alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε δεν πας για υπνο?το σεναριο για συγκυβερνηση το αποκλειεις και για τις 2 εκλογικες αναμετρησεις?
Τύπε δεν πας για υπνο?το σεναριο για συγκυβερνηση το αποκλειεις και για τις 2 εκλογικες αναμετρησεις?
1,05Στη Βουλγαρία έχει 1,40.Να πάμε εκεί λες καλύτερα?
Ώρες ώρες χάνεις μπάλα και γήπεδο..
Και γιατί συγκρίνεις με την Αγγλία και όχι με τη Βουλγαρία δηλαδή? Και 1,59 έβαλες στο βενζινάδικο του Ντεμου. Επαρχία και νησιά κοντεύει να φτάσει 2 ευρώ.Γαμησε μας με το κουτόχορτο ρε τυπε..Εσυ χάνεις το γηπεδο. Γιατι να παω στη Βουλγαρια? Εδω ζω. Κι εδω βρισκω πρατηρια ανοικτα, χωρις ουρες και με λογικη τιμη. Ενω στην κοσμοκρατειρα Αγγλια βγαζουν μαχαιρια για ενα λιτρο βενζινη. Να μην νιωσω καλα δηλαδη? Να σκεφθω οτι στη Βουλγαρια ειναι φθηνοτερα? Τι λες παλικαρι μου?
Γιατι δεν πας εκεί τοτε?1,05
Στη Ρουμανία το ίδιο .
Τουρκία 0,79
Και σε όλα τα Βαλκάνια 1-1,10
Για να είμαστε ειλικρινείς φαρμάκι την πληρώνουμε. Ο δε Τζόνσον έχει τις ίδιες εμμονές με την πράσινη ανάπτυξη που έχει και ο Κυριάκος. Δεκατρείς εταιρείες παροχής ρεύματος φαλίρισαν το τελευταίο διάστημα και αναμένονται και άλλες. Σε λίγο δε θα υπάρχει εταιρεία να παράξει ρεύμα στη Βρετανία. Η ιστορία με την πράσινη ενέργεια θα κοστίσει σε πολλούς πολιτικούς.Εγω σημερα γεμισα το αυτοκινητο βενζινη με 1,59, ευχαριστωντας την τυχη που ζω στην Ελλαδα και εχω πρωθυπουργο τον Κουλη και δεν ζω στην Αγγλια με πρωθυπουργο ένα νούμερο.
Καποιοι ας γκρινιαζουν οτι ζουμε σε μπουρδελο, ας πανε στην Αγγλια να ζησουνε
γιατι να παω για υπνο?Τύπε δεν πας για υπνο?
Ποια επένδυση καλπάζει?Οι επενδυσεις καλπαζουν, η οικονομια παει τρενο, η αναπτυξη φουλαρει, σορυ που δεν σας βγηκε αλλά τι να γινει...
Σε ποια επαρχια εχει 2 ευρω? Στην πελοποννησο εχει 1,67.Και γιατί συγκρίνεις με την Αγγλία και όχι με τη Βουλγαρία δηλαδή? Και 1,59 έβαλες στο βενζινάδικο του Ντεμου. Επαρχία και νησιά κοντεύει να φτάσει 2 ευρώ.Γαμησε μας με το κουτόχορτο ρε τυπε..
Ο Άλεξ το έθεσε ότι χαίρεται που έχει να βάλει βενζίνη φτηνή και ότι εμείς έχουμε ενώ οι Άγγλοι οχιΓιατι δεν πας εκεί τοτε?
Τι ακριβώς θες να σου πω για τη ΔΕΗ για να γελάσεις? Δες το λογαριασμό σου σε σχέση με τους μισθούς ρε βλακα.Πες μας και για το ξεπούλημα της ΔΕΗ να γελάσουμε λίγο.
Ναι, σωστά.Ο Άλεξ το έθεσε ότι χαίρεται που έχει να βάλει βενζίνη φτηνή και ότι εμείς έχουμε ενώ οι Άγγλοι οχι
Οι Βουλγαροι ας χαρούν για την Βουλγαρια, οι Ρουμανοι για την Ρουμανια και οι Τουρκοι για την Τουρκια.Ο Άλεξ το έθεσε ότι χαίρεται που έχει να βάλει βενζίνη φτηνή και ότι εμείς έχουμε ενώ οι Άγγλοι οχι
Εγω ελαβα τον εκκαθαριστικο λογαριασμο χθες, ουδεμια διαφορα με τον περσινοΤι ακριβώς θες να σου πω για τη ΔΕΗ για να γελάσεις? Δες το λογαριασμό σου σε σχέση με τους μισθούς ρε βλακα.
Αν νομίζεις ότι έχεις σοβαρότερο κράτος από της Βουλγαρίας, είσαι απλά για λύπηση..Σε ποια επαρχια εχει 2 ευρω? Στην πελοποννησο εχει 1,67.
Στα νησια 1.75.
Και εδω και μαι εβδομαδα πεφτει κιολας.
Με την Αγγλια θα συγκρινω, φυσικα, γιατι η Αγγλια υποτιθεται οτι ειναι σοβαροτερο κρατος απο εμας, οχι οι Βουλγαροι. Εισαι βεβαιος οτι εγω τρωω το κουτοχορτο?
Ο μικρο-ελεύθερος επαγγελματίας ζει αξιοπρεπεστερα σήμερα το 2021 στη βουλγαρια και Ρουμανία από ότι στην ΕλλάδαΝαι, σωστά.
Εσυ τι πιστεύεις? Οτι θα ηταν καλύτερα να ζούσε στην Ρουμανία, την Βουλγαρία και την Τουρκία για να βάζει βενζίνη φθηνότερα?
Οχι απλα σοβαροτερο. Κλασεις σοβαροτερο.Αν νομίζεις ότι έχεις σοβαρότερο κράτος από της Βουλγαρίας, είσαι απλά για λύπηση..
Δεν σ’ έπιασα… επανέλαβε please!Ο μικρό εε ζει πιο αξιοπρεπώς σήμερα το 2021 στην βουλή και Ρουμανία
Στην Ελλάδα ανεβαίνει το per capita λόγω δημ μισθών και συντάξεων που είναι υψηλότεροι εδώ από ότι στα βαλκανια
Οι μαλακές που ψηφίζεις ακόμα ρε χαμένο υποκείμενο.Για θύμισε μου ποίοι την είχαν φέρει στα πρόθυρα χρεοκοπίας ρε ζωάδι.