kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.116
- Πόντοι
- 6.256
Δε νομίζω, ψιλογέρασε, εχει και το παρελθόν του,Μέχρι και επάνοδο του Βενιζέλου βλέπω μετά από αυτό.
Κυρίως ομως ψιλογέρασε
Δε νομίζω, ψιλογέρασε, εχει και το παρελθόν του,Μέχρι και επάνοδο του Βενιζέλου βλέπω μετά από αυτό.
Δεν ασχολειται με την πολιτικη, με τον Κυριακο και τη νδ ασχολειται. (Μερα/νυχτα)Εχει δηλωσει οτι δεν ασχολειται με την πολιτικη τύπε
Αυτά τα σούργελα θα χτίσουν τη νέα Ελλάδα. Την νέα ψηφιακή Ελλάδα, την Ελλάδα του 22ου αιώνα! Μιλάμε θα μας πάνε παρασάγγες μπροστά! Εδώ δεν έχει φτιαχτεί ένας ποδηλατόδρομος στο δήμο Αθηναίων και το μποτιλιάρισμα πάει σύννεφο. Κάηκε το σύμπαν και ήρθε όλος ο πλανήτης για να μας συνδράμει (εκτός Ουγκάντας και Βανουάτου). Δρόμοι πέφτουν, γέφυρες βουλιάζουν, σπίτια πλημμυρίζουν και έπεται και συνέχεια....Τώρα να δούμε ποιος θα πρωτο-αποζημιωθεί.Έλα ρε καραγκιοζάκο, να δούμε πόσο καλά βλέπεις. Να βάλουμε τη φωτογραφία που παρέθεσες. Τι είναι αυτό το καφέ υλικό πάνω στο φτυάρι του Πιερρακάκη; Αυτό με το ίδιο καφέ χρώμα με το υλικό πάνω στα φτυάρια των υπολοίπων. Αν δυσκολεύεσαι να καταλάβεις κάνε μεγέθυνση. Κάνε μας μια μαντεψιά.
Αντε νούμερο που επιμένεις.
Αδιαβαστος τυπε. Για ρωτα εναν ταξιτζη και ενα τυπικο μελος του μπου για πυρηνικη φυσικη, προγραμματισμο και αστρονομια να παρεις τις απαντησεις που χρειαζεσαι.Γενικα αυτο ειναι το προβλημα.
Η πολιτικη επειδη διαθλαται μεσα απο αποψεις, ιδεες και πιστευω, εχει αποψη ο καθε ανυπαρκτος πουθενας χωρις να εχει εχει πετυχει τιποτα στη ζωη του.
Αν τον ρωτησεις για πυρηνικη φυσικη, προγραμματισμο, η αστρονομια τοτε η αγνοια του ειναι εκδηλη και απεχει.
Αν τον ρωτησεις ομως ποια η αποψη του για τον τραμπ, τη θρησκεια, τη σοσιαλδημοκρατια και το καπιταλισμο εχει περιπου 10000 διαφορετικες εμπεριστατωμενες αποψεις βγαλμενες απο την κωλοτρυπιδα του.
Και ωρλ,Τύπε οι παρωπίδες σου για τον Κούλη σε κάνουν να βλέπεις χώματα και χρώματα που πραγματικά δεν υπάρχουν. Χρειάζεσαι επειγόντως οφθαλμίατρο, η κατάστασή σου μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη.
ΕΣΥ βουλιάζεις μαλακα. Και θα ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ!Αυτά τα σούργελα θα χτίσουν τη νέα Ελλάδα. Την νέα ψηφιακή Ελλάδα, την Ελλάδα του 22ου αιώνα! Μιλάμε θα μας πάνε παρασάγγες μπροστά! Εδώ δεν έχει φτιαχτεί ένας ποδηλατόδρομος στο δήμο Αθηναίων και το μποτιλιάρισμα πάει σύννεφο. Κάηκε το σύμπαν και ήρθε όλος ο πλανήτης για να μας συνδράμει (εκτός Ουγκάντας και Βανουάτου). Δρόμοι πέφτουν, γέφυρες βουλιάζουν, σπίτια πλημμυρίζουν και έπεται και συνέχεια....Τώρα να δούμε ποιος θα πρωτο-αποζημιωθεί.
Τοσο μπορει το παιδι, μην εχεις απαιτησεις."Ίσως" λέει το μαλακιστήρι. Ο ηγέτης της πονόψυχης, της "πάνω απ'όλα ο άνθρωπος" αριστεράς.
Μαζι με τα :Αντικειμενικά από τα καλύτερα επιτεύγματα που έχουν συμβεί στην Ελλάδα!
Και εσένα τι σε κόφτει τόσο;;To αστείο ειναι οτι ΑΠΑΙΤΕΙ ίση κατανομή πλούτου!!!
Αφου ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ OΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!
Δεν το καταλαβαίνει με την ΚΑΜΙΑ!!!!
ΚλαιωωωωωωωΑκουσα χθες τυχαια.
Ειναι ψεκασμενος; Λεει μαλακιες περι νόμων κλπ ?
Ας μας πει οποιος γνωριζει
Εγω τις φιλότιμες προσπάθειες τις κάνω μέσω της δουλειάς μου. Ακριβώς για να μην εχω ανάγκη κανέναν.Κάνει φιλότιμες προσπάθειες ο μπάρμπας με τα συνεχή του ποσταρίσματα αλλά δεν βγαίνει μεροκάματο με 0,6. Να πούμε στο Γουρλό να αυξήσει τους μισθούς σε αυτούς τους ακάματους υποστηριχτές του, μιας και έδωσε άκοπα τόσα εκατομμύρια στα ΜΜΕ για προπαγάνδες.
Ενω αυτοι που τρωνε για 10, κλεβουν για 100, φοροδιαφευγουν για 1000, και τους πληρωνουν οι πολλοι, δεν ειναι αδικια. Και μην ξεχναμε οτι καποιοι απο αυτους ειναι μπλεγμενοι 'παντου' αλλα φροντιζουν να φαινονται 'πεντακαθαριδης.'Ισοκατανομή του πλούτου ειναι η απολυτη αδικια.
Δηλαδη θα δουλευω εγω για 10 κι εσυ για 1 και θα σου δινω τα 4 για να εχουμε τα ιδια. Εισαι σοβαρος? Η απολυτη αδικια ειναι αυτη. Κι αυτος που βγαζει 10, με ποιο κινητρο δηλαδη θα δουλευει αφου θα παιρνει τα ιδια με σενα που θα καθεσαι?
Τύπε ο Ζανουλης εισαι? Τετοιες μαλακιες μονο αυτος ελεγε. Εκτος αν εισαι ανηλικος
σε ήξερα για μαλάκα αλλά εσύ το τερμάτισες το μαλακιόμετροΈχετε πιαστεί από ένα gov και το έχετε κάνει σημαία. ΝΑΙ το gov είναι το μόνο άξιο αναφοράς πράγμα που έχει συμβεί στη θητεία του γουρλομάτη, αλλά ΟΧΙ δεν είναι άρτια σχεδιασμένο και ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΓΟΥΡΛΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ.
Ο Ζανούλης, θέλει να πληρώνουν οι ΑΛΛΟΙ φόρους, Όμως ο ίδιος κατά δική του ομολογία:γιατί ρε ηλίθιε (με φτιάχνεις πρωί πρωί ) αυτό δεν γίνεται?
εγώ πληρώνω δεκάδες χιλιάδες κάθε χρόνο για να παίρνεις εσύ ο άνεργος/άεργος κεα και να πηγαίνεις στη φυλής...
κοπρίτη