Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Σωστό κι αυτό.Και τι με νοιαζει εμενα? Να την προσλαβω θελω?
Απλά ανησυχώ μην πάρει πούλο με νόμο Κεραμέως...
Σωστό κι αυτό.Και τι με νοιαζει εμενα? Να την προσλαβω θελω?
Το θεμα ειναι να παρει πουλο με νομο alex71Σωστό κι αυτό.
Απλά ανησυχώ μην πάρει πούλο με νόμο Κεραμέως...
Και πετρελαιο απο τον Μαδουρο και δανεικα απο τον ΠουτινΕν τω μεταξύ όλοι αυτοί που χόρευαν τσάμικα στο Σύνταγμα μετά το δημοψήφισμα τι γνώμη έχουν άραγε για τα όσα συμβαίνουν στην Αγγλία;
Αλλά ξέχασα, εμείς θα τη βγάζαμε με τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια από τον κήπο μας και τα IOUs του Γιάνη.
Το θεμα ειναι να παρει πουλο με νομο alex71
Εμείς κάθε Πέμπτη παίζουμε μπαρμπούτι στο Ανατολικό.Τελικά τι έχει γίνει με την "επένδυση" στο Ελληνικό?
Πρέπει ακόμα να φοράς κράνος για να μπεις μέσα?
Να φοράτε κράνος μη σας έρθει κάνας τσιμέντο λίθος στο κεφάλι.Εμείς κάθε Πέμπτη παίζουμε μπαρμπούτι στο Ανατολικό.
Υπό την αιγίδα της Hard Rock...
Αυτοί έχουν σοβαρό πρόβλημα με την αύξηση της τιμής του αερίου. Έχουν μείνει μέχρι και από CO2. H βιομηχανία τροφίμων τους έχει πολύ σοβαρά θέματα. Κι αυτό δεν είναι τόσο θέμα brexit.Εν τω μεταξύ όλοι αυτοί που χόρευαν τσάμικα στο Σύνταγμα μετά το δημοψήφισμα τι γνώμη έχουν άραγε για τα όσα συμβαίνουν στην Αγγλία;
Αλλά ξέχασα, εμείς θα τη βγάζαμε με τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια από τον κήπο μας και τα IOUs του Γιάνη.
Εγω σημερα γεμισα το αυτοκινητο βενζινη με 1,59, ευχαριστωντας την τυχη που ζω στην Ελλαδα και εχω πρωθυπουργο τον Κουλη και δεν ζω στην Αγγλια με πρωθυπουργο ένα νούμερο.Αυτοί έχουν σοβαρό πρόβλημα με την αύξηση της τιμής του αερίου. Έχουν μείνει μέχρι και από CO2. H βιομηχανία τροφίμων τους έχει πολύ σοβαρά θέματα. Κι αυτό δεν είναι τόσο θέμα brexit.
Της ψωλης σου τον χαβά….απο 43΄΄40 εως 1¨02¨26
υποψην η μια ψηφος συναξιουχου υπολογιζεται σε 4 ψηφους μιας οικογενειας επειδη οι ιδιοι στην συντριπτικη πλειοψηφια τους συντηρουν
καντε τα μαθηματικα για τα ψηφαλακια
Τρια πουλακια καθονταναπο 43΄΄40 εως 1¨02¨26
υποψην η μια ψηφος συναξιουχου υπολογιζεται σε 4 ψηφους μιας οικογενειας επειδη οι ιδιοι στην συντριπτικη πλειοψηφια τους συντηρουν
καντε τα μαθηματικα για τα ψηφαλακια
Στη Βουλγαρία έχει 1,40.Να πάμε εκεί λες καλύτερα?Εγω σημερα γεμισα το αυτοκινητο βενζινη με 1,59, ευχαριστωντας την τυχη που ζω στην Ελλαδα και εχω πρωθυπουργο τον Κουλη και δεν ζω στην Αγγλια με πρωθυπουργο ένα νούμερο.
Καποιοι ας γκρινιαζουν οτι ζουμε σε μπουρδελο, ας πανε στην Αγγλια να ζησουνε
προσεχε μην γινει δικη σου ψωλη την ημερα των εκλογωνΤης ψωλης σου τον χαβά….
Την ημέρα των εκλογών θα είμαι και παλι ένας χαρούμενος άνθρωπος με Κουλη ΠΘ και το αλητακι καταληψία σπίτι του να κλάψει το αρχιδι μαζί με την περιστέρα του. Και την αλλη μέρα να πάει τα παιδια του στο Hill και να βγει να πετάξει σανό σε κάτι μαλακες για να το καταπιούν αμάσητο…!! Με καταλαβαίνεις…προσεχε μην γινει δικη σου ψωλη την ημερα των εκλογων
εδω εχει γινει καραμπινατο σκανδαλο
Εσυ χάνεις το γηπεδο. Γιατι να παω στη Βουλγαρια? Εδω ζω. Κι εδω βρισκω πρατηρια ανοικτα, χωρις ουρες και με λογικη τιμη. Ενω στην κοσμοκρατειρα Αγγλια βγαζουν μαχαιρια για ενα λιτρο βενζινη. Να μην νιωσω καλα δηλαδη? Να σκεφθω οτι στη Βουλγαρια ειναι φθηνοτερα? Τι λες παλικαρι μου?Στη Βουλγαρία έχει 1,40.Να πάμε εκεί λες καλύτερα?
Ώρες ώρες χάνεις μπάλα και γήπεδο..
το σεναριο για συγκυβερνηση το αποκλειεις και για τις 2 εκλογικες αναμετρησεις?Την ημέρα των εκλογών θα είμαι και παλι ένας χαρούμενος άνθρωπος με Κουλη ΠΘ και το αλητακι καταληψία σπίτι του να κλάψει το αρχιδι μαζί με την περιστέρα του. Και την αλλη μέρα να πάει τα παιδια του στο Hill και να βγει να πετάξει σανό σε κάτι μαλακες για να το καταπιούν αμάσητο…!! Με καταλαβαίνεις…
Οι επενδυσεις καλπαζουν, η οικονομια παει τρενο, η αναπτυξη φουλαρει, σορυ που δεν σας βγηκε αλλά τι να γινει...Για το Ελληνικό και τις επενδύσεις από τα λιντλ ούτε κουβέντα. Άμα δε σας βγαίνει πάρτε το μηδέν..
Το από και κλείωτο σεναριο για συγκυβερνηση το αποκλειεις και για τις 2 εκλογικες αναμετρησεις?