barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.241
- Πόντοι
- 5.506
Τι συγκρινεις τωρα και συ ρε κωλογερακο;Δηλ. σύμφωνα με το σκεπτικό σου, επί Γερμανικής κατοχής, όλος ο Ελληνικός λαός έπρεπε να είχε φύγει;
Τι συγκρινεις τωρα και συ ρε κωλογερακο;Δηλ. σύμφωνα με το σκεπτικό σου, επί Γερμανικής κατοχής, όλος ο Ελληνικός λαός έπρεπε να είχε φύγει;
Δεν μου αρέσει ο διχαστικός λόγος ρε φίλε. Δεν μου αρέσει.Τι συγκρινεις τωρα και συ ρε κωλογερακο;
Ο κωλος σου δεν ειναι ψωμακι σταματα να του χωνεις λουκανικα χωριατικα.Ρε ασε τα ζαμπονοτυρια και παρε μια λουκανικοπιτα,θα σ αρεσει καλυτερα και λουκάνικο χοντρο χωριάτικο
Που να ήξεραν οι φουκαράδες με ποιόν μιλάνε! Για δείξε τους λίγο να μου πεις μετά. Βάζω στοίχημα ότι δεν θα το κάνεις ποτέ, αντιθέτως θα τους γλειφεις πατόκορφα όποτε σου ερχονται για καφέ και κρουασάν!Κι όμως , και έρχονται και μένουν ευχαριστημένοι, με έναν κιόλας μιλάμε πολύ ανοιχτά, του τύπου σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, κάνουμε καλαμπούρι.
Ενώ επί τσιριζα δεν υπήρχαν όπλα... σωστά?Για να κατέληξαν αυτά τα όπλα στα αδέρφια σημαίνει ότι οι μπάτσοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.
Για αυτο πληρώνονται, για να επικρατεί νόμος και ηρεμια.
Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.
Τέλος
Σε κυβερνάει και θα σε κυβερνάει όμως. Και ξέρεις γιατί? Γιατί την άποψη αυτή την έχεις εσύ και κάποιοι ακόμα! Αμελητέες ποσοτητεςΣου είπα, δες τα συμβάντα των 10 τελευταίων ημερών, τόση ώρα εστιαζεσαι στα 2 αδέρφια ενώ είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.
Γελάω όμως, με όλα αυτά, εσύ νομίζεις ότι κράζω, εγώ αντιθέτως το απολαμβάνω που μια κυβέρνηση που έταζε νομο και τάξη απέτυχε παταγωδώς.
Ναι τα έχω ακούσει. So? Συνέχισε την αντυπωλητεφσι απλά είναι λίγο περίεργο να τα λες εσύ αυτά περί νόμου και τάξης! Πρόσεχε γιατί τα συντρόφια σου θα σε πούνε φασίστα!10 τελευταίες μέρες, ψάξτο, διάβασε ίντερνετ ειδήσεις, πληροφορήσου.
Ναι ο καθένας ψηφίζει τα κόμματα βάση ιδεολογίας. Κι είναι ξεκάθαρη η ιδεολογία του τσιριζα περί νομου και τάξης όπου χαϊδεύουν κουφοντίνα, αλλάζουν νόμους, θέλουν να καταργήσουν τα ματ, κατάργησαν την ομάδα δέλτα και βέβαια όλο το συναφι τους το γύρισε πίσω ψηφίζοντάς τους σε ποσοστό 90%Γελάω διότι πολύ απλά είναι αστείο εσείς οι δεξιοί οι δήθεν ηθικοί να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε όλα αυτά με ατάκες όπως, "συμβαίνουν χρόνια " " ναι αλλά εσύ βρίζεις τους μπάτσους" " ναι αλλά εσύ ψηφίζεις Τσίπρα"
Ιδιοκτησιακες διαφορες γραφει βρε αγραμματο ζωαδι.Ρε καραγκιοζακο, ωραί αυτό που το διάβασες; για τα 2 μέτρα αυλή; εισαγγελέας είσαι, αρχηγός αστυνομίας είσαι και το έμαθες και μας το λες με τόση σιγουριά;
Και επίσης τουρίστες ήτανε ρε καθυστερημένε ΜΠΑΡΟΚΟΥΛΗ ΡΕ ΝΑΡΕΣΜΟΥ
![]()
Διπλό φονικό στην Κέρκυρα - Αυτοκτόνησε ο δράστης
www.argolidamagazine.gr
Συμφωνουμε απλα εμεις απανταμε στη βλακεια. Μπορει να ξεφευγει ωρες ωρες αλλα και η βλακεια δεν εχει οριο.Δεν μου αρέσει ο διχαστικός λόγος ρε φίλε. Δεν μου αρέσει.
