Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Ναι δεν βλέπω κάτι το διαφορετικό από παλιά. Σε κάποιες φάσεις τα κανάλια πιάνουν θέματα όταν δεν έχουν τι να πιάσουν. Το ίδιο έχουν κάνει και για τις ληστείες πάμπολλες φορές και για άλλα. Σε λίγο καιρό θα σταματήσουν. Απόδειξη ότι ποτέ δεν είπες κάτι για την εγκηματικότητα μέχρι τώρα. Υπήρχε πάντα.Η κυβέρνηση έλεγε ότι θα επικρατεί ειρήνη στις γειτονιές δεν έχουμε φαινόμενα εγκληματικότητας;
Βλέπεις εσύ καμια ειρήνη εκτός από τον σταθμό ηλεκτρικού δίπλα στο ΟΑΚΑ;
Δεν έχει σημασία αν αντέξεις ή όχι, σημασία έχει ότι σας έχουν πάρει πρέφαΌχι ρε γαμωτο...μου την είπες τώρα...πω Πωωω...μας πως θα αντέξω;
Αν τα ζητούσε ο κορκονέας, τι θα έλεγες?Ειπα εγώ κάτι για τις βόλτες του Κουφοντινα και δε το θυμάμαι; εγώ το μόνο που είπα ήταν να εκπληρωθεί το αίτημα του διότι δεν ζητούσε κάτι το τόσο συνταρακτικό ...αλλά όχι ότι με εκαιγε ιδιαίτερα κιόλας.
Η μαρφίν έγινε το 2010. Άρα 11 χρόνια πριν. Άρα οι δολοφόνοι θα έχουν πεθάνει αν ήταν τότε 73, μιας και το προσδόκιμο ζωής είναι τα 84! Είδες που πάλι λαϊκίζεις?Τους ψάχνει; από τότε που έγινε το σκηνικό και ήταν υπουργός ; άντε τόσα χρόνια πέρασαν, θα έχουν πεθάνει τώρα λογικά οι φονιαδες από γηρατειά .
Η αλήθεια είναι ότι στα ΠΑΠΑΡΙΑ σου για την μαρφίν, αλλά άγαλμα στον γρηγορόπουλο. Το ξέρω, το ξέρεις, το ξέρουμε, το ξέρουν πλέον όλοι
Mπορεί, σου είπα σας μπερδεύω εσάς τους δυοΜε μπερδεύεις λογικά, ουδέποτε είχα αναφέρει κάτι για την Μαρφιν