jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Δεν ξερεις αν τα πινατε;;τα πίναμε μεσημεριάτικα?
Τοσο ντιρλα;;
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν ξερεις αν τα πινατε;;τα πίναμε μεσημεριάτικα?
περιμενω πμA Που εισαι γλασκο, σου χρωσταω μια απαντησουλα επειδη πιστευεις ό,τι σαχλαμαρα δεις γραμμενη.
εσενα σου λειπει ο ζαν κλωντ και δεν εχεις τι να κανεις στο φορουμΚι'εγ'ω είχα όνειρο τύπε να γίνω σταρ του σινεμά σαν τον Μπραντ Πιτ, αλλά με έφαγαν τα κυκλώματα του Χόλυγουντ.
Γιατί δε γράφεις δημοσίως "είπα μαλακία και πίστεψα τις πίπες του φεισμπουκ";περιμενω πμ
Ενταξει, σε λιγα χρονια θα μαθουμε σε ποιο κομμα της αριστερας θα κανει καριερα ο νεαρος αυτος.Με ποιο δικαίωμα αποφασίζετε να διαλύσετε τα όνειρα χιλιάδων παιδιών με το έτσι θέλω; Παιδιά, τα οποία θα περνούσαν στις σχολές και μάλιστα από τους πρώτους. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να βάζετε αυθαίρετα εμπόδια και να αποκλείετε μαθητές που αξίζουν μια θέση στα δημόσια πανεπιστήμια. Είστε υπουργός για να υπηρετείτε τα συμφέροντα του εκπαιδευτικού θεσμού και όχι ο εκπαιδευτικός θεσμός εσάς. Μάλλον, κάτι έχετε καταλάβει λάθος.
Πανελλαδικές 2021: Υποψήφιος εγκαλεί την Κεραμέως - «Με ποιο δικαίωμα ειρωνεύεστε;» | in.gr
Υποψήφιος που πέρασε στη σχολή επιλογής του στις Πανελλαδικές 2021, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, υπερασπίζεται συναδέλφους του μαθητές που δεν τα κατάφεραν. Το μήνυμά του στην υπουργό Παιδείας.www.in.gr
Και αυτός και όσοι πιστοί του τον αποθεώσουν είναι οι ίδιοι που φωνάζουν για το απαρχαιωμένο σύστημα των πανελλήνιων εδώ και 60 χρόνια.Ενταξει, σε λιγα χρονια θα μαθουμε σε ποιο κομμα της αριστερας θα κανει καριερα ο νεαρος αυτος.
Θα βαλει και στο βιογραφικο του οτι εγραψε αρθρο κατα της Κεραμεως
Ουστ
εισαι μαλακαςΓιατί δε γράφεις δημοσίως "είπα μαλακία και πίστεψα τις πίπες του φεισμπουκ";
Και μαλιστα πίπες που αποτελουσαν αναπαραγωγη δηλωσεων της Ραχηλ Μακρη.Γιατί δε γράφεις δημοσίως "είπα μαλακία και πίστεψα τις πίπες του φεισμπουκ";
Σωστο.Το πιο δίκαιο πράγμα στο ελληνικό κράτος είναι οι πανελλήνιες κ ειδικά όσοι δώσανε δέσμες
Κανένας δεν είχε ακουστεί να μπήκε από πίσω πορτα
Αν δεν ειναι φωτοσοπ, προκειται για χοντρο καλαμπουριΤα νεφρά μου ρε μαλάκες.
Οι αγενείς και ακοινωνητοι? Βεβαιως. Στη Δημοκρατια γινονται ανεκτοι.Μπάχαλο η ΕΡΤ: Ακούστηκε νεο υβριστικό σύνθημα κατα του πρωθυπουργού την ωρα που ο δημοσιογράφος διάβαζε τα Νεα Κρουσματα
Απο το κακό στο χειρότερο παει η ΕΡΤ καθως καθε φορά σχεδόν που γίνεται ζωντανή σύνδεση απο δημόσιο χώρα, καποιος εξαγριωμένος πολίτης αντιδρά φωνάζονταςwww.olympia.gr
ειναι μοδα
Φαντάσου ομη μονιμότητα που με τόσο κόπο διεκδίκησαν το μακρινό 1920 τούς δίνει το δικαίωμα να βρίζουν τον προϊστάμενος τους( πρωθυπουργό)Αν δεν ειναι φωτοσοπ, προκειται για χοντρο καλαμπουρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι αγενείς και ακοινωνητοι? Βεβαιως. Στη Δημοκρατια γινονται ανεκτοι.
Σε κανεναν σοσιαλιστικο παραδεισο θα ειχαν παει να σπανε πετρες
Θελεις δηλαδη μια κυβερνηση να μπορει να απολυει εναν δημοσιο υπαλληλο αν μιλησει ασχημα για τον πρωθυπουργο?Φαντάσου ομη μονιμότητα που με τόσο κόπο διεκδίκησαν το μακρινό 1920 τούς δίνει το δικαίωμα να βρίζουν τον προϊστάμενος τους( πρωθυπουργό)
Σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση του ελεύθερου τομέα θα είχαν απολυθεί
Να τον κρίνει ναιΘελεις δηλαδη μια κυβερνηση να μπορει να απολυει εναν δημοσιο υπαλληλο αν μιλησει ασχημα για τον πρωθυπουργο?
Μπραβο, και εις ανωτερα.
Βλεπω μεγαλη πιστη στα δημοκρατικα ιδεωδη.
Εγώ είμαι μαλάκας, εσύ που ντρέπεσαι να ζητήσεις ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ που μας ζάλισες τα μεζέα με τις παπαριές της Ραχήλ και των τρολ του φεισμπουκ, ΤΙ ΕΙΣΑΙ;εισαι μαλακας
για αλλο λογο περιμενω πμ
εισαι πολυ μαλακαςΕγώ είμαι μαλάκας, εσύ που ντρέπεσαι να ζητήσεις ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ που μας ζάλισες τα μεζέα με τις παπαριές της Ραχήλ και των τρολ του φεισμπουκ, ΤΙ ΕΙΣΑΙ;
Νομίζω πως πρέπει επιτέλους να υπάρξει και ένας στοιχειωδώς σοβαρός Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός, από τα γυμνάσια ακόμα, όπως και προγραμματισμός σύμφωνα με το "φόρτο" των σχολών κάθε ΑΕΙ. Υπήρχαν χρονιές συνεχόμενες που φόρτωνε υπερβολικά η γ' δέσμη και είχαμε στρατιές δικηγόρων και άλλες που έγερνε προς την πρώτη και έβγαιναν σωρηδών φυσικοί, μαθηματικοί, χημικοί. Πρέπει να προβλεφθεί επιτέλους κάπως και η εύρεση εργασίας μετά τις σπουδές αναλόγως των αναγκών προσωπικού.Το πιο δίκαιο πράγμα στο ελληνικό κράτος είναι οι πανελλήνιες κ ειδικά όσοι δώσαμε δέσμες
Κανένας δεν είχε ακουστεί να μπήκε από πίσω πορτα