Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.415
- Πόντοι
- 3.936
Εσύ τι πετάγεσαι
Εσύ τι πετάγεσαι
αντιδεκσιά βλαμμένη πξούλα ,κάβλα στον πεοθηλασμό σαν και σένα καμιά !!Έχεις ρε ή τα έκοψες για να γίνεις τραβέλι κι'εσύ;
Αστον ησυχο τον τομαχοκ μωρη τζαζλη και συ, δεν ειναι σαν τους αλλους. Γαμηθηκες.Σε πιστέψαμε ρε χουντόσπορε.
ποιά μωρή πακοχυμένη συριζοπασοκούλα ? έχεις αρχίδια μωρή βλαμμένη ?Καλώς τ'αρχίδια μου τα δυό.
τηγανίτες ,αγγούρια καλυβιώτικα, δονητάρια ,γαλάζιες ψωλέςΤι να χύσεις μωρή γυφτολούγκρα, που όλο μπλα μπλα είσαι και από τηγανίτα τίποτα.
σκάσε λαζοπουλάκο μη σε κλείσω στο κελίΕσύ τι σκούζεις μωρή λες και σε γαμάνε δέκα αράπηδες; Σου θίξαμε τον Τρελαντώνη;
Γουσταρουμε ζαν κλωντ,μπορεί να πήρε χάρη
ΚοYlynos ειναι τωρα.. ?ποιά μωρή πακοχυμένη συριζοπασοκούλα ? έχεις αρχίδια μωρή βλαμμένη ?
μην κουνιέσαι, μην ανεβάζεις πίεση γλυστράνε τα δονητάρια απο τη σούφρα σου μωρή πρασινορόζ σουπιάΣταμάτα να σκούζεις σα γουρούνι που το σφάζουνε ρε κακέκτυπο του ventuzator.
τραχανούλη μη κάνεις ζάγκλες, μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας...Ουστ από δω ρε πουσταρδέλες.
μόνο με κώλο γαμάς πρασινοροζούλα των γαπ-ραγκούση-λαζόπουλου ,Μη μου τρίβεσαι φασιστιολούγκρα, δε γαμάω πουστράκια.
τα πάκια ?Πάλι με βάραγε στο κεφάλι ο σφίχτης μου ειμαι λούγκρα και παραμιλω
γλείφω αράπικα καβλιά ,πιπιλάω αρχίδια κ δέχομαι χυσίματα στη μάπα μόνον απο ΔΕΞΙΟΥΣ
Σκάσε ηλίθια πρασινοροζούλα, αρκετά το κους κους ...Πήγαινε πάρε τα χάπια σου μωρή λουγκρητία γιατί σε λίγο θα έρθουνε να σε μαζέψουνε και να σε βάλουνε στο πρώτο καράβι για τη Λέρο.
μωρή πασοκοτσιριζούλα δεν χορταίνεις κατούρημα κ χαστούκια ?
μη μιλάς μωρή δεξιογαμημένη , άχνα μη βγάζεις κουραδομηχανή