ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
εμενα ο κωλος μου μονο βγαζειΔε σου είπα να πας να γαμηθείς ρε ναζίδιο;
εσενα στον εκαναν χωνι για να σε διορισουν στο δημοσιο και τωρα σου εμεινε να ψαχνεις πουτσες
εμενα ο κωλος μου μονο βγαζειΔε σου είπα να πας να γαμηθείς ρε ναζίδιο;
Να πας εσυ τσιγαρα στον ακη και στον παπαντωνιου μωρη χλεπα.Ρε άσε τις μαλακίες και απάντησε, πήγες στον Ηλία αυτά που σου ζήτησε ή όλη μέρα χαζολογάς στο μπου;
Εσυ τα βρήκες με τους νδ εδω μεσα.κατσε να εμφανιστει ο τζονις θα του τα πω ολαΝα βρεθείς με την Κασσιανή να τη βρείτε μαζί.
Η πιεξουλα οταν γυριζε τα πολιτικα γραφεια για να την διορισουν στο δημοσιο εμαθε τα πανταΑδήλωτη Πουτσογητεύτρα..........
Ρε μαλάκα Πιεξ
Έχεις δίκιο αλλά θα σου πω γιατί είναι ο μόνος.κακως...αυτοι ειδικα εχουν το ακαταλογιστο...καταφερε να σε εκνευρισει μια αμοιβαδα...
Στο λύθηκε το Μακεδονικό σταμάτησα να διαβάζω...Ναι και με διαφορα,καταφερε και πηρε μια χωρα βουτηγμενη στην υφεση και την παρεδωσε με 2.3% ανάπτυξη, φυγαμε απο τα μνημονια,μπηκαμε παλι στις διεθνεις αγορες,λυθηκε το μακεδονικο,εφαρμόστηκε κοινωνικη πολιτικη με μερισματα κεα κλπ για να ενισχυσει τους αδυναμους οικονομικα πολιτες,επισης για πρωτη φορα επιασε το μαυρο και αδηλωτο χρημα που βρισκοταν στις ελβετικες τραπεζες μεσω της λιστας λαγκαρντ και πληρωσαν επιτελους οι μεγαλοι,νοικοκυρεψε τα καναλια απο τα τεραστια χρεη που ειχαν στο δημοσιο,τελειοποίησε ολα τα δημοσια εργα οπως Τέμπη κορινθου πατρων ιονια οδος
Με κουλη 2 χρονια τι καλο εχουμε δει??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσεις τον φαγατε ρε καραμουναρα τωρα τι κλαιγεσαι?
Ακριβώς.Σωστός, πολύ σωστός.
Ο τζόνις άλλαξε με πολύ άσχημο τρόπο. Προσωπική μου άποψη πάντα...
Δεν τό πιστεύω.. εκτός αν έχει καταρευσει δημοσκοπικα λόγω και κορώνα.. απίθανο μου φαίνεταιΠάμε για εκλογές, πιστεύετε ;
Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό, προφανώς...κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου...
Θα γεμίσουμε πηγάδια εδώ μέσα και δε θα μείνει μανούλα ασχολίαστη....Το μεγαλυτερο μπαμ ολων των εποχων θα ηταν πιθανη επιστροφη Τιγροπουστα!
Και στην πορεία χάθηκε το πασοκ κι έμεινε ο φοίνικας και η αναγέννηση απο τις στάχτες.Ο Τσώνης ξεκίνησε ως ένα γραφικός μπάρμπας που ονειρευόταν την νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ σαν τον φοίνικα που αναγεννάται από τις στάχτες του
Γιατι ρε μπαγλαμά...πήγαν αυτοι να κόβουν κορδέλες στο ελληνικό??Για πες μας για το ελληνικο προχωραει?τωρα νομίζω δεν επρεπε να ηταν ετοιμο?
Για αλλη μια φορα ξεφτιλιζεστε
Και 4ο κύμα προ των πυλών ... λίγο δύσκολο...Πάμε για εκλογές, πιστεύετε ;
Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό, προφανώς...κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου...
Θα διπλασιάσει η Φώφη τα ποσοστά, λέει...Και στην πορεία χάθηκε το πασοκ κι έμεινε ο φοίνικας και η αναγέννηση απο τις στάχτες.
Δύσκολο όποιος και να αναλάβει. Το πρώην ΠΑΣΟΚ θα έχει την τύχη της Ένωσης Κέντρου. Δεν έχει κάτι να πει πια.Θα διπλασιάσει η Φώφη τα ποσοστά, λέει...
Έχει στόχους πάντως.