ακόμα και σήμερα που ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ από την κυβέρνηση μητσοτάκη για τις επιχειρήσεις ειναι ακομα ΔΥΣΚΟΛΟ να επιβραβεύσει μια επιχείρηση οπως πρεπει τον σκληρά εργαζόμενο της. Εσύ επειδή το εξέλαβες ώς κριτική για την ανάπτυξη στην Ελλάδα. Δε φταίω εγώ αν δε ξέρεις να διαβάζεις.
Σε κάθε συζήτηση που έχω κάνει μαζί σου προσπαθείς να το γυρίσεις στις δικές σου κομματικές copy paste διαφημίσεις.
Εγώ σου λέω με επιχειρήματα ότι ακόμα η κατάσταση για τις μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν είναι όσο καλή θα έπρεπε για να ανέβει το επίπεδο της μισθοδοσίας των εργαζομένων και εσύ μου μιλάς για την Microsoft και την Pfizer. Ποια τη pfizer που λόγω του covid και μόνο πρέπει να έβγαλε τα άντερα της.
Αλλά αφού σου αρέσουν τα στοιχεία μπες στο σαιτ του κομματος που αντλέις τις πληροφορίες και δείξε μας γιατί αφού ζούμε σε ένα ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ γιατί ο βασικός μισθός είναι 650 € και πες μας αν μπορεί να ζήσει άνθρωπος στη χώρα της ανάπτυξης με αυτά τα χρήματα.