Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Eσύ πόσο έχεις δουλέψει?Και πολυ λες
Αν δουλευαν μια ωρα θα ειχαν παρει συνταξη
Eσύ πόσο έχεις δουλέψει?Και πολυ λες
Αν δουλευαν μια ωρα θα ειχαν παρει συνταξη
δημοκρατια δεν ειναι να διωχνεις τον αλλο αυτο λεγεται αυταρχισμος και φασισμοςΔεν ζητάμε ρέστα. Ζητάμε να φύγεις να πας να βρεις την Δημοκρατία που σου ταιριάζει. Δεν μπορώ νακαταλάβω άνθρωπο ο οποίος ζει καταπιεσμένος και συνεχίζει να ζει στην ίδια χώρα καταπιεσμένος. Εγώ στην θέση σου θα είχα φύγει, δεν μπορώ να σε καταλάβω
Θα είναι στημένο όπως οι δημοσκοπήσεις![]()
Αρχισε απο τις δικες σουΠόσες απύθμενες βλακειες θα διαβασω πια εδω μεσα?
Δεν σε διώχνει κανείς. Αλλά από την στιγμή που δεν σου αρέσει εδώ και το θεωρείς χούντα, θα έπρεπε να φύγεις. Εγω π.χ. ποτέ δεν θα έμενα σε ένα καθεστώς βενεζουέλας ή κούβας. Εσύ γιατί μένεις?δημοκρατια δεν ειναι να διωχνεις τον αλλο αυτο λεγεται αυταρχισμος και φασισμος
Ο Ελληνικός λαός έδωσε την πλειοψηφία στην κυβέρνηση όπως κάνει κάθε φορά. Αν ήταν έτσι οπως τα λες τότε δεν θα υπήρχε η ανάγκη εκλογών, θα κάναμε στα ΠΑΝΤΑ δημοψήφισμαουτε δημοκρατια ειναι να επιβαλεις τον ελληνικο λαο σε αυτο που θελεις χωρις να υπαρχει "διαβουλευση"
Πολυ παραπανω απο τον καραφλαEσύ πόσο έχεις δουλέψει?![]()
Εσυ λες την μλκ καθε μεραςΕσυ εγραψες για ανθρωπους-μαγνητες αλλά εγω ειπα τη μαλακια της ημερας ε?
1) τα ιδια ειχαν γινει επι κυβερνησης του πατερα του ο κακος χαμος εαν θυμασαι μετα ηρεμησαν τα πραγματαΔεν σε διώχνει κανείς. Αλλά από την στιγμή που δεν σου αρέσει εδώ και το θεωρείς χούντα, θα έπρεπε να φύγεις. Εγω π.χ. ποτέ δεν θα έμενα σε ένα καθεστώς βενεζουέλας ή κούβας. Εσύ γιατί μένεις?
Ο Ελληνικός λαός έδωσε την πλειοψηφία στην κυβέρνηση όπως κάνει κάθε φορά. Αν ήταν έτσι οπως τα λες τότε δεν θα υπήρχε η ανάγκη εκλογών, θα κάναμε στα ΠΑΝΤΑ δημοψήφισμα![]()
Δεν μου απαντάς πόσο έχεις δουλέψει.Πολυ παραπανω απο τον καραφλα
Και εξαλλου εγω δεν επηρεαζω την ζωη κανενος σε αντιθεση με τον φασιστακο που παιρνει παρανομες αποφασεις για ενα λαο χωριςνα εχει την νομιμοποιηση
Ο πατέρας του έπεσε επειδή πήγε να κάνει τα αυτονόητα: Ιδιωτικοποιήσεις για να πάρει από τα λαμόγια τους συνδικαλΗστές την μπίζνα όπου έτρωγαν τα λεφτά ΣΟΥ.1) τα ιδια ειχαν γινει επι κυβερνησης του πατερα του ο κακος χαμος εαν θυμασαι μετα ηρεμησαν τα πραγματα
Άλλα λόγια βρε παιδιά ν' αγαπιόμαστε. Τι άσχετο ήταν αυτό πάλι?2) αποφασεις στις οποιες ΗΔΗ εχει δωθει εντολη σε εργαζομενους του δημοσιου να μην μετεχουν στα δικαστηρια για σκανδαλα του δημοσιου και επεισης και για αποφασεις που αφορουν αμεσα εμας και τα παιδια μας θα επρεπε να ειχαν μπει σε διαβουλευση πριν την ψηφιση του νομοσχεδιου στην βουλη
