politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Η Le Monde κεντροαριστερων αποψεων δεν ειναι;;
Ναι και συνεταιριστική.
Γι αυτό την έβαλα.
Η Le Monde κεντροαριστερων αποψεων δεν ειναι;;
Πού κολλάει το LeMonde ;;Ρε τύπε στο bou γράφουμε, όχι στη Le Monde.
Εδώ οι αριστεροί έχουν σημείο αναφοράς τον Παπαντρέα, οχι το PES.
Με εξαπατηση του λαου και ψεμματαΘείε Ιωάννη στην σπάει δεν στην σπάει ο Τσίπρας, στα 40 του ο νεώτερος ηλικιακά πρωθυπουργος της χώρας, πήρε ένα κόμμα από το 3% το πήγε στο 30++% .
Ζαβό δεν το λες όσο και να τον αντιπαθείς .
Λαϊκιστής σαν εσένα είναι. Κι επειδή ο περισσότερος κόσμος είναι λαϊκούρα (σαν εσένα) και ζωάδια (σαν εσένα), πήγαν εκεί (όπως κι εσύ άλλωστε!).Το ζαβο μαλλον για λαγος μοιαζει
Ακου ηγετης το ζαβο
Πού κολλάει το LeMonde ;;
Ειπε η γαλαζια αριστοκρατισα μανταμ σουσου απο τον μπυθουλαΛαϊκιστής σαν εσένα είναι. Κι επειδή ο περισσότερος κόσμος είναι λαϊκούρα (σαν εσένα) και ζωάδια (σαν εσένα), πήγαν εκεί (όπως κι εσύ άλλωστε!).
Τώρα τι πίπες λες εδώ περί πασοκοκιναλ κτλ είναι αδιάφορες!
Γιατί,εσείς τι πιστεύετε ; Ότι πρέπει να είναι όλα ιδιωτικά και οι φτωχοί να μην έχουν στον ήλιο μοίρα ;;Λαϊκιστής σαν εσένα είναι. Κι επειδή ο περισσότερος κόσμος είναι λαϊκούρα (σαν εσένα) και ζωάδια (σαν εσένα), πήγαν εκεί (όπως κι εσύ άλλωστε!).
Τώρα τι πίπες λες εδώ περί πασοκοκιναλ κτλ είναι αδιάφορες!
Μαζί σου Τζόννι !Ειπε η γαλαζια αριστοκρατισα μανταμ σουσου απο τον μπυθουλα
Η Ελλάδα χρειάζεται σοσιαλδημοκράτες μορφωμένους ηγέτες με τεχνοκράτες υπουργούς που θα αναδομήσουν το κοινωνικό κράτος !Με στεναχωράτε που δεν πιάσατε το αστείο με την πρώτη και θέλει επεξήγηση. Μάλλον δεν ήταν πετυχημένο.
Έκανα την αντιπαραβολή της λουσάτης Ευρώπης με την λαϊκή Ελλάδα.
Οπότε έβαλα το bou και μια αριστερή γαλλική εφημερίδα.
Γάμα το.
Δεν ήταν αστείο.
Όχι, εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα πρέπει να είναι ιδιωτικά υπό την εποπτεία του κράτους, ο κόσμος να δουλεύει και να μην είναι τεμπέλης και να του δίνεται η ευκαιρία αναλόγως των δυνατοτήτων του (διότι ίσοι είμαστε όλοι, αλλά δεν είμαστε ΙΔΙΟΙ όμως όλοι) να ανέβει ιεραρχικά και να κυνηγήσει τα όνειρά του.Γιατί,εσείς τι πιστεύετε ; Ότι πρέπει να είναι όλα ιδιωτικά και οι φτωχοί να μην έχουν στον ήλιο μοίρα ;;
Την 43αρα ενα 2ωρο την τιμησα,την εκανα καινούργια ετοιμη λιπασμενη ετοιμη για ανθοφορια,της γλεντησα μουνι κωλοτρυπιδα και οτι τρυπα ειχε αν και μου ειπε στο τελος οτι την ξεκανα και το βραδι θα κοιμοταν διπλα στον αντρα της φρεσκαρισμενη.Για εσένα την έβαλα βρε κουτό.
Για να γκαβλώσεις και να είσαι έτοιμος για την 43άρα.
... αλλά συμβιβαστήκαμε με Πρωθυπουργό Τσίπρα και Υπουργό Άμυνας Καμένο, Μετανάστευσης Τασία, Κοινωνικής Ασφάλισης Χαϊκάλη και λοιπούς φαιδρούς.Η Ελλάδα χρειάζεται σοσιαλδημοκράτες μορφωμένους ηγέτες με τεχνοκράτες υπουργούς που θα αναδομήσουν το κοινωνικό κράτος !
Πιστεύω σε μία καπιταλιστική οικονομία με ισχυρό κοινωνικό κράτος (δημόσια υγεία,δημόσια παιδεία,κοινωνική ασφάλιση)Όχι, εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα πρέπει να είναι ιδιωτικά υπό την εποπτεία του κράτους, ο κόσμος να δουλεύει και να μην είναι τεμπέλης και να του δίνεται η ευκαιρία αναλόγως των δυνατοτήτων του (διότι ίσοι είμαστε όλοι, αλλά δεν είμαστε ΙΔΙΟΙ όμως όλοι) να ανέβει ιεραρχικά και να κυνηγήσει τα όνειρά του.
Εσύ τι πιστεύεις? Ότι ο τεμπέλης ή ο άχρηστος πρέπει να βγάζει όσα βγάζεις εσύ?
