athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.448
- Πόντοι
- 12.756
δεν ξερω το σκεφτομαι.....εκανε ο αλεξ μια μαλακια με τον συριζα ειπε δεν θα το ξανακανει
ας του δωσουμε το οκ για το λεγειν μια φορα δεξιος παντα δεξιος
δεν ξερω το σκεφτομαι.....εκανε ο αλεξ μια μαλακια με τον συριζα ειπε δεν θα το ξανακανει
ας του δωσουμε το οκ για το λεγειν μια φορα δεξιος παντα δεξιος
τίμιος όμως και καθαρός , ΤΙΜΙΟΣ
πηγαινα πολυ συχνα στο συγκεκριμένο μαγαζί.Εσυ τι ηθελες εκει?
Τελικα οντως την απελυσε την καθηγητρια επειδη επιασε τον γιο του να αντιγραφει ή ηταν παραμυθια?πηγαινα πολυ συχνα στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Κυριος ο Αντωνης , Κυριος
στα κωλομαγαζα που πας εχεις δει ενα μελάχροινο ποτε με τατουαζ πολυχρωμα μεχρι τον αγκωνα;πηγαινα πολυ συχνα στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Κυριος ο Αντωνης , Κυριος
ασε την πρεζα , 3 χρονάκια εκατσε και δεν τσιμπησε φραγκο, με τον μισθό την εβγαλε.:toot:
Για την πρέζα λες? Το έκανε για ερευνητικούς σκοπούς!![]()
δεν ξερω για το συγκεκριμένο ,τότε δεν το γνωρίζα το θέμα και νομίζω δεν ειχε βγει τότε στον κόσμο.Τελικα οντως την απελυσε την καθηγητρια επειδη επιασε τον γιο του να αντιγραφει ή ηταν παραμυθια?
Γι' αυτόν ξέρεις πόσο πολλά ήταν τα €1.500 το μήνα? Τα μπαφίδια του και τις μπύρες του ήθελε αυτός ρε, και ανοιχτό camping. Αυτός τις μαλακίες που λέει τις πιστεύει, γνήσιος αριστερός λεχρίτης!ασε την πρεζα , 3 χρονάκια εκατσε και δεν τσιμπησε φραγκο, με τον μισθό την εβγαλε.
Θες να σου δειξω Πασοκτζιδες που ΝΔ που εμειναν 2 εβδομαδες σε καλες θέσεις και ακομα τρωνε απο μίζες ?
δεν εγινε ακριβως έτσι το θέμα με τον Τσιπρα, εκει τον τρόλαρε τον Σροιτερ, αλλα που να καταλάβει ο μαλακας...εγω ανακαλυψα τον τσιπρα
ρεστα εδωσε![]()
Nαι, κύριος, αλλά την μικροπρεπεια να μην παραδωσει το Μαξιμου στον Τσιπρα, την εκανε.δεν ξερω για το συγκεκριμένο ,τότε δεν το γνωρίζα το θέμα και νομίζω δεν ειχε βγει τότε στον κόσμο.
Αυτο που ξερω ειναι επειδη το εβλεπα , οτι παντα αξιοπρεπεις ηταν , ευγενικός κτλ
Η μιση Βουλη περναγε απο εκει και δεν τον χαιρετούσε κανείς , αυτος όμως παντα ετοιμος να σηκωθει για να χαιρετησει
Τον είχαν στον περιθωριο και οι δικοι του και οι αντιπαλοι.
Μετα απο χρόνια οταν ηταν στα πανω του νομίζω πριν παρει τις εκλογες ειμαι Στησιχόρου και περπατάω για το αμαξι και ακούω μια γνωστη φωνη να με φωναζει
και τον βλεπω να ερχεται να με χαιρετισει , ηταν με τα πόδια ειχε παει σε εναν δικό του στην Λυκείου.
Κυριος ο τυπος λεμε.
στα αρχιδια μας κανονικα πρεπει να τρωει δονητη με προκες στον κωλο και να σπαει πετρες σε ερημονησι ο μουνηςδεν εγινε ακριβως έτσι το θέμα με τον Τσιπρα, εκει τον τρόλαρε τον Σροιτερ, αλλα που να καταλάβει ο μαλακας...
1200 ηταν και οχι 1500 , παμε το πρωτο ..Γι' αυτόν ξέρεις πόσο πολλά ήταν τα €1.500 το μήνα? Τα μπαφίδια του και τις μπύρες του ήθελε αυτός ρε, και ανοιχτό camping. Αυτός τις μαλακίες που λέει τις πιστεύει, γνήσιος αριστερός λεχρίτης!![]()
άλλα παιχτηκαν τότε, αν εισαι βαθειά μέσα στο κόμμα θα στα πουν αυτοι που ξέρουν.Nαι, κύριος, αλλά την μικροπρεπεια να μην παραδωσει το Μαξιμου στον Τσιπρα, την εκανε.
Πρωτη φορα πρωην πρωθυπουργος δεν υποδεχθηκε τον νεο πρωθυπουργο στο Μαξιμου για παραδοση-παραλαβη.
