Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τον Πόπωτα ρε συ!Τον Τυραννο της Κορίνθου?
Τον Πόπωτα ρε συ!Τον Τυραννο της Κορίνθου?
Σεβαστόν, οπως νομιζεις.Στα δικά σου μπορεί. Στα δικά μου όμως όχι.
Δεν ξερω τι το «παίζουνε», εγω ξερω οτι κανει δουλίτσα κι οποτε βγαινει δεν λεει μαλακιες. Τωρα αν εσυ τον εχεις «δέσει» με την χούντα, ΟΚ… αυτο ειναι δικό σου θέμα!Ναζί μαϊμού που μετά στήριζε τη χούντα και τους προδότες της, με κάλυψη εθνικιστικού μανδύα.
Ήταν κι ο Παναγιώταρος στη ΝΟΠΟ.
Τώρα ο Μαυρουδης το παίζει "βουλευτής κοινοβουλευτικού κόμματος" όπως άλλοι το παίζουν "ψηφοφόροι κοινοβουλευτικού κόμματος". Άλλοι το παίζουν Συριζαυγίτες και πάει λέγοντας.
Κι οι δικοί μου το ίδιο. Και συγχωροχάρτι στους κατακτητές ουτε εγω θα δώσω. Ο Μουρουδης δεν ηταν κατακτητής όμως, ασχέτως αν το «έπαιζε» στα 20 του. Δεν ζούσε βασικά καν.Οι δικοί μου πολεμούσαν τους Ναζί και τους Φάσο του Μουσολίνι παντού. Σε όλα τα μέτωπα όπου πολέμησε ελληνικός στρατός. Με δίδαξαν την ατελείωτη αγάπη για την πατρίδα και την αντιμετώπιση των εχθρών της. Ε, δε θα ρίξω συγχωροχάρτι στους κατακτητές της και στα απολειφάδια τους.
ΧΑΧΑΧΧΑΑ απο το καφέ της χαράς?Τον Πόπωτα ρε συ!
Εγω να τον δέσω με τη χούντα; Τα θέλεις και τα λες; Γραμματέας νεολαίας ήταν στην ΕΠΕΝ που ίδρυσε ο Παπαδόπουλος. Όντας έγκλειστος στις φυλακές.Δεν ξερω τι το «παίζουνε», εγω ξερω οτι κανει δουλίτσα κι οποτε βγαινει δεν λεει μαλακιες. Τωρα αν εσυ τον εχεις «δέσει» με την χούντα, ΟΚ… αυτο ειναι δικό σου θέμα!
Σου είπα οτι διαφωνώ? Κι εν πάση περιπτώση πριν μου έλεγες για τους ναζί. Εδω τι μου λες? Οτι ο Παπαδόπουλος ηταν ναζιστης? Κι αυτός πολέμησε… οπως κι οι δικοί σου…Εγω να τον δέσω με τη χούντα; Τα θέλεις και τα λες; Γραμματέας νεολαίας ήταν στην ΕΠΕΝ που ίδρυσε ο Παπαδόπουλος. Όντας έγκλειστος στις φυλακές.
Για τον Παπαδόπουλο έχει γραφεί πως ήταν στα Τάγματα Ασφαλείας. Στην Πάτρα αν δεν κάνω λάθος.Σου είπα οτι διαφωνώ? Κι εν πάση περιπτώση πριν μου έλεγες για τους ναζί. Εδω τι μου λες? Οτι ο Παπαδόπουλος ηταν ναζιστης? Κι αυτός πολέμησε… οπως κι οι δικοί σου…
Καλα ΟΚ, επισης εχει γραφτεί οτι οι κομμουνιστές ελευθέρωσαν τον τόποΓια τον Παπαδόπουλο έχει γραφεί πως ήταν στα Τάγματα Ασφαλείας. Στην Πάτρα αν δεν κάνω λάθος.
Καλα ΟΚ, επισης εχει γραφτεί οτι οι κομμουνιστές ελευθέρωσαν τον τόπο
Δεν πιστευω να το εχεις «αγοράσει» αυτο….
