Τα πάντα δεν τα ξέρω, δεν είμαι ο Ελληναράς που ξέρει και υδραυλικά και ηλεκτρολογικά και κατασκευαστικά και μηχανολογικά και και και! Ξέρω όμως καλά την δουλειά μου κι όταν βλέπω αριστερό σούργελο να μιλάει για οικονομία και χρήμα είναι σαν να ακούω τον αλεξέγιεφ να λέει περί στροφής 360 μοιρών! Και το πιο καλό είναι ότι είστε ντιπ για ντιπ ζωάδια που δεν το καταλαβαίνετε και το συνεχίζετε! Κι αυτό έχει αξία ανεκτίμητη!!!
Ποια δουλειά σου ρε χαμένο υποκείμενο? Όλη μέρα εδώ μέσα βολοδέρνεις. Απ το πρωί μέχρι το βράδυ ρε σκουπίδι. Ποιος να σε πάρει για δουλειά εσένα ρε γαμημενε βλακα..
Ε, αν δεν παίρνουν αυτή που έχει σπουδάσει, καταλαβαίνεις γιατί δεν παίρνουν ούτε εσένα!
Αλλά για στάσου... εκείνη την πήρανε στο fund...!!! Από όπου εσύ ο μόνος λόγος για να μπεις μέσα θα ήταν να τους πας καφέ, κουλούρι ή το ταχυδρομείο! Το ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ το ταχυδρομείο!
Ξεμπροστιάστηκα? Την γνώμη μου για την χούντα την έχω πει. Ο τύπος ήρθε, έφτιαξε την Ελλάδα, πήγε την οικονομία τρένο, ο κόσμος είχε δουλειά, τα χωριά απέκτησαν ρεύμα και δρόμους, το νόμισμα πολύ δυνατό, η ανεργία σχεδόν στο 0, η εγκληματικότητα στο μηδέν, εργοστάσια δούλευαν, εξαγωγες γίνονταν, πήρε το βραβείο του ΟΟΣΑ και γαμούσε κάτι αληταριά σαν εσένα στις φάπες. Και μετά την επταετία ήταν να προκηρύξει εκλογες και τον έφαγε ο μαλάκας ο άχρηστος ο Ιωαννίδης με τους Αμερικάνους... κι αυτός χούντα ήταν. Αλλά άλλο η χούντα του Παπαδόπουλου κι άλλο του Ιωαννίδη. Ούτε καν αυτό δεν γνωρίζεις γιατί είσαι ένα αγράμματο σταλινικό κοπρόσκυλο
ΟΛΑ τα παραπάνω, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, ήταν για μένα θετικές κινήσεις! Το ότι τα αλητάκια έτρωγαν φάπες κι ήταν στο περιθώριο με αφήνει παγερά αδιάφορο, πραγματιακά στα μπιρμπιλόνια μου, διότι έτσι κι αλλιώς δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα στην οικονομία, στην ανεργία, στην οικονομία, κτλ, κτλ. Οπότε, μια χαρά όλα, λειτουργούσαν τζετ
Ρε μαλακακο ο στοκος σε εκανε πανε και σφυρας ακόμα.
Δεν καταλαβες ρε μαλακα οτι απο τα λεγομενα σου ξεμπροστιαστικες και πήρες τη σταμπα του φασιστα.
Οι ιδιοι νδ σε ξερασαν με τις φανατιλες σου και σε τοποθετησαν στην ακροδεξια.
Ακομα γελαω ρε καραγκιοζακο..
Σε εκανε σκονη ο στοκος και δεν το εχεις παρει χαμπαρι
Εσύ που ονειρεύεσαι πάλι γαμήσια, τράβα μια από το Αγκύρας να ξελαμπικάρεις λίγο γιατί πρέπει να έχεις πλακώσει τα μπαφίδια σήμερα και δεν καταλαβαίνεις τι λέμε καν!
Nαι, καθολου δεν ασχολεισαι. Μιλαμε για την πανδημια και το μονο που κάνεις ειναι καθε τοσο να κραζεις την κυβερνηση, φαντασου να ασχολιοσουν κιολας, "αντικειμενικέ".
Εισαι δεξιος ενω στηριζεις την χουντα και επισημα?
Ας απαντησουν οι λοιποι νδ,ενας δεξιος μεσος νδ στηριζει τη χουντα?
Σου ειπα εχεις ηδη ξεμπροστιαστει κανονισε να φας καραμούζα απο τους νδ εδω μεσα να γελασει το σαιτ.
Τύπε κοιτα να αποκτησεις ζωη καλυτερα. Το να ασχολεισαι δυο μηνες τωρα αν καποιος ειναι δεξιος ή ακροδεξιος ή αν ενας ακροδεξιος στηριζει την χουντα που επεσε πριν 47 χρονια, δεν μας λεει και τιποτα.