jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Με αλλα λογια σκ@τιαρης δηλαδηΨωμι ελια και κουλη βασιλια δηλαδη
Με αλλα λογια σκ@τιαρης δηλαδηΨωμι ελια και κουλη βασιλια δηλαδη
Απο καιροΕχεις σαλτάρει εσυ.
ΣοβαρεψουΟλα αυτα τα κάνει με επιτυχια
Ειναι οι κλωνοι της νδ ρε γερο,Κάποιος με αντιπαραθέτει, ενώ ξέρει ότι δεν πρόκειται να του απαντήσω, βάζοντας μου λόγια που δεν τα έχω γράψει εγώ. Η βλακεία είναι ανίκητη.
Δεν πειράζει, εσύ θα τον ψηφίσεις πάλι όμως, ε?Ειναι οι κλωνοι της νδ ρε γερο,
Πες οτι θες αρκει να μην υπονοησεις οτι φταιει σε κατι η κυβερνηση των αλανθαστων του κουλη
Απλα τοης αγνοεις, αυτοι δουλευουν εδω μεσα.
Λες να πλησιαζουμε στη συγκυβερνηση νδ συριζα κιναλΑπο καιρο
Βάζοντας στο τραπέζι την πολιτική – ιδεολογική ταυτότητα του Κινήματος Αλλαγής, η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά θα ζητήσει από όλους, ο δρόμος του κόμματος να είναι καθαρός στα ‘ναι’ του, αλλά και στα ‘όχι’ του, καθιστώντας πρώτη σαφές το στεντόρειο «όχι» σε τυχόν λογική κάποιων για επανάληψη της τριετίας 2012-2015 είτε με ‘μπλε’, είτε με ‘ροζ’ παρτενέρΛες να πλησιαζουμε στη συγκυβερνηση νδ συριζα κιναλ
Η επιτυχιες του κουλη τελειωνουν σιγα σιγα
Είτε με μπλε, είτε με ροζ, από την κυβέρνηση δεν θα λείψετε ποτέ Τζώνη.Βάζοντας στο τραπέζι την πολιτική – ιδεολογική ταυτότητα του Κινήματος Αλλαγής, η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά θα ζητήσει από όλους, ο δρόμος του κόμματος να είναι καθαρός στα ‘ναι’ του, αλλά και στα ‘όχι’ του, καθιστώντας πρώτη σαφές το στεντόρειο «όχι» σε τυχόν λογική κάποιων για επανάληψη της τριετίας 2012-2015 είτε με ‘μπλε’, είτε με ‘ροζ’ παρτενέρ
Αποστάσεις από τη συγκυβέρνηση 2012-2015 θέλει να κρατήσει το ΚινΑλ
Τέλος στην εσωστρέφεια στο Κίνημα Αλλαγής θα επιχειρήσει να βάλει σήμερα η Φώφη Γεννηματά, αφού στην Χαριλάου Τρικούπη το τελευταίο πράγμα που θέλουνwww.matrix24.gr
Ποιες επιτυχιες ειπαμε;;;
Δεν χρειαζομαστε κυβερνησηΕίτε με μπλε, είτε με ροζ, από την κυβέρνηση δεν θα λείψετε ποτέ Τζώνη.
Το πασοκ δεν εχει σταματησει να κυβερναει απο το 1981Είτε με μπλε, είτε με ροζ, από την κυβέρνηση δεν θα λείψετε ποτέ Τζώνη.
Γεια σου ρε τζωνυ ποιητη,Δεν χρειαζομαστε κυβερνηση
Το πασοκ οπως και ναναι ειναι η ψυχη της χωρας
Ειναι αυτο που στα δυσκολα δινει ζωη
Όλοι μαζί να τσοντάρουμε ρε φτωχομπινέδες να κάνει το Μητσοτακαίικο και η πολυπληθής κουστοδία τους χλιδάτες διακοπές. Τι κι αν δεν έχετε σάλιο ούτε για τσιγάρα. Βλάπτουν και την υγεία και επιβαρύνονται και οι ΜΕΘ.Εγω τον πρωθυπουργο μου τον θελω αρχοντα.