Ή για τα ποδοσφαιραΕμένα στα αρχιδια μου. Έχω ημερομηνία λήξης. Αλλά μετά από 100 χρόνια, οι τελευταίοι 2 Έλληνες που θα έχουν απομείνει στην Ελλάδα, θα σκοτώνονται για τα πολιτικά.
Ναι γιατί θα με σωσουν τα 2€ του ρε βλακα, μόνος του γουστάρει και ανοίγει τη συζήτηση , και οκ, επειδή είναι καλό παιδί μιλαμε, εσύ δεν έχει τύχει να μιλήσεις με κανέναν αριστερό σε νορμάλ επίπεδο για πλάκα;Που να ήξεραν οι φουκαράδες με ποιόν μιλάνε! Για δείξε τους λίγο να μου πεις μετά. Βάζω στοίχημα ότι δεν θα το κάνεις ποτέ, αντιθέτως θα τους γλειφεις πατόκορφα όποτε σου ερχονται για καφέ και κρουασάν!![]()
Πότε έγιναν τόσοι φόνοι επί σύριζα μέσα σε ένα 10ημερο;Ενώ επί τσιριζα δεν υπήρχαν όπλα... σωστά?![]()
Εγώ τα λέω όλα αυτά για να γελάσω και να νευριάσετε εσείς οι ηθικοί δεξιοι που υποστηρίζετε ότι ο Τσίπρας κατέστρεψε την Ελλαδίτσα...αλλά μέσα σε όλα αυτά που λέω είναι αληθειες .Σε κυβερνάει και θα σε κυβερνάει όμως. Και ξέρεις γιατί? Γιατί την άποψη αυτή την έχεις εσύ και κάποιοι ακόμα! Αμελητέες ποσοτητες
Ναι τα έχω ακούσει. So? Συνέχισε την αντυπωλητεφσι απλά είναι λίγο περίεργο να τα λες εσύ αυτά περί νόμου και τάξης! Πρόσεχε γιατί τα συντρόφια σου θα σε πούνε φασίστα!![]()
Άραξε, έχει καταπολεμηθεί το έγκλημα, από τότε που βγήκε η νουδουλα ούτε ένα φονος ρε παιδί μου....Ναι ο καθένας ψηφίζει τα κόμματα βάση ιδεολογίας. Κι είναι ξεκάθαρη η ιδεολογία του τσιριζα περί νομου και τάξης όπου χαϊδεύουν κουφοντίνα, αλλάζουν νόμους, θέλουν να καταργήσουν τα ματ, κατάργησαν την ομάδα δέλτα και βέβαια όλο το συναφι τους το γύρισε πίσω ψηφίζοντάς τους σε ποσοστό 90%![]()
Ναι, αλλά εδώ δεν μιλάμε για κόμματα μιλάμε για πολίτευμα. Αν λοιπόν τηρούσε το "ΟΧΙ" και βγαίναμε από την ΕΕ, να είσαι σίγουρος ότι θα είχαμε κι άλλο πολίτευμα. Γι' αυτό θα έφευγα.Άρα περνάς καλά με οποιοδήποτε κόμμα.
Ο άλλος που θεωρεί ότι έχουμε χούντα πρέπει να φύγει μόνος του, όχι να του το πω εγώ. Έτσι δεν είναι?Γιατί λοιπόν θες να φύγει ο άλλος; Νομίζεις ότι περισσεύει; Στου τελευταίες εκλογές το 73% του εκλογικού σώματος δεν ψήφισε Ν.Δημοκρατια. ( Μητσοτάκη κατά άλλους).
Ξαναλέω: μην μπερδεύεσαι. Για πολίτευμα μιλούσαμε, δεν είδες που έλεγε για χούντα? Για αυτό μιλάμε.Νομίζεις ότι αν έχουν παράπονα ή διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική, πρεπει να φύγουν;
Όχι κάνεις λάθος. Περισσεύουν ΚΑΙ οι αναρχικοί ΚΑΙ οι χρυσαυγίτες. Και πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτό εσένα προσωπικά, διότι αν ήταν στην εξουσία κάποιος από τους δύο δεν θα μου έγραφες εδώ μέσα. Ούτε εγώ. Με κούλη γράφουμε. Έτσι δεν είναι?Περισσεύουν;
Κάνεις δεν περισσεύει. Ούτε ένας αναρχικός, ούτε ένας χρυσαυγιτης.
