αλλά υπάρχει ένα αλλά στη μέση, το παρελθόν για κάποιο λόγο ανήκει εκεί που είναι, στο παρελθόν.
Το να το λες εσυ αυτό, ένας ταλιμπαν ιδεολογιών που έχουν ψοφήσει, είναι κάπως γελοίο. Διορθωσέ το
Πλέον ζούμε στο 2021, ανάθεμα και αν γίνει πόλεμος ανάθεμα και αν τον επιδιώκουμε, ανάθεμα και να τον επιδιώκουν οι άλλοι.
2021. Ε και; Βαριέμαι να σου γράφω βασικά πράγματα, δεν είμαι τόσο ευγενικός όσο ο τζων100, αλλά γράφεις βλακείες.
Πιστεύω γνωρίζεις αρκετά στη θεωρία για το πόσο έχουν προχωρήσει τα όπλα στην τεχνολογία τους και στις επιπτώσεις στον πλανήτη μας αν γίνει πόλεμος.
Τα όπλα...επιπτώσεις στον πλανήτη...για εξήγα
Άρα για ποιες πατρίδες θα μιλάμε μετά όταν μείνουμε κουτσοί στραβοί και ανάποδοι αν ζήσουμε;
Την πατρίδα που σου δίνει το δικαίωμα να ζεις, να κλάνεις, να λες τις ανοησίες που λες εναντίον της χωρίς να σε πάνε φυλακή.
Στο έχω ξαναπεί και πραγματικά το πιστεύω αυτό, πόλεμος δεν υπάρχει όχι μια στο εκατομμύριο αλλά ούτε στο δισεκατομμύριο να γίνει.
Οκ, μερσι για την προσωπική σου άποψη - την καταχωρήσαμε ήδη
Αν εσένα σου υψώνεται το πατριωτικό σου φρόνημα όταν βλέπεις F-16 στον ουρανό με γεια σου και χαρά σου.
Εμένα το δικό μου υψώνεται όταν ξέρω ότι αυτή η χώρα έχει ανθρώπους αλληλέγγυους, βοηθάνε τον συνάνθρωπο τους, και το πατριωτικό μου φρόνημα θα φτάσει στα ουράνια που πετάνε τα F-16 όταν θα ξέρω ότι όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας θα έχουν μια αξιοπρεπή ζωή, όταν οι γείτονες αλλά και ο ολος ο κόσμος καταλάβει ότι τα σύνορα είναι χαρακιές στο σώμα του πλανήτη, τα όπλα ειναι η καταστροφή και εξόντωση των ανθρώπων του, και επίσης ότι το μίσος μεταξύ των λαών είναι κάτι περασμένο που ούτε για φτύσιμο δεν είναι.
Θεε μου τι ανοησίες ειναι αυτές. Είσαι πάνω απο 17 ετών;
Γουστάρω αυτός ο λαός και αυτός ο κόσμος να ζει στην αγάπη, δεν πιστεύω σε θεούς δεν πιστεύω σε καθαρόαιμο DNA πιστεύω στην ανθρώπινη δύναμη που είναι η αλληλεγγύη.
Ξαναλέω, μπορώ να σεβαστώ αυτά που σκέφτεσαι, αλλά όχι να τα συμμεριστω, η ζωή είναι πολύ μικρή να ασχολουμαι με χαρακιές στο σώμα του πλανήτη και σε ανωτερότητα φυλών, και σε περασμένα άλλων αιώνων.
Λοιπόν πρέπει να είσαι περίπου 17, αμορφωτος και κομμούνι. Με άλλα λόγια, δεν έχεις μέλλον - εκτός αν γίνεις ένα απο τα παράσιτα που πινουν το αίμα των εργαζομένων