Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Είναι κομμουνιστής ο Κούλης... ε?λες..;
OΡΣΕ βρε μαλάκα Εφ.Αξ!!! Μια ζωή τα ίδια βραδύστροφα ζωάδια ήσασταν, ουδεμία αλλαγή!!!
Είναι κομμουνιστής ο Κούλης... ε?λες..;
Ενταξειτο τυπάκι είναι για τον μπουτσον! Χθες εφαγε ΤΗΝ καραμούζα από καμιά 10αριά μέλη στο νήμα με το ΚΚΕ καθώς το εξυμνούσε. Κι αυτό και τον στάλιν! Και τώρα έρχεται εδώ να μας λέει πούτσες για λαθρο!!!!Η υπόλοιπη οικογένεια (που είναι αρκετοί ψήφοι ) είναι κατασταλαγμένη ποιο δημοκρατικό κόμμα θα ψηφίσει ή παλαντζάρει σαν και εσένα που υμνείς το Σταλινικό ΚΚΕ και ταυτόχρονα μας γεμίζεις ρατσιστικά εμέσματα;
Ή έχουν βρει κανένα δημοκρατικό κόμμα που συνδυάζει και τα δύο;
Μιλησε ο μιστερ γκέυ του 2008 πρων πασοκος, μετα συριζα, και τωρα γλυφτρονι των 6 σεντς το ποστ.. Ποιος αυτος που μεχρι χθες εβριζε την νδ. Αλλα τετοιος γλοιωδης εισαι, εκει που εφτυνες γλυφεις τωρα σκουπιδι. Ξερω οτι κοπτεσαι για να βαλεις στην ξεχαρβαλωμενη χοανη σου πακικη κρεατοβεργα με 5ευρω. Τωρα αν εισαι π@υσταρα τελειωμενη, οχι ρε μιναρα δε θα στηριξω τον ισλαμοφασισμο,για να γινει η Αθηνα αθηναμαμπαντ. Εγω δημαοκρατης ειμαι και ανηκω στο κεντρο, απλα δεν γουσταρω ισλαμοφασιστες στην χωρα μου. Αυτο.- και σαλτα γ@μησου τωρα. Το βρηκαμε, οποιος δεν υποστηριζει τον αυτισμο ειναι ντε και καλα χ.α.Εσύ μη μιλάς
Τη Συριζαυγή. Την έκφραση της οποίας βλέπουμε εδώ σε αγαστή συνεργασία.Ή έχουν βρει κανένα δημοκρατικό κόμμα που συνδυάζει και τα δύο;
Tάδε έφη ο μαλάκας που εξυμνεί τον στάλιν!!!!Μιλησε ο μιστερ γκέυ του 2008 πρων πασοκος, μετα συριζα, και τωρα γλυφτρονι των 6 σεντς το ποστ.. Ποιος αυτος που μεχρι χθες εβριζε την νδ. Αλλα τετοιος γλοιωδης εισαι, εκει που εφτυνες γλυφεις τωρα σκουπιδι. Ξερω οτι κοπτεσαι για να βαλεις στην ξεχαρβαλωμενη χοανη σου πακικη κρεατοβεργα με 5ευρω. Τωρα αν εισαι π@υσταρα τελειωμενη, οχι ρε μιναρα δε θα στηριξω τον ισλαμοφασισμο,για να γινει η Αθηνα αθηναμαμπαντ. Εγω δημαοκρατης ειμαι και ανηκω στο κεντρο, απλα δεν γουσταρω ισλαμοφασιστες στην χωρα μου. Αυτο.- και σαλτα γ@μησου τωρα. Το βρηκαμε, οποιος δεν υποστηριζει τον αυτισμο ειναι ντε και καλα χ.α.
Μόνο εδώ? Ακόμα και στην Βουλή το έχουμε δει!Τη Συριζαυγή. Την έκφραση της οποίας βλέπουμε εδώ σε αγαστή συνεργασία.
Όξω μωρη τρελοΦιφί. Χθες ημουν κκ, προχθες σρζ και σημερα χ.α . Ότι να ναι ειστε.. θελετε να επιβαλλετε τον αυτισμο σας εδω μεσα τσιρακια των 6σεντς το ποστ . Γκέυ του 2008
Και στα δικαστήρια το έχουμε δει.Μόνο εδώ? Ακόμα και στην Βουλή το έχουμε δει!
ειμαι και ανηκω στο κεντρο,
Ακόμη εδώ
Οταν πληρωνεις για φορο 500 και σου επιστρεφει 1100 εσυ τι προτιμας να πληρωνεις τα 500 μονο?
Τωρα αυτοι που εχουν πλήρωσαν και δεν πηραν μερισμα και λογικο το βρισκω.
Εξαλλου το μερισμα δοθηκε σε 1.2εκ ελληνες με λιγα λογια καλυψε ολα τα φτωχα νοικοκυρια.
Θες να σου θημισω και την 13η συνταξη τον απριλιο που πηραν ολοι οι συνταξιούχοι?
Με λιγα λογια επι συριζα ολοι οι μικρομεσαιοι ειχαν συν ενα ημερομισθιο επιπλέον απο οτι εχουν τωρα με νδ.
Με συγκίνησες ρε μπαγάσα.Μερισμα δεν παιρνω ομως αν θες να σου μιλησω προσωπικα.
Το μερισμα ηταν η μεγαλυτερη βοηθεια στα νοικοκυριά.
