★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
"Βουρ λοιπόν στα πορνηρα σοκάκια του μεταξιού μιας και μου είχε φύγει ήδη ένα 20άρικο και δεν αντέχω και για δεύτερο στο καπάκι! Έτσι η Φυλής αποκλείστηκε!"
"Βουρ λοιπόν στα πορνηρα σοκάκια του μεταξιού μιας και μου είχε φύγει ήδη ένα 20άρικο και δεν αντέχω και για δεύτερο στο καπάκι! Έτσι η Φυλής αποκλείστηκε!"
Ότι έχεις εσύ δικιά σου πισίνα ξέρω γω και θα την πόσταρες πρώτη φορά τώρα ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά είσαι εδώ, για να γελάμε είσαι ο καλύτερος κλόουν.Τυρόπιτα μούλε!
Πείνασα!
Σε αφήνω αληταρα! Θα σε χυσω πάλι άλλη ώρα, μου ήρθε και το μωρό μόλις τώρα!
Σιγα μην εχει πισινα ο μπαρμπαστρουμφΌτι έχεις εσύ δικιά σου πισίνα ξέρω γω και θα την πόσταρες πρώτη φορά τώρα ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά είσαι εδώ, για να γελάμε είσαι ο καλύτερος κλόουν.
Λεβίτρα μη ξεχάσεις να ρίξεις μέσα στο νερό για να κάνει κύμα ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧ
Σιγα μην εχει πισινα ο μπαρμπαστρουμφ
Γουρνα που ποτιζει τα γιδοπροβατα ειναι
Μεγαλη επιτυχια η συλληψη λαγου.
Σε ποια χωρα?6 Ιουνίου εκλογές
Μπορεις να ρωτησεις και ποια χρονια επισηςΣε ποια χωρα?
Εκεί κάνεις μπάνιο ρε μπινε? Καλό αυτό, εγώ περίμενα να μην κάνεις ποτέ καθότι αριστερός βρωμιάρης!Α ρε θειο με .60 € το ποστ ουτε σκαφη για τα σωβρακα δεν μπορεις να γεμισεις
Α ρε θειο τι θελεις και μιλαςΕκεί κάνεις μπάνιο ρε μπινε? Καλό αυτό, εγώ περίμενα να μην κάνεις ποτέ καθότι αριστερός βρωμιάρης!
Απο το 2020Μπορεις να ρωτησεις και ποια χρονια επισης
Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν αλλά δεν τους βγαίνουν τα νούμερα και να ξέρεις έχουν εμβολιαστεί οι άνω των 60,οι συνταξιούχοι δλδ που είναι χασουρα για το κράτος,δεν προσφέρουν τίποτα.τοσο αργα??? για τον πουτσο ειναι αυτη η κυβερνηση αφου οι εμβολιασμοι εχουν ηδη αρχισει....
Μεγαλη επιτυχία για τη βελγικη αστυνομια,Οταν λεμε μεγαλη επιτυχια;;
Χασουρα δε μπορεις να τους πεις γιατι αυτοι τους ψηφιζουν οποτε τους χρειαζονταιΟι εμβολιασμοί ξεκίνησαν αλλά δεν τους βγαίνουν τα νούμερα και να ξέρεις έχουν εμβολιαστεί οι άνω των 60,οι συνταξιούχοι δλδ που είναι χασουρα για το κράτος,δεν προσφέρουν τίποτα.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ
Δεν έχουν εισφορές απ'αυτους,μόνο τους πληρώνουν σαν κράτος,αυτό εννοώ χασουραΧασουρα δε μπορεις να τους πεις γιατι αυτοι τους ψηφιζουν οποτε τους χρειαζονται
Δυσκολο. Εχουμε 2021.Απο το 2020
Οσο καθεται βουλιαζουμε περισσοτερο