Πρώτα θα κάτσουν τα αριστερά λαμόγια που λυμαίνονται τον τόπο 40 χρόνια. Και μετά βλέπουμε.οι αριστοι να ξερεις θα ερθει η ωρα που θα κατσουν στο σκαμνι οπως οι παπουδες τους οι συνταγματαρχες
Το ίδιο και τα αριστερά λαμόγια που πούλαγαν Μακεδονία, Β. Ήπειρο και Θράκη στους ξένους κατά τον συμμοριτοπόλεμο και σκόπευεαν να κάνουν την Ελλάδα σοβιετία. Είσαι πολύ τυχερός γιατί αν είχε γίνει αυτό, δεν θα είχες το δικαίωμα να γράφεις αυτά που γράφειςεχουν ακριβως την ιδια αυταρχικοτητα την ιδια πειθω και την ιδια παρανια οπως ειχαν οι παππουδες τους
Τυπε εχεις θεματα με το πολιτευμα, αν δε σου κανει δε σου φταιει κανεις, το μυαλο σου σου φταιει.τα εχετε κανει εντελως πουτανα και ζητατε και τα ρεστα απο πανω
καντε ενα δημοψηφισμα για ολα αυτα εαν εισαστε δημοκρατες λεμε τωρα
Αυτα ειναι μονο στο μυαλο σου, αν η κοινοβουλευτικη δημοκρατια νομιζεις οτι ειναι να γινεται δημοψηφισμα για ψυλλου πηδημα εχεις τρικυμια.δημοκρατια δεν ειναι να διωχνεις τον αλλο αυτο λεγεται αυταρχισμος και φασισμος
ουτε δημοκρατια ειναι να επιβαλεις τον ελληνικο λαο σε αυτο που θελεις χωρις να υπαρχει "διαβουλευση"
το πολιτευμα το εχετε κανει κουρελοχαρτο απο τον ιανουαριο του 2020Τυπε εχεις θεματα με το πολιτευμα, αν δε σου κανει δε σου φταιει κανεις, το μυαλο σου σου φταιει.
στηριζεις αυταρχισμο και δημαγωγια οπως ο αρχηγος σουΑυτα ειναι μονο στο μυαλο σου, αν η κοινοβουλευτικη δημοκρατια νομιζεις οτι ειναι να γινεται δημοψηφισμα για ψυλλου πηδημα εχεις τρικυμια.
Και γιατι να φυγει και να μην κάτσει εδω να δωσει μαχη?να διαδηλωσει και να ριξει το καθεστως.Δεν ζητάμε ρέστα. Ζητάμε να φύγεις να πας να βρεις την Δημοκρατία που σου ταιριάζει. Δεν μπορώ νακαταλάβω άνθρωπο ο οποίος ζει καταπιεσμένος και συνεχίζει να ζει στην ίδια χώρα καταπιεσμένος. Εγώ στην θέση σου θα είχα φύγει, δεν μπορώ να σε καταλάβω
Θα είναι στημένο όπως οι δημοσκοπήσεις![]()
Αδικα παιδευεσαι μαστοραστηριζεις αυταρχισμο και δημαγωγια οπως ο αρχηγος σου
ειναι ενα κακιστο καχεκτυπο του φυρερ
και οσοι παριστανουν τον φυρερ σε ολο τον κοσμο δεν ειχαν καλο τελος
εχει αποδειχθει απο ιστοριες πολλων δυναστων οι οποιοι καταντησαν ειτε σαν τον κανταφι η σε χειροτερες καταστασεις
Συμφωνω ενα δημοψηφισμα θα εδειχνε την εικονα της κοινωνιας.τα εχετε κανει εντελως πουτανα και ζητατε και τα ρεστα απο πανω
καντε ενα δημοψηφισμα για ολα αυτα εαν εισαστε δημοκρατες λεμε τωρα
δεν τολμανε να κανουν δημοψηφισμαΣυμφωνω ενα δημοψηφισμα θα εδειχνε την εικονα της κοινωνιας.
Το δημοψηφισμα του 15 εδειξε καθαρα δυο πραγματα.
Πρωτον οτι οι αριστεροι ειναι το 61% και οι δεξιοι το 39% κ δευτερον ποιοι ειναι ευρωπαιστες και ποιοι οχι.