Πολυ καλα κανει και πηγαινει.
Οπως πολυ καλα εκανε και ο Ανδρεας και πηγαινε στην Ελουντα.
Ας αφήσει τα παρακάλια και ας δώσει καμιά χήνα ευρώπουλα. Θα πειστούμε σίγουρα.Οτι γινει στην κυπρο θα μεταφερθει και στο αιγαιο,
Μετα το αφγανισταν ο ερντο θα κανει το χωροφυλακα στην κυπρο και στο αιγαιο
Ακουει κανεις εδω?
Και θα πει ο λαθρολαγνος, τι θες? Πολεμο?
Εμεις εχουμε πρωθυπουργο και υπουργους που παρακαλανε, παρακαλανε γυφτους νοσοκομους, τους παντες
Σημερα ο κουλης παρακαλαει εκπαιδευτινους
Ευτυχώς που κάτι μαλάκες σαν εσένα δεν θα πάρουν ποτέ αξιώματα να διοικήσουν, παρά μόνο να ανεβάζουν την παπάρα τους στο internet!Η απομονωμενη τουρκια ...που συγχρονως γαμαει και δερνει.
Αζερμπαιτζαν λιβυη αφγανισταν,
Προσαρτηζει σιγα σιγα και τη β κυπρο,
Και μεις χτιζουμε τοιχος διπλωματιας με την κυπρο που εχει πεντε ελικοπτερα αναγνωριστικα.
Περσυ αλωνιζαν και εκαναν ερευνες στο αιγαιο, φετος με το ησυχο καλοκαιρι ενσωματωνει την κυπρο.
Οσο δε βλεπουν αντιδρασεις θα τρυπησουν και στο αιγαιο,
Εμεις ( οι μαλακες ) το παιζουμε πυλωνας σταθεροτητας.
Η μεθοδος του κατευνασμου που ακολουθουσαν με τον χιτλερ το θυμαστε?
Αυτο κανουμε,
Ζουμε την κληρονομια του η κυπρος κειται μακραν, τη σημαια την πηρε ο αερας στα ιμια και τωρα οι ημερες του κουλη γιατι οι ηγετες μας μας εχου πεισει,
Ε και τι θες να κανουμε , πολεμο?
Μπα? Και ποιος είσαι για να σου δώσει 1 χήνα? Να σου πω εγώ... ο πουθενάς είσαι, αριστερό σκουπιδάκι που κάνει κρα για χήνες!Ας αφήσει τα παρακάλια και ας δώσει καμιά χήνα ευρώπουλα. Θα πειστούμε σίγουρα.
Όλοι και όλα έχουν την τιμή τους (αποτιμώμενη με χρηματική αξία) στον καπιταλισμό αγαπητέ μου. Άλλωστε εσείς είστε ένας από τους φανατικότερους υποστηρικτές αυτού του συστήματος, μην μας μέμφετε λοιπόν και πείτε μας ποια ήταν η δική σας τιμή για να γίνεται πρασινογάλαζος;Τέτοιος λιγούρης που φαίνεσαι με μια χήνα γινόσουν και Τζημερικός.
A Που εισαι γλασκο, σου χρωσταω μια απαντησουλα επειδη πιστευεις ό,τι σαχλαμαρα δεις γραμμενη.ΤΖΟΝΥ
Απειλές διαγραφών για στελέχη του ΚΙΝΑΛ που συμπορεύονται με τη ΝΔ - Documento
Προειδοποίηση από την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, με πολλαπλούς αποδέκτες, και εσωκομματικό μήνυμα, κυρίως προς τον βουλευτή και υποψήφιο για την προεδρίαwww.documentonews.gr