★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Νομιζω το εχω ξαναγραψει.
Το 1993, σε ηλικια 22 ετων, με πηγανε (οπως το γραφω, με πηγανε κατι φιλοι, δεν ηθελα να παω) σε μια συγκεντρωση του Καμμενου στην Κηφισια. Και μου κολλησαν και ενα αυτοκολλητακι στο στηθος "επιμενω στον Καμμενο". Ηταν η πρωτη του υποψηφιοτητα για βουλευτης στη Β΄ Αθηνών (βγηκε κιολας, εγω ομως ψηφιζα Α΄ Αθηνών).
Ακομη θυμαμαι οτι ακουγα την ομιλια του και ντρεπομουνα. Και φαντασου οτι στα 19 ημουν αρκετά "δεξιος". Η ομιλια ηταν για τον εμφυλιο, για τον Βελουχιώτη, για τις σφαγες των Δεκεμβριανών, για την ταξη, την ασφαλεια, για το τσακισμα των αναρχικων, για την 17 Νοεμβρη που αρχηγος της ειναι ο Ανδρεας Παπανδρεου, πράγματα που μονο σε κεντροδεξιο δεν παρεπεμπαν. Τίποτα για καποια προταση απο εναν νεο πολιτικο, καποια νεα ιδεα, κατι καινουργιο.
Τωρα, αν 25 χρονια μετα, το 2015, εγινε "κεντροδεξιος' για να τον χωνεψετε πιο ευκολα, σορυ αλλά δεν πειθομαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ξερω. Η καλη Χουντα του Παπαδοπουλου και η κακή του Ιωαννιδη, το εχω ξανακουσει
Να σου θυμίσω ότι ήταν και στη νουδου;
Το κόμμα ΑΝΕΛ που ιδρυσε λοιπόν, από ψηφοφόρους της νουδου εκλέχθηκε κατά κύριο λόγο και μπήκε στη βουλη.
Αν θες την άποψή μου, ήθελε οπωσδήποτε να κάνει κακό στη νουδου, κι ας συνεργάστηκε με την αριστερά που οπως σωστά είπες την σκυλοεβριζε.
Συμφεροντολογος ειναι στο έπακρον