Ναι συμφωνώ μαζί σου. Σου γκρέμισε το σπίτι ο Κούλης? Όχι. Ο αντρίκος σου το γκρέμισε (ο... κεντρώος!!!!) και στη συνέχεια οι υπόλοιποι που συνέχισαν την συνταγή που ήθελε ο Έλληνας για να τους κρατήσει στην εξουσία. Άρα? Ποιος έφταιγε? Το "μαζί τα φάγαμε" παρόλο που το είπε ενας τύπος 800 κιλά αηδία, ήταν απόλυτα σωστό. Απλά θα έπρεπε να προσθέσει την φράση "... αλλά δεν φάγαμε όλοι το ίδιο".
Άρα με λίγα λόγια, εσύ ο "κεντρώος" μάλλον έφαγε περισσότερα από μένα τότε. Το πρόβλημά σου ξέρεις ποιο είναι. Ότι μόνο έτσι μπορούσες να τρως κι όταν έχεις συνηθίσει να τρως με έναν τρόπο δεν μπορείς να βρεις άλλον και θες τον ίδιο τρόπο.
Εγώ από την άλλη μεριά, ήμουν πάντα ενάντια στο κέντρο και την αριστερά κι έτσι δεν έφαγα τότε. Όταν άρχισαν λοιπόν δειλά δειλά να διορθώνονται κάποιες 40χρονες παθογένειες της χώρας, εγώ βρήκα την ευκαιρία και έφτιαξα κάτι μόνος μου το οποίο με ταΐζει, χωρίς να έχω ανάγκη κανέναν πούστη, ούτε να μπαινοβγαίνω σε γραφεια Υπουργών για ρουσφετάκια δηλώνοντας πόση μεγάλη οικογένεια έχω και πόσους ψήφους "κουβαλάω", ούτε να γίνω δημόσιο υπαλληλάκι, διότι δεν με γέμιζε. Να κάθομαι σε ένα γραφείο να πατάω σφραγίδες? How exciting!!!!! Όχι για μένα, αυτά είναι για άλλους. Αλλά οι άλλοι έχουν μόνο αυτό. Εγώ έχω 10 διαφορετικούς τρόπους να φάω.
Τώρα βέβαια αν, λεμε ΑΝ, έρθει στην εξουσία κάνας μαχλέμπουρας σαν τον αλεξέγιεφ... εξαρτάται πότε θα έρθει! Εγώ υπολογίζω σε 10-15 χρόνια να έχω αποσυρθεί στο σπιτάκι μου και να κάνω άλλα πράγματα τελείως! Καμία σχέση με δουλειά
Kαι δεν βλέπω να έρχεται κανένας τέτοιος, ειδικά μέσα στα επόμενα 10-15 χρόνια!