Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
με το ζόρι να με ιππευσεις...
με το ζόρι να με ιππευσεις...
Είναι τέτοιο το αριστερό ήθος εδώ μέσα, που το άλλο το σκουπίδι βρήκε βολική γα τη Φώφη την καρκινική μετάσταση, γιατί αν γινόταν εκλογές στο ΚΙΝΑΛ θα έχανε. Το ότι η γυναίκα από ότι φαίνεται δίνει μάχη ζωής, στο συγκεκριμένο σκουπίδι δε λέει τίποτα.αριστεριλα,εσμος,απατεωνια,δυσωδια,πουστια και ξεφτυλα?
ε ναι κλασσικα....Είναι τέτοιο το αριστερό ήθος εδώ μέσα, που το άλλο το σκουπίδι βρήκε βολική γα τη Φώφη την καρκινική μετάσταση, γιατί αν γινόταν εκλογές στο ΚΙΝΑΛ θα έχανε. Το ότι η γυναίκα από ότι φαίνεται δίνει μάχη ζωής, στο συγκεκριμένο σκουπίδι δε λέει τίποτα.
Για τέτοιο αριστερό ήθος μιλάμε.
Μάζευε κι ας είν' και ρώγες. Που εδώ μιλάμε για την κληματαριά ολόκληρη.μπορεί να αράξω και πριν από αυτό εχω μαζέψει αρκετά για να συνεχίσω τον άνετον βίον μου και να κάνω τα θέλω μου και τα γούστα μου για τα επόμενα Χ χρόνια... αλλα 800 λίρες καθαρές την μέρα με γαργαλάνε ρε γαμώτο...
εγω μπόλικες ρώγες να βγάλω κρασί, τσίπουρο και να τρώω την υπόλοιπη ζωή μου.. αλλά ρε παιδάκι μου εκατό χιλιάρικα καθαρά σε ένα εξάμηνο με γαργαλάνε πως να το κάνουμε...Μάζευε κι ας είν' και ρώγες. Που εδώ μιλάμε για την κληματαριά ολόκληρη.
Πλάκα κάνεις; Τρύγησέ τα επιτόπου. Μη το σκέφτεσαι καθόλου.εγω μπόλικες ρώγες να βγάλω κρασί, τσίπουρο και να τρώω την υπόλοιπη ζωή μου.. αλλά ρε παιδάκι μου εκατό χιλιάρικα καθαρά σε ένα εξάμηνο με γαργαλάνε πως να το κάνουμε...
είδωμεν...
ειμαι μεταξύ τρύγου και ανάλωσης μερικών τσαμπιών από τα έτοιμα με call girl τώρα που τελείωσαμε με τον covid...Πλάκα κάνεις; Τρύγησέ τα επιτόπου. Μη το σκέφτεσαι καθόλου.
Άρα θα σε βόλευε να τραβήξεις λίγο την απόφαση. Εχεις κανένα εικοσαήμερο περιθώριο ή είναι ασφυκτικό το περιθώριο για την απάντησή σου;ειμαι μεταξύ τρύγου και ανάλωσης μερικών τσαμπιών από τα έτοιμα με call girl τώρα που τελείωσαμε με τον covid...
μπα είμαστε ακόμη στις συζητήσεις... θα φάμε τον μήνα...Άρα θα σε βόλευε να τραβήξεις λίγο την απόφαση. Εχεις κανένα εικοσαήμερο περιθώριο ή είναι ασφυκτικό το περιθώριο για την απάντησή σου;
Είναι ευάλωτος φοροφυγάς και παράσιτο. Αυτό που το πας;Ζανούλη, όταν λες οτι θες επίδομα ως ευάλωτος, τι ακριβώς εννοείς;
Σου λείπε κανένα χέρι; Κάνα πόδι;
Γιατί εδώ για 32χρονο τεμπέλη, χαραμοφάη που μένει στη μάνα του σε έχουμε.
Οχι τίποτε άλλο, αλλά να μην σε αδικούμε, ρε παιδί.
100000%.για το ελληνικο εφταιγε η αριστερη ιδεολογια
Ο νικολιος πλεον ζει σα φιλελευθερος. Εχει ακομα τα σκατα στο κεφαλι του, αυτα δε φευγουν ουτε με μεταμοσχευση εγκεφαλου, αλλα τη ζωη του την εχει κανει καπιταλιστικη.κατι τέτοιες μαλακίες έλεγε το σκουπίδι ο νικολιός... τον θυμάσαι ?
