barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.241
- Πόντοι
- 5.506
Ποιος το λεει αυτο;το πολιτευμα το εχετε κανει κουρελοχαρτο απο τον ιανουαριο του 2020
Ποιος το λεει αυτο;το πολιτευμα το εχετε κανει κουρελοχαρτο απο τον ιανουαριο του 2020
Γιατί αυτά δεν γίνονται στον δυτικό κόσμο, γίνονται αλλού.Και γιατι να φυγει και να μην κάτσει εδω να δωσει μαχη?να διαδηλωσει και να ριξει το καθεστως.
Αγώνας είναι κι όταν τον παίζεις. Μπερδεύεις τη μαλακία με την χώρα όμωςΜεσα απο αγωνα κερδιζεται η δημοκρατια η ελευθερια και η οικονομικη ανοδος.
Ναι κι εσύ πρέπει να φύγεις γιατί δεν θέλεις ελεύθερη Ελλάδα από την εχθρό, την θες τσιφλίκι σου.Οταν εγω ειπα πως αν η χωρα εκανε πολεμο με τουρκια εγω δεν θα πολεμουσα τους τουρκους ηια τα συμφεροντα του κουλη και του ερντογαν και οτι θα εφευγα για το εξωτερικο πεσατε να με φατε.
Επιβάλλεται να φύγεις. Πρώτα να καθαρίσουμε από τους εχθρούς της χώρας εντός.Τωρα ομως εν καιρω ειρήνης του λες ανετα αν δεν σ αρεσει φυγε.
Δεν σε έχω καμία ανάγκη ούτε εγώ ούτε η χώρα. Δεν προσφέρεις τίποτα και μασουλάς τα ΚΕΑ. Μηδενικό, δεν σε χρειαζόμαστε.Οχι γαμιολακι οταν εχεις αναγκη κατσε για τη πατριδα σου και οταν δεν εχεις σηκω φυγε.
Συζήτηση λογική με κουμούνα δεν υπάρχει.Αποφασιστε τι θελετε εκει στο χαζοκομμα που εχετε και μετα θα μπορεσουμε να συζητήσουμε λογικα.
Τότε δεν δικαιούσαι δεκάρα τσακιστή από την ΕΕ την οποία βρίζεις.Συμφωνω ενα δημοψηφισμα θα εδειχνε την εικονα της κοινωνιας.
Το δημοψηφισμα του 15 εδειξε καθαρα δυο πραγματα.
Πρωτον οτι οι αριστεροι ειναι το 61% και οι δεξιοι το 39% κ δευτερον ποιοι ειναι ευρωπαιστες και ποιοι οχι.
Συμφωνω ενα δημοψηφισμα θα εδειχνε την εικονα της κοινωνιας.
Το δημοψηφισμα του 15 εδειξε καθαρα δυο πραγματα.
Πρωτον οτι οι αριστεροι ειναι το 61% και οι δεξιοι το 39% κ δευτερον ποιοι ειναι ευρωπαιστες και ποιοι οχι.
- Με τον νόμο Παρασκευόπουλου βγήκαν 117 δολοφόνοι.Νεκρό ζευγάρι Γάλλων στη Κέρκυρα μετά από πυροβολισμούς....
Νόμος και τάξη επί κουλη
Συνεχίστε ο,τι κάνατε
![]()
Συμφωνω ενα δημοψηφισμα θα εδειχνε την εικονα της κοινωνιας.
Το δημοψηφισμα του 15
Ο χρυσοχουντιδης κι ο Κουλης τι κάνουν για όλα αυτά ως άριστη κυβέρνηση;- Με τον νόμο Παρασκευόπουλου βγήκαν 117 δολοφόνοι.
- Η ΝΔ άλλαξε το νόμο αλλά το νομικό πλάισιο προβλέπει ότι ο κατηγορούμενος καταδικάζεται με τον νόμο που ίσχυε (αλλά αυτό που να το ξέρεις εσύ)
- Άρα είναι γελοίο κάποιος που έφτιαξε ευνοϊκούς νόμους για να βγαίνουν οι εγκληματίες, να κράζει τώρα για την εγκληματικότητα!
Last but not least: ακόμα πιο γελοιοδέστατο και ξεφτιλισμένο να μιλάει κάποιος για νόμο και τάξη ο οποίος με περίσσια χαρά ανεβάζει φωτογραφίες μπάτσων να καίγονται από μολότοφ
Περαστικούλια![]()
οι συνθηκες που ολοι βιωσαμε και εξακολουθουμε να βιωνουμε το λενεΠοιος το λεει αυτο;
Επαναλαμβάνω:Ο χρυσοχουντιδης κι ο Κουλης τι κάνουν για όλα αυτά ως άριστη κυβέρνηση;
Πόσοι φόνοι έχουν γίνει το τελευταίο 10ημερο έχεις πληροφορηθεί;
Άσε τι ανεβάζω εγώ, εγώ θα ανεβάζω ό,τι γουστάρω και θα γελάω, εσείς οι δηθεν ηθικοί να τα βλέπετε αυτά.
