barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.172
- Πόντοι
- 5.506
Ξέρω, ξέρω τύπε, ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.Και που να ακουσεις τι λεει και η νεολαια τυπε..
Ξέρω, ξέρω τύπε, ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.Και που να ακουσεις τι λεει και η νεολαια τυπε..
Τεραστιος μαγκαςΓιατί φεύγει καβάλα στη μηχανή και δε στέκεται μπροστά στην κάμερα να τα πει να δούμε τη φατσούλα του;
Μαλλον δεν διαβαζεις τιποτα απο αυτα που ποσταρειςΟ ψευταρας που λεγε οτι η κυβερνηση δε θα κανει διακοπες,Τώρα: Κλείνει ξαφνικά το Μαξίμου ο Μητσοτακης - Φεύγουν ξαφνικά ολοι με δεκαήμερες άδειες
Ενώ ο Μητσοτακης ελεγε οτι η κυβερνηση δεν θα παει διακοπές, ξαφνικά δίνει απο δέκα μέρες αδεια στους στενούς του συνεργάτες με την προϋπόθεση να μη μείνειwww.olympia.gr
Εκανε το φιάσκο μυκόνου και παει να χαλαρωσει.
Ρε τον αλανθαστο
ετσι οπως το εθεσες πριν νομιζα οτι θα απαντουσεςΔεν εχω να σου απαντησω κατι στο πμ. Εξαλλου δεν μου κάνεις καποια ερωτηση, απλως μου αναφέρεις κατι.
Και να τον βρίσει "αντρίκια", τρέχοντας με τη μηχανή.Ποση απογοητευση.
Αυτο λεγεται δημοσιογραφια λοιπον.
Δινει αδειες ο πρωθυπουργος στο προσωπικο του Μαξιμου, και βγαινει ο αλλος και γραφει οτι "η κυβερνηση τελικα παει διακοπες".
Και ερχεται και παντα καποιος χρησιμος ηλιθιος να το αναπαραγει.
Για ενα πραγμα παραδεχομαι και σεβομαι τους πολιτικους. Οτι πρεπει να ανεχονται την καθε μαλακία που θα γραφτει καθημερινα και τον καθε μαλακα που θα το πιστεψει και θα βρισει ή θα ειρωνευθει, μη εχοντας τη δυνατοτητα να απαντησουν αναλογως. Δεν ειναι ευκολο. Εγω δεν θα μπορούσα.
Να ειναι σαν κατι τυπους που ενω οδηγανε, βριζουν τον οδηγο του διπλανου αυτοκινητου εν κινησει και οταν τους σταματησει το επομενο κοκκινο φαναρι και ο αλλος οδηγος σταματησει διπλα τους, κάνουν οτι ασχολουνται με το ραδιοφωνοΚαι να τον βρίσει "αντρίκια", τρέχοντας με τη μηχανή.
Τύπος ο Πέτρος χρόνια τωρα έχει πετάξει για τους ουρανούς..Κοιτάξτε ένα μαλάκα, πάει να κάνει χειραψία με τον Πέτρο τον πελεκάνο.
Δηλαδή εσύ είσαι την άποψης να μπαίνουν σε σχολές με 4 και 5 βαθμολογία...Με ποιο δικαίωμα αποφασίζετε να διαλύσετε τα όνειρα χιλιάδων παιδιών με το έτσι θέλω; Παιδιά, τα οποία θα περνούσαν στις σχολές και μάλιστα από τους πρώτους. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να βάζετε αυθαίρετα εμπόδια και να αποκλείετε μαθητές που αξίζουν μια θέση στα δημόσια πανεπιστήμια. Είστε υπουργός για να υπηρετείτε τα συμφέροντα του εκπαιδευτικού θεσμού και όχι ο εκπαιδευτικός θεσμός εσάς. Μάλλον, κάτι έχετε καταλάβει λάθος.
Πανελλαδικές 2021: Υποψήφιος εγκαλεί την Κεραμέως - «Με ποιο δικαίωμα ειρωνεύεστε;» | in.gr
Υποψήφιος που πέρασε στη σχολή επιλογής του στις Πανελλαδικές 2021, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, υπερασπίζεται συναδέλφους του μαθητές που δεν τα κατάφεραν. Το μήνυμά του στην υπουργό Παιδείας.www.in.gr
η κυρια μπιλντεμπεργκ υπουργος μας παει να ξεπερασει αδωνηδες και χατζηδακηδες ,
οι παραστασεις του θιασου συνεχιζονται.
Συγχαρητήρια Μπίλντερμπεργκ στην Κεραμέως | ΑΡΙΣΤΕΙΑ
Συγχαρητήρια Μπίλντερμπεργκ στην Κεραμέωςaristeia.site
Εσύ πάντως θα ψηφίσεις ΝΔΕθνική Τράπεζα: Στην doValue έναντι 160 εκατ. ευρώ πακέτο κόκκινων δανείων 6,1 δισ. ευρώ
Μετά την συμφωνία πώλησης του πακέτου κόκκινων δανείων των 6,1 δισ. ευρώ (project Frontier) στο σχήμα των doValue, Fortress και Bain η Εθνική Τράπεζα μειώνει τον δείκτη μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της στο 13%, ήτοι στα 3,8 δισ. ευρώ.www.news247.gr
Ναι μεν μυκονος,
Αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη, η χρεοκωπημενη ελλαδα
Noμιζψ οι δέσμες κ οι πανελλήνιες ήταν ιδέα του Ράλλη αλλά κανείς παλαιότερος ας με διορθώσει αν κάνω λάθοςνα τα ακούει ο άγιος αυτά
αγαπητε px ειναι ο Κλωντ αλλα Στελθ;Άντε πιάσε καμιά δουλειά ρε όνειδος των Αγίων Σαράντα, που όλη μέρα κάνεις κλώνους για να μπαίνεις στο μπου και να γράφεις μαλακίες.
Θα είναι άρχοντας αν το κάνει ομωςΤο επόμενο ταξίδι του Κυριακού θα είναι στη Χαβάη
Ας υποφέρει ο λαός και τι έγινε?
Εσυ τα χωραφια που τα εχεις?Θα είναι άρχοντας αν το κάνει ομως
Έχει τόσα ωραία μερη Στα Χανιά μπάλος Ελαφονήσι Σφακιά Φαλάσαρνα παλιά πόλη κ κάθεται κ τρέχει Πύλο;;;
Του έστειλα μήνυμα να πάει εκεί δίπλα Μεθώνη που το κάστρο της στη θάλασσα είναι ανώτερο της tulum
ο Νιντζουτσου ειναι ο ΒΑΝΤΑΜΑΣ;ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ;υπευθυνα ρωταωΘέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει μωρή ξεφτίλα της Κορυτσάς.