Και δίνουμε και συντάξεις στους «αγωνιστές»… άσε μας ρε αρχηγέ μου!!!!!
Ο Παπαδόπουλος στην Ελλαδα εκανε καλό, σε κάποια κουμουνια εκανε κακό. Κουμουνι που καθόταν στα αυγά του και εκανε την δουλειά του, δεν είχε προβλημα.
Πες μας την άποψή σου για τον Παπαδόπουλο. Άσε εμένα που αγοράζω κομμουνιστική προπαγάνδα.
Η δική μου πως κακώς τη λες στο Νίο για τις πολιτικές του επιλογές.Ο Παπαδόπουλος στην Ελλαδα εκανε καλό, σε κάποια κουμουνια εκανε κακό. Κουμουνι που καθόταν στα αυγά του και εκανε την δουλειά του, δεν είχε προβλημα.
Τωρα η γνώμη μου για τον Παπαδόπουλο ως άτομο δεν μπορω να στην πω γιατι τοτε εγω ήμουν μωρό. Ωστόσο εχω δει τα νούμερα της οικονομίας, της εγκληματικότητας, του πληθωρισμού, την δύναμη του νομίσματος, τα έργα που εκανε με την Μ.Ο.Μ.Α και το βραβείο απο τον Ο.Ο.Σ.Α που πήρε, λενε πολλά για το τι εκανε στην χώρα.
Η δικη σου?
Ο Νίο ειναι κεντρώος, αυτο συζητούσαμε το πρωί.Η δική μου πως κακώς τη λες στο Νίο για τις πολιτικές του επιλογές.
Να σου πω του παππού μου, με τον οποίον συμφωνώ απόλυτα.Ο Νίο ειναι κεντρώος, αυτο συζητούσαμε το πρωί.
Ωστόσο δεν μου λες κι εσυ κάτι για τον Παπαδόπουλο …
ΟΚ κι εγω συμφωνώ με τον παππού μου απόλυτα, ο οποιος πολέμησε και τους ναζί και τα κουμουνια.Να σου πω του παππού μου, με τον οποίον συμφωνώ απόλυτα.
Πολέμησε Αλβανικό μέτωπο, Μ. Ανατολή, Μακεδονία, Γράμμο και Βίτσι και όταν ο Τσακαλώτος έδωσε τα χέρια με το Βαφειάδη και του είπε "κάναμε λάθος τότε" ξεκρέμασε το εικόνισμα που του είχε φτιάξει και έβριζε για χρόνια, έναν άνθρωπο που θαύμαζε απεριόριστα.
"Ανάθεμα στον Καραμανλή που μετέτρεψε τη θανατική σε ισόβια".
Αυτή είναι και η δική μου.
Την θανατική ποινή του τη μετέτρεψε ο Καραμανλής σε ισόβια. Όλων των πραξικοπηματιών. Με την επική μαλακία "όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια".ΟΚ κι εγω συμφωνώ με τον παππού μου απόλυτα, ο οποιος πολέμησε και τους ναζί και τα κουμουνια.
Ο Παπαδόπουλος που εμπλέκεται εδω?
Well… ok. So?Την θανατική ποινή του τη μετέτρεψε ο Καραμανλής σε ισόβια. Όλων των πραξικοπηματιών. Με την επική μαλακία "όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια".
So, αφού κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, στήσιμο στο Γουδή ήθελε το σκουπίδι.Well… ok. So?
Πολλοί τον κατηγορούσαν για το δημοψήφισμα περί βασιλείας. Έλεγαν πως το έστησε.και εμενα ο παππους μου ηταν στην χωροφυλακη
εφυγε το 1981 μολις ηρθε ο αντρεας στην εξουσια
για εναν περιεργο λογο που ουδεποτε μου ειπε και αυτος γαμοσταυρουσε τον καραμανλη
για πραξικοπηματιες? για τιποτα προσωπικα στην χωροφυλακη? δεν γνωριζω