1200 ηταν και οχι 1500 , παμε το πρωτο ..
Οι μαλακίες που λες οτι έκανε τον πηρε ο Αδωνης και του εκατσε τσιμπουκια, και πιο μουνοπανο απο τον Αδωνη δεν υπάρχει και το ξερουμε ολοι.
Δεν εχεις ιδέα τι λεφτα πεσανε για τις αδειοδοτήσεις για την φαρμακευτική καναβη
ουτε εχεις ιδέα ποια ονόματα εκαναν αιτήσεις και ποσα φραγκα εσκαγαν κατω απο το τραπέζι
δεν πηρε φράγκο απο ολα αυτα και ολοι πηγαν βασει αυτων που ζηταγε η αιτηση..
Δεν μπορεις να φανταστεις τι γαμησει και ρουφιανιλικι επεσε με τον γαμημενο τον ΕΟΦ , σου ευχομαι να μην σου τυχει να τους χρειαστεις ποτε να δεις τι κομματοσκυλα ειναι μαζεμενα εκει.
μπορουσε να φυγει με γεμάτες τσεπες , εφυγε οπως μπηκε, ολοι οι Ελληναράδες θα τον πουν μαλακα που δεν τα τσεπωσε.
Αυτοι οι Ελληναράδες εχουν φερει την κατασταση εδω που βρισκεται αυτο το μπουρδέλο που μενουμε
οχι ρε μαλέα , ειπαμεΚύριε
σας καλωσορίζω στο κόμμα μας
![]()
Πω ρε φίλε με ζάλισες βραδιάτικο... λες και είναι προτεραιότητά μου οι αδειοδοτήσεις για την φαρμακευτική κάναβη...! Ασχολούμαι με άλλα πιο προσοδοφόρα θέματα, στη μπούτσα μου κι η κάνναβη κι οι μαλάκες που την ρουφάνε ή για κεφάλι ή για οτιδήποτε άλλο!!!1200 ηταν και οχι 1500 , παμε το πρωτο ..
Οι μαλακίες που λες οτι έκανε τον πηρε ο Αδωνης και του εκατσε τσιμπουκια, και πιο μουνοπανο απο τον Αδωνη δεν υπάρχει και το ξερουμε ολοι.
Δεν εχεις ιδέα τι λεφτα πεσανε για τις αδειοδοτήσεις για την φαρμακευτική καναβη
ουτε εχεις ιδέα ποια ονόματα εκαναν αιτήσεις και ποσα φραγκα εσκαγαν κατω απο το τραπέζι
δεν πηρε φράγκο απο ολα αυτα και ολοι πηγαν βασει αυτων που ζηταγε η αιτηση..
Δεν μπορεις να φανταστεις τι γαμησει και ρουφιανιλικι επεσε με τον γαμημενο τον ΕΟΦ , σου ευχομαι να μην σου τυχει να τους χρειαστεις ποτε να δεις τι κομματοσκυλα ειναι μαζεμενα εκει.
μπορουσε να φυγει με γεμάτες τσεπες , εφυγε οπως μπηκε, ολοι οι Ελληναράδες θα τον πουν μαλακα που δεν τα τσεπωσε.
Αυτοι οι Ελληναράδες εχουν φερει την κατασταση εδω που βρισκεται αυτο το μπουρδέλο που μενουμε
αμα έχεις κάνει τα κουμάντα σου εισαι ωραιος και σου βγάζω το καπέλο, αρα δεν σε απασχολουν Καρανίκες και αρχίδια, οπότε γάμησε τους μην ασχολεισαι , ειδικά αν η μόνη ενημερωση που έχεις ειναι απο τον Σκαι , εχεις καλυτερα πραγματα για να σκοτώσεις την ώρα σουΠω ρε φίλε με ζάλισες βραδιάτικο... λες και είναι προτεραιότητά μου οι αδειοδοτήσεις για την φαρμακευτική κάναβη...! Ασχολούμαι με άλλα πιο προσοδοφόρα θέματα, στη μπούτσα μου κι η κάνναβη κι οι μαλάκες που την ρουφάνε ή για κεφάλι ή για οτιδήποτε άλλο!!!
Όχι, δεν θα χρειαστώ ποτέ κανέναν από αυτούς, έχω κάνει τα κουμάντα μου![]()
Δεν βλέπω ούτε ακούω ειδήσεις. Κυρίως διαβάζω οικονομικό τύπο και κλαδικό τύπο (χρηματοοικονομικό, business και τέτοια) στο Internet,, π.χ. naftemporikiαμα έχεις κάνει τα κουμάντα σου εισαι ωραιος και σου βγάζω το καπέλο, αρα δεν σε απασχολουν Καρανίκες και αρχίδια, οπότε γάμησε τους μην ασχολεισαι , ειδικά αν η μόνη ενημερωση που έχεις ειναι απο τον Σκαι , εχεις καλυτερα πραγματα για να σκοτώσεις την ώρα σου
οχι ρε μαλέα , ειπαμε![]()
![]()