Με αριστερούς έχω μιλήσει και μιλάω, αλλά όχι αριστερούς που έχουν τέτοια πιστεύω (περί κάψιμο μπάτσων). Ξέρεις υπάρχουν και αυτοί ξέρεις, ίσως είσαι πολύ πιτσιρίκος και δεν τους έχεις προλάβει. Λίγοι έχουν μείνει.Ναι γιατί θα με σωσουν τα 2€ του ρε βλακα, μόνος του γουστάρει και ανοίγει τη συζήτηση , και οκ, επειδή είναι καλό παιδί μιλαμε, εσύ δεν έχει τύχει να μιλήσεις με κανέναν αριστερό ρε νορμάλ επίπεδο για πλάκα;
Δύο φορές μέσα σε ένα ποστ, άλλες 10 στα προγούμενα. Και σου απάντησα.... δηλαδή... μα με τίποτα όμως!!!Πότε έγιναν τόσοι φόνοι επί σύριζα μέσα σε ένα 10ημερο;
Εγώ τα λέω όλα αυτά για να γελάσω και να νευριάσετε εσείς οι ηθικοί δεξιοι που υποστηρίζετε ότι ο Τσίπρας κατέστρεψε την Ελλαδίτσα...αλλά μέσα σε όλα αυτά που λέω είναι αληθειες .
Μάλλον δεν έχεις πληροφορηθεί για τις τελευταίες 10 μέρες, όταν.πληροφορηθείς ίσως μιλήσουμε πιο νορμάλ.
Άραξε, έχει καταπολεμηθεί το έγκλημα, από τότε που βγήκε η νουδουλα ούτε ένα φονος ρε παιδί μου....
Ειδικά τις τελευταίες 10 μέρες βλέπω μια γαλήνη, δεν κουνιέται φύλλο...έχεις ακούσει εσύ τίποτα;
Γράφω από το 2008. Και γράφω και σε 2-3 κινέζικα μπου. που εχουνε κομμουνισμό (ξέρω και άλλο με τον Τοτό, αλλά δεν βγάζει τόσο γέλιο όσο ο κομμουνισμός στην Κίνα).Ναι, αλλά εδώ δεν μιλάμε για κόμματα μιλάμε για πολίτευμα. Αν λοιπόν τηρούσε το "ΟΧΙ" και βγαίναμε από την ΕΕ, να είσαι σίγουρος ότι θα είχαμε κι άλλο πολίτευμα. Γι' αυτό θα έφευγα.
Ο άλλος που θεωρεί ότι έχουμε χούντα πρέπει να φύγει μόνος του, όχι να του το πω εγώ. Έτσι δεν είναι?
Ξαναλέω: μην μπερδεύεσαι. Για πολίτευμα μιλούσαμε, δεν είδες που έλεγε για χούντα? Για αυτό μιλάμε.
Όχι κάνεις λάθος. Περισσεύουν ΚΑΙ οι αναρχικοί ΚΑΙ οι χρυσαυγίτες. Και πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτό εσένα προσωπικά, διότι αν ήταν στην εξουσία κάποιος από τους δύο δεν θα μου έγραφες εδώ μέσα. Ούτε εγώ. Με κούλη γράφουμε. Έτσι δεν είναι?
Ωραία τότε, υποστηριξες όμως ότι γλείφω τον μπάτσο για να αγοράσει κάτι με 2€ ....Με αριστερούς έχω μιλήσει και μιλάω, αλλά όχι αριστερούς που έχουν τέτοια πιστεύω (περί κάψιμο μπάτσων). Ξέρεις υπάρχουν και αυτοί ξέρεις, ίσως είσαι πολύ πιτσιρίκος και δεν τους έχεις προλάβει. Λίγοι έχουν μείνει.![]()
Εσυ μου απαντούσες μόνο για τα 2 αδέρφια και λες ότι αυτά συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια.Δύο φορές μέσα σε ένα ποστ, άλλες 10 στα προγούμενα. Και σου απάντησα.... δηλαδή... μα με τίποτα όμως!!!![]()
Ναι φυσικά, όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Εσύ γιατί πανηγύριζες για αυτόν που καίγανε όμως? Τον ήξερες κι ήσουν βέβαιος ότι ήταν μουνόπανο?Ωραία τότε, υποστηριξες όμως ότι γλείφω τον μπάτσο για να αγοράσει κάτι με 2€ ....
