jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ΟΥΣΤ κοπρόσκυλο.
Τσυριζαιε ειδες πως αλληλουποστηριζονται οι κοπελες!!!!!......
ΟΥΣΤ κοπρόσκυλο.
Αααα αυτη θυμηθηκες,ναι τις εριξα 2 σκαμπιλια αφου με κερατώσε τι να έκανα.18 χρονων παιδι ημουν αυθόρμητο ισως και 17 να ημουν παντως ως ενηλικας ποτε
18 χρονών μαλάκας. Να χτυπάς γυναίκες. Τα άλλα είναι περιττά όπως και η δήθεν υποστήριξη των γυναικών, ελεεινο σκουπιδαριο!Αααα αυτη θυμηθηκες,ναι τις εριξα 2 σκαμπιλια αφου με κερατώσε τι να έκανα.18 χρονων παιδι ημουν αυθόρμητο ισως και 17 να ημουν παντως ως ενηλικας ποτε
Να σου πω την αλήθεια προτιμώ που έφαγα μια σφαλιάρα από γκομενα, παρά στραπονιαρισμα Χ φορές από αφέντρες.Καλα τραγουδα η σφαλιαρα ειναι χειροτερη θειτσο.
Ευτυχως μεχριβτα 32 μου καμια δεν σηκωσε χερι .θειτσο εφαγες μπερντακι απο τη γκόμενα??
"Πάρε τηλ τον κερατά, καλύτερα τώρα παρα μετά!!!"Αααα αυτη θυμηθηκες,ναι τις εριξα 2 σκαμπιλια αφου με κερατώσε τι να έκανα.18 χρονων παιδι ημουν αυθόρμητο ισως και 17 να ημουν παντως ως ενηλικας ποτε
εσυ μετα το κερατο που εφαγες την συγχωρεσες και της εκανες προταση για να μην σου ξαναφυγει18 χρονών μαλάκας. Να χτυπάς γυναίκες. Τα άλλα είναι περιττά όπως και η δήθεν υποστήριξη των γυναικών, ελεεινο σκουπιδαριο!
Αρχιδομαλακισμενα σκουπίδια και άντρες της πουτσας οι οποίοι τραβανε μπουκέτα σε γκομενα σπάζοντας τα δόντια της δεν πρέπει καν να μιλάνε.εσυ μετα το κερατο που εφαγες την συγχωρεσες και της εκανες προταση για να μην σου ξαναφυγει
με τα γνωστα αποτελεσματα..
Σιγα ρε ιπ-ποτα της στρογγυλης τραπεζηςΑρχιδομαλακισμενα σκουπίδια και άντρες της πουτσας οι οποίοι τραβανε μπουκέτα σε γκομενα σπάζοντας τα δόντια της δεν πρέπει καν να μιλάνε.![]()
Αρχιδομαλακισμενα σκουπίδια και άντρες της πουτσας οι οποίοι τραβανε μπουκέτα σε γκομενα σπάζοντας τα δόντια της δεν πρέπει καν να μιλάνε.![]()
Δεν το γνωρίζω αυτό.Τύπε και ο Ζανούλης με επιδόματα τη βγάζει.
Εσύ μπορείς να κάνεις παιδιά τζουφιε?
γιατι, νομιζεις οτι εσυ μπορεις?Εσύ μπορείς να κάνεις παιδιά τζουφιε?![]()
Θειτσο δεν εχω θεμα με το κερατο,μου εχουν δωσει και εχω δωσει"Πάρε τηλ τον κερατά, καλύτερα τώρα παρα μετά!!!"
Χωράς να περάσεις κάτω από πόρτα?![]()
Εεε ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα μεσα,ελα ειμαι στο λεοντιο αυτη τη στιγμη οποτε θες.τον βιταμούλη θα πρέπει να τον πετύχουμε πουθενά και να τον κάνουμε τόπι στο ξύλο... να φάει κλωτσιά να κατουράει αίμα μια βδομάδα...
Νέα Σμύρνη ε?Εεε ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα μεσα,ελα ειμαι στο λεοντιο αυτη τη στιγμη οποτε θες.
Ελα να με δειρεις αν εχεις κοτσια πριν ομως θα παμε σε ενα δικηγορο να υπογραψουμε συμφωνιτικο οτι και να παθεις δεν θα φερω καμια ευθυνη για την σωματικη σου ακεραιοτητα για να μην σε πληρωνω κιολας και παμε μετα να σου εξηγησω το ονειρο.
Θα σε κανω να χυνεις απο τον κωλο.
Ελα μωρε με το ραμολιΕεε ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα μεσα,ελα ειμαι στο λεοντιο αυτη τη στιγμη οποτε θες.
Ελα να με δειρεις αν εχεις κοτσια πριν ομως θα παμε σε ενα δικηγορο να υπογραψουμε συμφωνιτικο οτι και να παθεις δεν θα φερω καμια ευθυνη για την σωματικη σου ακεραιοτητα για να μην σε πληρωνω κιολας και παμε μετα να σου εξηγησω το ονειρο.
Θα σε κανω να χυνεις απο τον κωλο.
Φυσικά, τσεκαρισμενο. Όπως για σένα είναι τσεκαρισμένο ότι δεν μπορείςγιατι, νομιζεις οτι εσυ μπορεις?![]()
Τότε γιατί την πλάκωσες στο ξύλο??? Άρα έχεις! Θεματαρα και ΚΑΛΑ σού έκανε!Θειτσο δεν εχω θεμα με το κερατο,μου εχουν δωσει και εχω δωσει