Και ενας μαλακας, ο Νιο.1 εικονα... 1000 λεξεις
Μα τόση αριστερίλα πια..Θα είχαμε αυτοδυναμία άνετα (και μάλιστα εμείς οι σκληροπυρηνικοί, όχι οι ροζέ). Ειδικά οι αρχαιολόγοι είναι τίγκα στην αριστερίλα, όπως η Μενδώνη. Όσο για τα σουλάτσα, σε πληροφορώ ότι εμείς είμαστε σκληρό λούμπεν προλεταριάτο και θα προτιμάμε να σουλατσάρουμε στις μπουρδελοσυνοικίες που τις έχει φτιάξει τζάμι ο Μπακουρογιάνναρος αυτός ο δημαρχάρας της δεξιίλας.100000%.
- Θα θυμάσαι τον ταλαίπωρο δήμαρχο που για να γλείψει την κωλοτρυπιδα του αλεξεγιεφ αλυσοδενόταν στα κάγκελα.
- Θα θυμάσαι οτι 5 χρονια στην εξουσία δεν προχώρησε καθόλου η επένδυση.
- Θα θυμάσαι τις πορείες για το ελληνικό απο αριστερά απολειφάδια.
- Θα θυμάσαι τις περιβαντολογικές οργανώσεις που μας έπρηζαν τα αρχιδια επειδη τα ψηλά κτίρια θα ενοχλούν τους κορμοράνους! (Αριστεριλες όλες αυτές οι οργανώσεις).
- Θα θυμάσαι την αρχαιολογική υπηρεσία (τίγκα στην αριστεριλα) που μπλόκαρε συνεχώς το έργο για ψύλλου πήδημα.
Ευτυχώς που ήρθε ο δεξιός Αδωνις και τα ξεμπλόκαρε ολα μέσα σε μερικούς μήνες.
Και όταν ολοκληρωθεί το έργο μην δω μουνοπανο αριστερό να κανει βόλτες εκεί. ΔΕΝ ειναι για αυτους Εξάλλου ποτε δεν το θέλαμε. Καλύτερα! ΟΞΩ!
Μα τόση αριστερίλα πια..Θα είχαμε αυτοδυναμία άνετα (και μάλιστα εμείς οι σκληροπυρηνικοί, όχι οι ροζέ). Ειδικά οι αρχαιολόγοι είναι τίγκα στην αριστερίλα, όπως η Μενδώνη. Όσο για τα σουλάτσα, σε πληροφορώ ότι εμείς είμαστε σκληρό λούμπεν προλεταριάτο και θα προτιμάμε να σουλατσάρουμε στις μπουρδελοσυνοικίες που τις έχει φτιάξει τζάμι ο Μπακουρογιάνναρος αυτός ο δημαρχάρας της δεξιίλας.
ΘΑ είχατε. Προς το παρόν πάρτε τα παπάρια μαλάκα μου γιατί κι εσείς απο τον καπιταλισμό ζείτεΜα τόση αριστερίλα πια..Θα είχαμε αυτοδυναμία άνετα (και μάλιστα εμείς οι σκληροπυρηνικοί, όχι οι ροζέ).
Η Μενδώνη δεν μπήκε εκεί τυχαία. Γάταρδος ο Κούλης! Η Μενδώνη τους γάμησε τα κωλοτρυπίδια και τελείωσε η ιστορία με το ελληνικό (και για πολλά άλλα).Ειδικά οι αρχαιολόγοι είναι τίγκα στην αριστερίλα, όπως η Μενδώνη.
Καταρχάς, αππό αυτή σου την πρόταση μπορεί ο καθένας να συμπεράνει το εξής:Όσο για τα σουλάτσα, σε πληροφορώ ότι εμείς είμαστε σκληρό λούμπεν προλεταριάτο και θα προτιμάμε να σουλατσάρουμε στις μπουρδελοσυνοικίες που τις έχει φτιάξει τζάμι ο Μπακουρογιάνναρος αυτός ο δημαρχάρας της δεξιίλας.
Για φέτος... περιμενε λίγο, μην βιαζεσαι...Ένας ακόμη φοιτητής ξυλοφορτώθηκε από αναρχικούς στην ΑΣΟΕΕ επειδή δε γούσταραν την ιδεολογία του. Αλλά ο Κούλης έβαλε στο ράφι τη δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας για να μην τον πουν φασίστα ο Πολάκης και ο Μπαξμπάνης.
Καλά θα πάει κι'αυτό.