Στα αρχιδια μου γράφω τα 2€ του...
Ότι υπάρχουν μπάτσοι που αξίζουν υπάρχουν.
Αυτοί που φόρεσαν μια στολή και νομίζουν ότι επιασαν τον παππα από τα αρχιδια.
Δεν υπάρχουν νομίζεις;
Ναι θυμάμαι πολλές φορές. Και φόνους και τα πάντα. Κι επίσης θυμάμαι και την Αθήνα που καιγόταν 10 μέρες σερί από αναρχοκουμούνια. Φυσικά και τα θυμάμαι!Εσυ μου απαντούσες μόνο για τα 2 αδέρφια και λες ότι αυτά συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια.
Θυμάσαι εσύ ποτε μέσα σε 10 μέρες τόση μεγάλη συχνότητα φόνων; κάθε 2 μέρες ακούμε και από έναν.
Αν το βλέπεις νορμάλ όλο αυτό με υγεία σου και χαρά σου
Που ξερεις εσυ ρε ζωνατε πως ηταν στα γκετο της φιλαδελφειας.Ζανούλη στα γκέτο της Φιλαδέλφειας θα λέγανε: It takes one to know one.![]()
αραπάδες???? τς τς τς, το ξέρει η κουμουνδούρου ότι εκφράζεσαι έτσι?Που ξερεις εσυ ρε ζωνατε πως ηταν στα γκετο της φιλαδελφειας.
Εκει κοβουν φατσες,αν σε δουν αδύναμο μαλακακο σε γαμησαν και οχι κανα 2 με 3 αραπαδες αλλα και κανα 15χρονο που ξεκιναει καριερα.
Οποτε ασε τα γκετο δεν ειναι για σενα τον γυναικωτο
Δεν τους λεει μπολιαστες μην προσβαλλει τον κουληαραπάδες???? τς τς τς, το ξέρει η κουμουνδούρου ότι εκφράζεσαι έτσι?![]()
Ήταν συμβολικό το κάψιμο , για αυτό που είχε γίνει κάτι μέρες νωρίτερα.Ναι φυσικά, όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Εσύ γιατί πανηγύριζες για αυτόν που καίγανε όμως? Τον ήξερες κι ήσουν βέβαιος ότι ήταν μουνόπανο?![]()
Για δείξε μας μια περίοδο με τόσους φόνους μέσα σε 10 μέρες; ψάξε στην ομάδα ηλίθιας μπορεί και να βρεις.Ναι θυμάμαι πολλές φορές. Και φόνους και τα πάντα. Κι επίσης θυμάμαι και την Αθήνα που καιγόταν 10 μέρες σερί από αναρχοκουμούνια. Φυσικά και τα θυμάμαι!
Καλα εσυ οταν ακους αραπαδες συσπαται η κωλοτρυπιδα σου.αραπάδες???? τς τς τς, το ξέρει η κουμουνδούρου ότι εκφράζεσαι έτσι?![]()
Α, ήταν συμβολικό! Ε, αυτό να τους πεις όταν σου ξανάρθουν!Ήταν συμβολικό το κάψιμο , για αυτό που είχε γίνει κάτι μέρες νωρίτερα.
Αν δεν ήθελε τέτοια αποτελέσματα, ας μη πήγαινε εκεί, ας το έπαιζε έγκυος.
Μόλις σου είπα μια. Το 2008 στην Αθήνα. Δεν σου κάνει. Γιατί δεν το ψάχνεις εσύ? Εγώ είμαι σίγουρος ότι γίνονται κάθε μέρα. Ρώτα και τους μπάτσους οταν θα σου ξαναρθουν. Εγώ και να σου πω δεν θα με πιστέψεις, τι καλύτερο να το μάθεις ο ίδιος από την πηγή!Για δείξε μας μια περίοδο με τόσους φόνους μέσα σε 10 μέρες; ψάξε στην ομάδα ηλίθιας μπορεί και να βρεις.
Πάρτε έναν αριστερό "ευαισθητο" που είναι πολίτης του κόσμου κι αγκαλιάζει όλους τους συνανθρώπους του σαν αδέρφια!Καλα εσυ οταν ακους αραπαδες συσπαται η κωλοτρυπιδα σου.
Ρε καλα σε κοβω εγω πισωγλενζτε