Δεν αφήνει πολλά η εμπορία αυτοκινήτων και το γύρισες στο μπραβιλίκι;
Πουλάς προστασία κι έτς;
Καμια σχεση ρεξ.
Δεν ασχολουμαι με τετοια,απλα ενα παιδι αγνωστο το κοπανήσαν γιατι λεει την έπεσε σε μια γυφτισσα η οποια εκδιδοταν ομως,τελος παντων βρεθηκα σε εκεινο το σημειο τυχαια,ακουγα φωνες και να πεφτουν μπουκετα κλωτσιες.
Οι γυφτοι εχπυν χαρακτηριστικο στο ξυλο,βαρανε οπου βρουν και δεν χρησιμοποιουν σωστα το ποδι τους,με καιρια χτυπήματα καταφερα να ρηξω και στους τρεις το παιδι γλυτωσε το αλλο καιβτις πιο πολλες τις εφαγε ο πιο δυνατος γυφτος.
Μια αλλη φορα ειχα πλακωθει με εναν ο οποιος ηταν 2 μετρα ακριβως και περιπου 110 κιλα περίπου τοτε ηταν στα 30 εγω 25.
Σωματικη υπεροχη ειχε αυτος,τελος παντων ειχα παρκαρει το αμαξι λιγο πιο εξω απο το πεζοδρομιο για να παω να παρω σουβλακια ,αυτος το ειχε παρκαρει απεναντι απο το δικο μου και ηταν μεσα και μου λεει βαλτο πιο μεσα,του λεω αφου παιρνανε τα αμαξια,μου λεει βαλτο πιο μεσα θα μου σπασουν το καθρεφτη,του λεω κλειστον και δεν εχεις θεμα,και μου λεει ρε μαλακα καταλαβαινεις τι σου λεω βαλτο μεσα μη στο σπασω,εντωμεταξι ειχα και τον πεταλουδα μαζι ο οποιος μου λεγε γαμησε τον ειναι ντουκι,του λεω ουτε μεσα το βαζω και αν εχεις τα αρχιδακια ελα σπαστο,ανοιγει τη πορτα βριζοντας και ερχεται κοντα μου,ο πεταλουδαε να μου λεει γαμα ρε μαλακα του λεω πισω θα πλακωθω,ο κοσμος μαζεμενος και κανενας να μπει στη μεση η γυναικα αυτου μια μουναρα ξανθια 26 περιπου να του λεει βαγγελη αστον παμε και ο τυπος να ερχεται κοντα εγω εκει μου λεει παρτο θα το σπασω,σπαστο μωρη κοτα του λεω,και μου δινει σπρωξιά και παω δυο μέτρα πισω και παιρνω φορα και του χωνω κλωτσια στη κοιλια ενα μετρο πισω με 1.5 αυτος και καπακι ψευτοαπερκατ τον πετυχα πλαγια γναθο αυτι ενω ηθελα σαγονι και σκαει πανω στο καπο του αμαξιου του να μπαίνει μπροστα ο πεταλουδας κοσμοσυρροη η γκομενα να κλαίει και να λεω του πεταλουδα φυγε να τον κοπανησω να παιρνει ο πεταλουδας την αλφα και να μου ελει φυγαμε ο ψηλος να φωναζει θα σε γαμησω θα σε σκισω να εχουν μπει αναμεσα 15 ατομα.