tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.976
- Πόντοι
- 606
Ενώ οι επόμενοι που έβαλαν τον πασοκο χρυσοχοιδη ήταν καθαρόαιμοι..Και την υφυπουργο Προπο, την Παπακώστα, να μην ξεχνάμε.
Ενώ οι επόμενοι που έβαλαν τον πασοκο χρυσοχοιδη ήταν καθαρόαιμοι..Και την υφυπουργο Προπο, την Παπακώστα, να μην ξεχνάμε.
γιατι η αριστερα βρε ανθρωπε για αυτο,ο τσιπρας ηταν ο μονος που βοηθησε το φτωχο,καθιερωσε το κεα και αυξησε τα επιδοματα στους νεους γονεις..αμα δηλαδη οι ελεεινιδες δεν γεννανε γιατι θελουν κανουν τη ζωουλα και να πηδιουνται αβερτα,τι φταιει η αριστερα??η νεα δημοκρατια τι εχει κανει για το θεμα,επι των ημερων σαμαρα και αφου τα ειχε κανει η νουδουλα σκατα με τη χρεωκοπια και τη φτωχεια εφυγε μισο εκατομμυριο κοσμος εξω..η μονη που συνεχιζει και παραγει εργο ειναι η αριστερα που θετει στοχους και τους υλοποιει ,ενας απο τους πιο σημαντικους της ειναι πλεον κοντα στην ολοκληρωση του και ειναι η μη αναστρεψιμη δημογραφικη αλλοιωση τη χωρας
...τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη ξεχασες
προλαβαινει να βγει πρωθυπουργος μεχρι τον μαιο ο τσιπρας τυπε?Καλά κάτσε μην το πάρει φέτο ο Σαββίδης και να δούμε τί θα σκαρφιστείτε μετά.. και ΜΗΝ μας λέτε πως το έδωσε ο Μητσοτάκης διότι θα είστε για κλάματα....
?
Πες και τιποτα άλλο ρε βλαμμένε, κοπυ τα ίδια ποστ συνέχεια κάνεις.Ψόφα μωρή χρυσαυγίτικη χολέρα μπας και σηκώσει κεφάλι η χώρα.
προλαβαινει να βγει πρωθυπουργος μεχρι τον μαιο ο τσιπρας τυπε?
αλλιως, δυσκολα....
Αν εννοείς καθαρόαιμοι δεξιοί, ουτε καν. Ποταμίσιοι, σόι και ελιαμεπικοί είναι στο ΜΜ. Αν εννοείς κατι άλλο.....Ενώ οι επόμενοι που έβαλαν τον πασοκο χρυσοχοιδη ήταν καθαρόαιμοι..
Αντε και γαμησου ρε γαμημενε μαλάκα. Πάρε τα χυσια μου στο στόμα και κοιμήσου.Πες μας εσύ για τον Παπαδόπουλο και τα έργα του ρε συριζαυγίτικο μουνόσκυλο.
μονο μητσοτακης πλεον.....Μια φορά την πάτησαν τα μπλε & πράσινα πρόβατα και τον έβγαλαν πρωθυπουργό τον Τσίπρα... ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να ξανά κυβερνήσει !
και ποιος φταει που γιναν ετσι οι ελλεινιδες ,ο φουφουτος? δηλαδη αμα τους δωσει και ποσα λεφτα θα γεννανε ξαφνικα οι ελλεινιδες,τα θες και τα λες ρε τυπε?αμα δηλαδη οι ελεεινιδες δεν γεννανε γιατι θελουν κανουν τη ζωουλα και να πηδιουνται αβερτα,τι φταιει η αριστερα??
μονο μητσοτακης πλεον.....
Γράφεις συνέχεια τις ίδιες μαλακίες και κουράζεις. Ούτε γερός σαν εσένα ειμαι που έκανες τη Τρίτη δόση εμβολίου, ούτε τραβεστί γαμαω. Ούτε καν πουτανες πληρώνω γιατί έχω ακόμα άλλες πολλές επιλογές. Για να μη γαμησω εσένα τελικά, Τραβα κοιμήσου. Γαμημενε..Άντε πλύνε τον κώλο σου ρε πουστόγερε από τα χύσια των τραβελιών που σε γαμάνε.
Αυτή η αναβάθμιση των Ρ3 πάντως δε δείχνει και τόσο σόι. Είναι και το μισό δις τίμημα που χτυπάει κάπως.Ο Καμένος έχει τεράστια περιουσία ακίνητη και μη απ τον πατέρα του Ηλία που ήταν μάγκας και άρχοντας και είναι από τους λίγους που ανακατευτηκαν με τη πολιτική και ξόδεψαν περισσότερα λεφτά για να εκλέγουν και δεν έφαγαν λεφτά όταν εκλεχθηκαν.
Με πιστέψεις δε με πιστέψεις, σ έχω τόσο βαθειά γραμμένο Στ αρχίδια μου..Σε πιστέψαμε ρε χουντόσπορε.
μονο μητσοτακης πλεον.....
Έχεις ρε ή τα έκοψες για να γίνεις τραβέλι κι'εσύ;
Καλα εσενα δεν εβγαλαν εδω μεσα μιστερ Καταπιολα του 2008 . Δηλαδη μιστερ Gay 2008Έτσι μπράβο, άνοιξε το στόμα σου να καταπίεις τα χύσια μας.
Πάρε το πουλο τώρα για να μη σου γαμησω τον γερικο και ζαρωμενο κώλο σου. Παλιοπουστα.Εσύ τι πετάγεσαι σαν ψωλή ρε ορφανό του Κασίδα;
Σου θίξαμε τη γκόμενα;
Παλι ψεμματα μωρη κασιδω; Εσυ ποσες φορες πεταχτηκες να μου πεις τη μ@λακια σου. Δανεικα ειναι αυτα. Αν ημουν χ.α. θα το ελεγα. Γι αυτο κοψε τις πρωινες μ@λακιες σου και Προχωρα παρακατωΚασίδα