Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Ένα μόνο μέλος με έχει εκνευρίσει εδώ μέσα,και δεν είναι άλλος από τον Χώνυ,τον τελευταίο των ΠΑΣΟΚΩΝΑναμένουμε επιστροφή ΜΠΑΤΣΟΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝΤ
Ένα μόνο μέλος με έχει εκνευρίσει εδώ μέσα,και δεν είναι άλλος από τον Χώνυ,τον τελευταίο των ΠΑΣΟΚΩΝΑναμένουμε επιστροφή ΜΠΑΤΣΟΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝΤ
Ο Πούσυ όμως δεν πρέπει να μιλάει άσχημα για τον ΜαρινάκηΕγω θελω πουσυ να γινει αριστερη καταλυση του νηματος.
Πουσυ αβε τονυ γλασκο και λαδακη
Γιατι ρε λουθερ,εγω τον παω τον χωνα αν και ειναι μαλακακος.Ένα μόνο μέλος με έχει εκνευρίσει εδώ μέσα,και δεν είναι άλλος από τον Χώνυ,τον τελευταίο των ΠΑΣΟΚΩΝ
Έχω τους λόγους μου.Γιατι ρε λουθερ,εγω τον παω τον χωνα αν και ειναι μαλακακος.
Απλα εχει ληξει το παιδί, αν ερχοταν στον συριζα θα ηταν καλυτερος.
Λεει καποια σωστα ο χωνας και ας λενε οι δεξιοι τα δικα τους
Ο πούσι τώρα τραβιέται με τη γουάιν, τον χάσαμε από την παρέα μας, μας πούλησε για μια γκόμεναΕγω θελω πουσυ να γινει αριστερη καταλυση του νηματος.
Πουσυ αβε τονυ γλασκο και λαδακη
Στηρίζω και εγώ επιστροφή Πουσυ..αν και μπορεί να είναι μήνα του μέλιτοςΓιατι ρε λουθερ,εγω τον παω τον χωνα αν και ειναι μαλακακος.
Απλα εχει ληξει το παιδί, αν ερχοταν στον συριζα θα ηταν καλυτερος.
Λεει καποια σωστα ο χωνας και ας λενε οι δεξιοι τα δικα τους
Θα ανοίξω Μοετ έτσι και έρθει...Το μεγαλυτερο μπαμ ολων των εποχων θα ηταν πιθανη επιστροφη Τιγροπουστα!
gamioliΘα ανοίξω Μοετ έτσι και έρθει...
Πηγές να δεις την πατρίδα σου;Ναι σιγα μην ειμαι ολη μερα εδω μεσα οπως εσυ...
Ηδη ετοιμαζω δεύτερο ταξίδι μετα το 3ημερο που πηγα δυρραχιο..
Κατσε εσυ εδω μεσα προμοτορα
Ναι και με διαφορα,καταφερε και πηρε μια χωρα βουτηγμενη στην υφεση και την παρεδωσε με 2.3% ανάπτυξη, φυγαμε απο τα μνημονια,μπηκαμε παλι στις διεθνεις αγορες,λυθηκε το μακεδονικο,εφαρμόστηκε κοινωνικη πολιτικη με μερισματα κεα κλπ για να ενισχυσει τους αδυναμους οικονομικα πολιτες,επισης για πρωτη φορα επιασε το μαυρο και αδηλωτο χρημα που βρισκοταν στις ελβετικες τραπεζες μεσω της λιστας λαγκαρντ και πληρωσαν επιτελους οι μεγαλοι,νοικοκυρεψε τα καναλια απο τα τεραστια χρεη που ειχαν στο δημοσιο,τελειοποίησε ολα τα δημοσια εργα οπως Τέμπη κορινθου πατρων ιονια οδοςΈχω τους λόγους μου.
Ζαν,μια ερώτηση κρίσεως:
Θεωρείς την κυβέρνηση Τσίπρα την καλύτερη στην περίοδο της Μεταπολίτευσης?
Εσεις τον φαγατε ρε καραμουναρα τωρα τι κλαιγεσαι?Το μεγαλυτερο μπαμ ολων των εποχων θα ηταν πιθανη επιστροφη Τιγροπουστα!
κακως...αυτοι ειδικα εχουν το ακαταλογιστο...καταφερε να σε εκνευρισει μια αμοιβαδα...Ένα μόνο μέλος με έχει εκνευρίσει εδώ μέσα,και δεν είναι άλλος από τον Χώνυ,τον τελευταίο των ΠΑΣΟΚΩΝ
Γλεντι στηνεις καθε βραδι με τα πακια μωρη γαλαζοπρασινη γλιτσαΨόφα να στήσω γλέντι μωρή ψωλοκομμένη πατσαβούρα.
ξεχασες οτι εγκαινιασε και το μετρο στη θεσσαλονικη..Ναι και με διαφορα,καταφερε και πηρε μια χωρα βουτηγμενη στην υφεση και την παρεδωσε με 2.3% ανάπτυξη, φυγαμε απο τα μνημονια,μπηκαμε παλι στις διεθνεις αγορες,λυθηκε το μακεδονικο,εφαρμόστηκε κοινωνικη πολιτικη με μερισματα κεα κλπ για να ενισχυσει τους αδυναμους οικονομικα πολιτες,επισης για πρωτη φορα επιασε το μαυρο και αδηλωτο χρημα που βρισκοταν στις ελβετικες τραπεζες μεσω της λιστας λαγκαρντ και πληρωσαν επιτελους οι μεγαλοι,νοικοκυρεψε τα καναλια απο τα τεραστια χρεη που ειχαν στο δημοσιο,τελειοποίησε ολα τα δημοσια εργα οπως Τέμπη κορινθου πατρων ιονια οδος
Με κουλη 2 χρονια τι καλο εχουμε δει??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσεις τον φαγατε ρε καραμουναρα τωρα τι κλαιγεσαι?
Για πες μας για το ελληνικο προχωραει?τωρα νομίζω δεν επρεπε να ηταν ετοιμο?ξεχασες οτι εγκαινιασε και το μετρο στη θεσσαλονικη..
τις πακικες πουτσες ολο μες στο στομα σου τις εχειςΤόσες πάκικες πούτσες έπαιρνες ταυτόχρονα στην χαώδη κωλότρυπα σου μωρή ξεφτίλα της Πρεμετής;
Προσδοκω επανοδο Sad man και λοιπων αποκλεισθεντων μελων του bou.αμην!Αντε να γυρισει κι ο ΜΠΑΤΣΟΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!’
Απο πασοκος το γυρισες ΝΔ για τις πακικες ψωλες που φερνει ο Κουλης ντροπη του ΠΑΣΟΚΠήγες τσιγάρα στον Κασίδα ρε χρυσαύγουλο ή τον άφησες χαρμάνη κυριακάτικα;
Δεν νε διορισε κανεις για να χρωσταω χαρεςΡε άσε τις μαλακίες και απάντησε, πήγες στον Ηλία αυτά που σου ζήτησε ή όλη μέρα χαζολογάς στο μπου;
ποσες πουτσες εφαγες για να σε διορισουν;Καλά, σάλτα γαμήσου τώρα.