Γαμάω Χαγιαμπούσες.Εσυ δεν μας λες ομως τα στοιχεια σου μονο κριτικη στα δικα μου κεα ξερεις να κανεις.
Αν έχεις μουτρα πες τι δουλεια κανειε τι εχειε σπουδασει για να εχουμε να κανουμε κουβεντα ρε σκυλακι
Ελα τώρα. Μπορείς και καλύτερα.Φοροαπαλλαγη 200χιλιαδες??και ποιος θα πληρώνει φορους τοτε ρε χαζοβιολη?
Ειμαι υπερ της φορολογίας αλλα της αναλογικης και οχι της οριζοντιας.
Εσεις εκει στη νδ ολα τα κανατε οριζοντια να στεναζει η μεσαια και η μικρομεσαια ταξη.
Παντοτε στηριζατε το κεφαλαιο αν και εδω στην ελλαδα με το 40% κατω του οριου της φτωχειας δεν σας παιρνει.
Ο συριζα εχει δεξαμενη ψηφοφορων και θα το δεις οταν γινουν εκλογες.
Ο Ζανούλης που όλοι αγαπήσαμε!Γιατι πιστευεις οτι η νδ ειναι μπροστα 12 μοναδες που λενε οι πληρωμενες δημοσκοπησεις?
Στο λεω εγω ας γινουν εκλογες και να δεις ηττα που θα φατε.
Αρχιζω και ειμαι σιγουρος οτι ο συριζα θα κερδισει αν και οχι με αυτοδυναμια.
Αυτό έγινε σε έναν γνωστό σου να φανταστώ!Οταν πληρωνεις για φορο 500 και σου επιστρεφει 1100 εσυ τι προτιμας να πληρωνεις τα 500 μονο?
Kάνεις λάθος. Διότι γνωρίζεις μόνο φτωχομπινέδες, δεν ξέρεις τι παίρνουν τα ανώτερα στρώματαΤωρα αυτοι που εχουν πλήρωσαν και δεν πηραν μερισμα και λογικο το βρισκω.
Τι μέρισμα πήρανε? Περιμένω νούμεροΕξαλλου το μερισμα δοθηκε σε 1.2εκ ελληνες με λιγα λογια καλυψε ολα τα φτωχα νοικοκυρια.
Ποια 13η σύνταξη? Τα 200 ευρώ που πήραν τα Χριστούγεννα... σωστά???? Αυτό εννοείς 13η σύνταξη? Το είχες ξαναπει τότε, σου είχα πει ότι λες πίπες, το επανέλαβες μετά από 2-3 μήνες, πάλι σου είπα ότιο λες πίπες, το είπες μετά από μερικούς μήνες, πάλι σου είπα ότι γράφεις πίπες, και το ξαναλές τώρα (πάλι πίπες!). Άντε πάλι να το ξαναεπαναφέρεις σε 3-4 μήνες, θα περιμένω να σου πω ότι πάλι λες πίπεςΘες να σου θημισω και την 13η συνταξη τον απριλιο που πηραν ολοι οι συνταξιούχοι?
Με λίγα λόγια, οι μικρομεσσαίοι πήραν 200 ευρώ τα Χριστούγεννα και πλήρωσαν 37 διςΜε λιγα λογια επι συριζα ολοι οι μικρομεσαιοι ειχαν συν ενα ημερομισθιο επιπλέον απο οτι εχουν τωρα με νδ.
ΘΕΟΣ ο Κούλης, τα έχει όλα τα funds για μαριονέτες!!!Τώρα που καλπάζει η ανάπτυξη μην ξεχνιόμαστε...
Τώρα που καλπάζει η ανάπτυξη μην ξεχνιόμαστε...
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει όλοι εσεις που σκούζετε είναι ότι θα πεθάνετε με δική σας υπευθυνότητα 100%. Δεν φταίει ούτε ο ανάδρομος Ερμής, ούτε η κρίση, ούτε η πανδημία, ούτε τιποτα. Δες γύρω σου πόσοι πάνε μπροστά, ακόμα και κάτω απο αυτες τις συνθήκες. Πελάτης μου ιδιοκτήτης καφετέριας, άνοιξε και δεύτερο μαγαζί ΕΝΤΟΣ κρίσης και το πάει τρένο... Το αναφέρω μιας και η εστίαση έφαγε μεγάλη πούτσα.Οι αριστοι. Οι ανεμελοι.. Το ποσοστο των 10% .Των λιγων.. αυτο που ελεγε και ο λοβοτομημενος μπαρμπας το πρωι .
Ας πεθανουμε λοιπον εμεις για να ζησουν αυτοι.. Καλα ελεγαν οι παλαιοι οτι ο ελληνας πασχει απο το συνδρομο του νταβατζη με της π@υτανας..
προσεχε μην επαναληφθει το 2010 που δεν βγηκε η πιστα του καθιστου βουδα με το playstation και πηγαμε για φουντο ολοταχως, να δω μετα τι θα λες.. ολο σε εσας φταιει κατι, ο Στρατηγος ανεμος, η κλιματικη αλλαγη, η πανδημια, και πολλα αλλα..Αυτό που δεν έχετε κ ΙΣΩΣ γιατί... μπαααααα... δεν σας βλέπω να το κάνετε. Οπότε συνεχίστε προς διασκέδαση των υπολοίπων