Ωραία λοιπόν, αν σε χτυπήσει καμιά αδέσποτη σφαίρα στο δρόμο πες στην αστυνομία ότι κάποιος στο bou ποσταρε φωτο με καμμένους μπάτσους.Επαναλαμβάνω:
Το να κράζει κάποιος τον νόμο τη στιγμή που ανεβάζει με περίσσια χαρά μπάτσους να καίγονται από μολότοφ, είναι από γελοίο έως αστείο και άκρως εξευτελιστικό!
Συνέχισε![]()
Ο χρυσοχουντιδης κι ο Κουλης τι κάνουν για όλα αυτά ως άριστη κυβέρνηση;
Ο κουλης φταιει που οι αλλοι ειχαν πολεμο για δυο μετρα αυλη. Αυτα δεν εχουν ξαναγινει στην Ελλαδα, πεφτουμε απο τα συννεφα.Νεκρό ζευγάρι Γάλλων στη Κέρκυρα μετά από πυροβολισμούς....
Νόμος και τάξη επί κουλη
Συνεχίστε ο,τι κάνατε
![]()
Όντως αυτοί οι 2 Γάλλοι είναι απόγονοι του Ναπολέοντα, ο Ναπολέων είχε κάτι στρέμματα ελιες στην Κέρκυρα, τους καημένους Γάλλους τουρίστες, τους φάγανε για κάτι στρέμματα ελιες....Ο κουλης φταιει που οι αλλοι ειχαν πολεμο για δυο μετρα αυλη. Αυτα δεν εχουν ξαναγινει στην Ελλαδα, πεφτουμε απο τα συννεφα.
Αντυπωλειτεφσοι
Δεν θα με χτυπήσει γιατί εγώ δεν είμαι λαμόγιο ούτε κάνω παράνομες δοσοληψίες. Το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα υπάρχει εδώ και 30 χρόνια (όταν δεν υπήρχες καν ούτε σαν χύσι!), ανεξαρτήτου κυβέρνησης. Κι αυτά που μου λες είναι εγκλήματα ξεκαθαρίσματος μαφιόζων με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση, οπότε δε πρόκειται να με πειράξουνΩραία λοιπόν, αν σε χτυπήσει καμιά αδέσποτη σφαίρα στο δρόμο πες στην αστυνομία ότι κάποιος στο bou ποσταρε φωτο με καμμένους μπάτσους.
Όντως δεν μένω Κηφισιά, μένω αλλούΠληροφορήθηκες φαντάζομαι για τους πυροβολισμούς χθες στην Κηφισιά ε;; τέλεια, θα μου πεις δεν μένεις Κηφισιά, απλά σου αναφέρω ένα παράδειγμα μιας ήσυχης περιοχής.
Έχει τρομερές ευθυνες που δεν έχει πάρει πίσω τα κλεμμένα λεφτά της 20χρονης πασοκοκρατίας!Και τωρα μετα απο το λογυδριο του μικρογαριδακη υποπτευεται καποιος σε τι εχει ευθυνη τελικα ο ανεμελος;;;
Που διαβασες για τουριστες βρε αγραμματε;;;Όντως αυτοί οι 2 Γάλλοι είναι απόγονοι του Ναπολέοντα, ο Ναπολέων είχε κάτι στρέμματα ελιες στην Κέρκυρα, τους καημένους Γάλλους τουρίστες, τους φάγανε για κάτι στρέμματα ελιες....
Ο Τσίπρας φταίει
ΠςςςςςςςςςςςςςΈχει τρομερές ευθυνες που δεν έχει πάρει πίσω τα κλεμμένα λεφτά της 20χρονης πασοκοκρατίας!
Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα!![]()
Αδέσποτη σφαίρα ξέρεις τι σημαίνει;Δεν θα με χτυπήσει γιατί εγώ δεν είμαι λαμόγιο ούτε κάνω παράνομες δοσοληψίες. Το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα υπάρχει εδώ και 30 χρόνια (όταν δεν υπήρχες καν ούτε σαν χύσι!), ανεξαρτήτου κυβέρνησης. Κι αυτά που μου λες είναι εγκλήματα ξεκαθαρίσματος μαφιόζων με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση, οπότε δε πρόκειται να με πειράξουν![]()
Μαφιόζοι ήταν και τα 2 αδέρφια χθες στην Κηφισιά; γιατί αδέρφια ήταν, ψάξτοΌντως δεν μένω Κηφισιά, μένω αλλούΑλλά και πάλι αυτά που μου λες είναι το ίδιο πράγμα, οργανωμένο έγκλημα.
Αλήθεια, πως είναι δυνατόν ένας που χαίρεται με δολοφονίες μπάτσων να τους κράζει που σκοτώνοναι μαφιόζοι δεξιά-αριστερά?
Quiz Προς απάντηση!!!!![]()