sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.789
- Πόντοι
- 26.141
Έλα το σύνεταξα αλλιώςΔεν σ’ έπιασα… επανέλαβε please!
Έλα το σύνεταξα αλλιώςΔεν σ’ έπιασα… επανέλαβε please!
To Ελληνικό θα τελειώσει σε 8 χρονια. Στις τρίτες εκλογές δηλαδή που θα πάρει ο ΚουληςΒλεπω και σχολια για τη ΔΕΗ
Για το θαυμα οτι απο ενα ερειπιο, μεσα σε δυο χρονια η ΔΕΗ ειναι τοσο ευρωστη ωστε να μπορει να επενδυει και να προσελκυει κεφαλαια απο την αγορά, το περναμε ετσι βλεπω. Αγαλμα στον Χατζηδακη πότε θα κανουν καποιοι?
Ξεχασα, δεν τελειωσε το Ελληνικο ομως.
Έχεις ζήσει στη Βουλγαρια η απλά λες τη μαλακια σου? Εγώ είμαι εκεί μια εβδομαδα το μήνα το λιγότερο. Να σε ενημερώσω ότι γελάνε μαζί σου και με τη κατάντια σου..Οχι απλα σοβαροτερο. Κλασεις σοβαροτερο.
Στ αρχίδια μου.Δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ στόκε.
Ολοι αυτοι που γελανε, θα δινανε ενα νεφρο για να ειχανε γεννηθει ΕλληνεςΈχεις ζήσει στη Βουλγαρια η απλά λες τη μαλακια σου? Εγώ είμαι εκεί μια εβδομαδα το μήνα το λιγότερο. Να σε ενημερώσω ότι γελάνε μαζί σου και με τη κατάντια σου..
Αλλά λόγια ν αγαπιόμαστε..Ολοι αυτοι που γελανε, θα δινανε ενα νεφρο για να ειχανε γεννηθει Ελληνες
Έκανε κ επέκταση του μετρό Θεσσαλονίκης ο Κούλης,μετά τα ρεζιλικια του τσιπρακου που εγκαινίασε τις αφισσεςΒλεπω και σχολια για τη ΔΕΗ
Για το θαυμα οτι απο ενα ερειπιο, μεσα σε δυο χρονια η ΔΕΗ ειναι τοσο ευρωστη ωστε να μπορει να επενδυει και να προσελκυει κεφαλαια απο την αγορά, το περναμε ετσι βλεπω. Αγαλμα στον Χατζηδακη πότε θα κανουν καποιοι?
Ξεχασα, δεν τελειωσε το Ελληνικο ομως.
ΟΚ τωρα το κατάλαβα!!!Έλα το σύνεταξα αλλιώς
Τι να κάνει εδώ? Να περιμένει τη μισθοδοσία του επόμενου μήνα για να γαμησει καμία γυφτισσας στο μετάξι?ΟΚ τωρα το κατάλαβα!!!
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες παντως. Συγκεκριμένα για την Ρουμανία έχω άποψη απο φίλο ο οποιος λογω κρίσης την εκανε για Ρουμανία το 2015. Δεν βλέπει την ωρα να γυρίσει πισω….
Το ελληνικο ξεκινησε το φθινοπωρο του 19, μετα την αριστερα που ηταν κατα των επενδυσεων,Τελικά τι έχει γίνει με την "επένδυση" στο Ελληνικό?
Πρέπει ακόμα να φοράς κράνος για να μπεις μέσα?
Εγώ δεν έχω κρύψει ότι τη θεωρώ ταφόπλακα. Όπου δοκιμάστηκε γαμήθηκε το σύμπαν. Και είμαι φοβερά ανήσυχος όταν μια χώρα την αναγάγει σε μονόδρομο. Καλή ώρα η δική μας.Μάλλον εσύ έχεις εμμονές τύπε με την πράσινη ανάπτυξη. Η οποία δεν έχει καμία σχέση με όσα λέμε.
Για να γαμαω κάτι πεθαμένους σαν εσένα ρε αρχιδι.Και γιατί δεν έκατσες εκεί ρε μουνόπανο αλλά γύρισες εδώ και μας τα ζαλίζεις;
Nαι τύπε αλλά η Γκρετα Τουνμπεργκ απειλει με κινητοποιησεις όποια χωρα δεν ακολουθησει αυτο τον δρομοΕγώ δεν έχω κρύψει ότι τη θεωρώ ταφόπλακα. Όπου δοκιμάστηκε γαμήθηκε το σύμπαν. Και είμαι φοβερά ανήσυχος όταν μια χώρα την αναγάγει σε μονόδρομο. Καλή ώρα η δική μας.
Στη Βρετανία λόγω άπνοιας οι ανεμογεννήτριες δε δούλεψαν, οι λιγνίτες εξοστρακίστηκαν, μεγάλα πεδία αερίου σφραγίστηκαν και αντικαταστάθηκαν από ΑΠΕ, η τιμή χονδρικής στις εισαγωγές αερίου λόγω και της διαφοροποίησης των πηγών εισαγωγής έφτασε στο 520% επάνω, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Πίσσα και πούπουλα στην ημίτρελη.Nαι τύπε αλλά η Γκρετα Τουνμπεργκ απειλει με κινητοποιησεις όποια χωρα δεν ακολουθησει αυτο τον δρομο
Ειναι μεγαλο το διλημμα, πώς να τα βαλεις με την Γκρετα
Τολμάς να τα βαζεις με το ιερο τοτεμ της πολιτικης ορθοτητας?Πίσσα και πούπουλα στην ημίτρελη.
Βαλ το να δούμε τι γίνεται.Το ελληνικο ξεκινησε το φθινοπωρο του 19, μετα την αριστερα που ηταν κατα των επενδυσεων,
Υπαρχει και λινκ που γραφει αναλυτικα τις επενδυσεις των τελευταιων δυο χρόνων
Greta… who??Τολμάς να τα βαζεις με το ιερο τοτεμ της πολιτικης ορθοτητας?
Τι εγινε παλι στο επαλ στη θεσσαλονικη, δε μπορεσαν να μαζεψουν πεντε μαλακες και ξεφτιλιστηκαν, 6000 μπατσους για το πασχα και τη δεθ βρισκουν,
Ενα βρωμοξυλο στα ψεκασμενα δε μπορουν?
Τι φιασκο ηταν παλι αυτο
τους κουκουεδες απο την σχολη δεν τους πειραξανεΤι εγινε παλι στο επαλ στη θεσσαλονικη, δε μπορεσαν να μαζεψουν πεντε μαλακες και ξεφτιλιστηκαν, 6000 μπατσους για το πασχα και τη δεθ βρισκουν,
Ενα βρωμοξυλο στα ψεκασμενα δε μπορουν?
Τι φιασκο ηταν παλι αυτο
Στη Βουλγαρία; Είσαι σίγουρος, στη Βουλγαρία;Έχεις ζήσει στη Βουλγαρια η απλά λες τη μαλακια σου? Εγώ είμαι εκεί μια εβδομαδα το μήνα το λιγότερο. Να σε ενημερώσω ότι γελάνε μαζί σου και με τη κατάντια σου..