kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.461
- Πόντοι
- 6.256
φυγε ρε σκουλικι
Καλά καλα, ο athinaios σε ειχε προκαλέσει, ειχε στείλει και φωτογραφίες ακριβώς με την τοποθεσία που ήταν κι εσύ εκλασες μπάμιες και πηγες (και καλα!) πιο μετά.Εεε ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα μεσα,ελα ειμαι στο λεοντιο αυτη τη στιγμη οποτε θες.
Ελα να με δειρεις αν εχεις κοτσια πριν ομως θα παμε σε ενα δικηγορο να υπογραψουμε συμφωνιτικο οτι και να παθεις δεν θα φερω καμια ευθυνη για την σωματικη σου ακεραιοτητα για να μην σε πληρωνω κιολας και παμε μετα να σου εξηγησω το ονειρο.
Θα σε κανω να χυνεις απο τον κωλο.
Δυο σκαμπιλια εδωσα ρε θειτσο δεν την πλακωσα στο ξυλο οπως λες...Τότε γιατί την πλάκωσες στο ξύλο??? Άρα έχεις! Θεματαρα και ΚΑΛΑ σού έκανε!
Όπως φαίνεται, είσαι μια αριστερη γλιτσα όπως όλοι σας!![]()
Σ εκεινο το σημειο ενα φλωρακι ηταν με ενα κινητο αν δεν ηταν αυτος ο αθηναιος τοτε ηταν καπου κρυμμενος και το εκανε μονο για να με δει αλλα εγω γατα φυλαξα νοτα και ειμουν καπου εκει κοντα με καλο οπτικο να πιασω αθηναιο αλλα αθηναιος γιοκ.Καλά καλα, ο athinaios σε ειχε προκαλέσει, ειχε στείλει και φωτογραφίες ακριβώς με την τοποθεσία που ήταν κι εσύ εκλασες μπάμιες και πηγες (και καλα!) πιο μετά.
Μόνο αν ήταν γκομενα θα πήγαινες να την δειρεις σκουπιδαριο της φακής!![]()
Σου ειπα αρπαχτηκα γ αυτο,τοτε δεν ημουν ακομα βετερανος μπουρδελιαρης και επαιρνα τις γκομενες σοβαρα οπως τις παιρνεις εσυ τωρα στα 50 σου.Τότε γιατί την πλάκωσες στο ξύλο??? Άρα έχεις! Θεματαρα και ΚΑΛΑ σού έκανε!
Όπως φαίνεται, είσαι μια αριστερη γλιτσα όπως όλοι σας!![]()
μαντάμ.... μεγάλη κουράδα τρώγε μεγάλα λόγια μην λες.... θα σε σοδομίσω και θα σου βγεί η πούτσα μου από το στόμα σουΕεε ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα μεσα,ελα ειμαι στο λεοντιο αυτη τη στιγμη οποτε θες.
Ελα να με δειρεις αν εχεις κοτσια πριν ομως θα παμε σε ενα δικηγορο να υπογραψουμε συμφωνιτικο οτι και να παθεις δεν θα φερω καμια ευθυνη για την σωματικη σου ακεραιοτητα για να μην σε πληρωνω κιολας και παμε μετα να σου εξηγησω το ονειρο.
Ναι καλα πηδα πρωτα τα κολγκριλ που πληρώνεις πρωτα,γιατι αυτες κατι αγγουρια και μπανανες εχωναν μιας και εσυ δεν....μαντάμ.... μεγάλη κουράδα τρώγε μεγάλα λόγια μην λες.... θα σε σοδομίσω και θα σου βγεί η πούτσα μου από το στόμα σου
Είναι μερακλής ο μπάρμπα-πήδουλας,.Σου ειπα αρπαχτηκα γ αυτο,τοτε δεν ημουν ακομα βετερανος μπουρδελιαρης και επαιρνα τις γκομενες σοβαρα οπως τις παιρνεις εσυ τωρα στα 50 σου.
Απλα εσενα σε χαστουκιζουν σε κλωτσουν σε φτύνουν ακομα γαμιουνται μπροστα στα ματια σου και τους λες ευχαριστώ.
Ίσα ρε γλίτσα που μας το παίζεις "ηθικός" και πούτσες μπλε! Φασιστάκο!Σου ειπα αρπαχτηκα γ αυτο,τοτε δεν ημουν ακομα βετερανος μπουρδελιαρης και επαιρνα τις γκομενες σοβαρα οπως τις παιρνεις εσυ τωρα στα 50 σου.
Εγώ μια σφαλιάρα είπα ότι έχω φάει... τα υπόλοιπα μάλλον τα τρως εσύ από τις αφέντρες σου και νομίζεις ότι κάνουν όλοι το ίδιο.Απλα εσενα σε χαστουκιζουν σε κλωτσουν σε φτύνουν ακομα γαμιουνται μπροστα στα ματια σου και τους λες ευχαριστώ.
Πρέπει να γίνεις καθηγητής γλώσσας εσύ....!!!!Σ εκεινο το σημειο ενα φλωρακι ηταν με ενα κινητο αν δεν ηταν αυτος ο αθηναιος τοτε ηταν καπου κρυμμενος και το εκανε μονο για να με δει αλλα εγω γατα φυλαξα νοτα και ειμουν καπου εκει κοντα με καλο οπτικο να πιασω αθηναιο αλλα αθηναιος γιοκ.
Θειτσο δεν εχω θεμα με το κερατο,μου εχουν δωσει και εχω δωσει
δε χρειαζεται ρε απλα να μην ειναι κανεις εκει τριγυρωΕεε ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα μεσα,ελα ειμαι στο λεοντιο αυτη τη στιγμη οποτε θες.
και αμα στη κουμπωσει στα αρχιδια?Δυο σκαμπιλια εδωσα ρε θειτσο δεν την πλακωσα στο ξυλο οπως λες...
Μου παιξε πουστια και να ξερεις η ιδια της η μανα ειπε καλα της εκανα.
Παιδακι τοτε 17 χρονων αρπαζομουν ευκολα αλλα απο το πολυ ξυλο που εχω παιξει τωρα δεν αρπαζω ευκολα.
Ισα ισα που αφηνω πρωτα τον αλλον να κανει κινηση να φορτωσω και μετα δινω στροφες.
Δεν έχει αρχίδια αυτός ρε, δεν έχει τέτοιο φόβο.και αμα στη κουμπωσει στα αρχιδια?
Ορε καλυτερα να γινει το συμφωνητικό μη με τρεχει μετα για αποζημιωση,μεχρι και γτ δεν του σηκωνεται θα μου κανει μηνυση.δε χρειαζεται ρε απλα να μην ειναι κανεις εκει τριγυρω