Την 43αρα ενα 2ωρο την τιμησα,την εκανα καινούργια ετοιμη λιπασμενη ετοιμη για ανθοφορια,της γλεντησα μουνι κωλοτρυπιδα και οτι τρυπα ειχε αν και μου ειπε στο τελος οτι την ξεκανα και το βραδι θα κοιμοταν διπλα στον αντρα της φρεσκαρισμενη.
Δεν χαιρομαι που το λεω μιας και η ξεκωλο απατησε τον αντρα της και αν μας τσακωνε θα του λεγα μαζι σου γαμησε της τα πρεκια,εγω πηδημα ηθελα και προσφερθηκε αφειλοκερδος με λιγα λογια θα την εδινα στεγνα στον αντρα τηςοπως και δεν θα τον πλακωναμιας και το φταιξιμο ηταν δικο μου αλλα πιο πολυ δικο της.
Αντε που καταντήσαμε να ανοιξουν τα μπουρδελα να τελειωνουμε επιτελους.
Η διαφορά μας είναι ότι παρόλο που ούτε εγώ είμαι αριστοκράτης, θαυμάζω τους αριστοκράτες και μαγκιά τους που έφτασαν εκεί που έφτασαν και προσπαθώ να κάνω ότι έκαναν εκείνοι. Και το κάνω, με όση επιτυχία ή αποτυχία υπάρχει μέσα στην ζωή.Ειπε η γαλαζια αριστοκρατισα μανταμ σουσου απο τον μπυθουλα
Μπράβο... Άρα φτωχοί θα υπάρχουν παντού και πάντα.Τώρα για το τελευταίο,εάν κάποιος είναι κυριολεκτικά τεμπέλης πρέπει να είναι άνεργος.Ο κατώτατος μισθός ας υπάρχει,μαζί με τα υπόλοιπα εργασιακά δικαιώματα.
Μια 7αρα ηταν μην φανταστείς δεν καυχιεμαι της ειπα με 50 ευρω μια ωρα και μου λεει το ποιημα της λεω αστα αυτα 50 και μου λεει μονο αφιλοκερδώς,αυτη το πηγαινε για μονιμη φαση απο οτι φαινεται να απατησει τον αντρα της επαναλλημενα αλλα εγω της ειπα ενα πηδημα και τελος αν δεχεται οκ και δεχτηκε.Η μέθοδος της πουτανοποίησης είναι "δίνω λεφτά - δίνεις μουνί".
Τώρα που είναι χωρίς λεφτά τι διαφορά έχει από το απλό παραδοσιακό καμάκι;
ΥΓ. Εύγε σου είπα; Σου ξαναλέω!
Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί..... αλλά συμβιβαστήκαμε με Πρωθυπουργό Τσίπρα και Υπουργό Άμυνας Καμένο, Μετανάστευσης Τασία, Κοινωνικής Ασφάλισης Χαϊκάλη και λοιπούς φαιδρούς.
Τι τα θες ρε τύπε, ότι και να γράψεις τα γεγονότα είναι πολύ πρόσφατα.
Το 2027 που θα έχουν ξεχαστεί μπορεί να έχετε ελπίδες.
Χώρια που μπορεί να έχουν αλλάξει μυαλά ή να έχουν απομακρυνθεί κάτι αναρχοάπλυτοι μέσα εκεί.
Δηλαδή εννοείς το σύνολο του τσίριζα...!!! Συμφωνώ!!!!Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται αναβάθμιση και να πετάξει με τις κλωτσιές ακροαριστερά κοπρόσκυλα,παράσιτα και αναρχοάπλυτους.
Το ΚΚΕ είναι ένα σωρό ρεμάλια που θέλουν να εξουσιάζουν τη χώρα,να εξαθλιώσουν το λαό στη σκλαβιά και να πλουτίζει η νομενκλατούρα τους..Η διαφορά μας είναι ότι παρόλο που ούτε εγώ είμαι αριστοκράτης, θαυμάζω τους αριστοκράτες και μαγκιά τους που έφτασαν εκεί που έφτασαν και προσπαθώ να κάνω ότι έκαναν εκείνοι. Και το κάνω, με όση επιτυχία ή αποτυχία υπάρχει μέσα στην ζωή.
Αντιθέτως, εσύ επειδή είσαι ένας άχρηστος παλαιοπασόκος κηφήνας σοσιαλΗστής, ξέρεις ο ΙΔΙΟΣ ότι είσαι άχρηστος και δεν έχεις τα φόντα να φτάσεις ούτε στα μισά της διαδρομής των ικανών κι επίσης είσαι και σκατάνθρωπος διότι εύχεσαι εκείνοι να πέσουν στο δικό σου επίπεδο (κι όχι να ανέβεις εσύ στο δικό τους... γιατί είσαι άχρηστος είπαμε!), έτσι ώτσε να έχει ένας ΑΧΡΗΣΤΟΣ κάτι να λέει για να δικαιολογήσει την μαλακία του, την βλακεία του, την αχρηστία του και το ότι είναι ένα μηδενικό, ζώντας μια ζωή στην πλάτη των άλλων.
Νομίζω το περιέγραψα σαφέστατα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπράβο... Άρα φτωχοί θα υπάρχουν παντού και πάντα.
Σωστά?
Επ, όχι τέτοια.Μια 7αρα ηταν μην φανταστείς δεν καυχιεμαι της ειπα με 50 ευρω μια ωρα και μου λεει το ποιημα της λεω αστα αυτα 50 και μου λεει μονο αφιλοκερδώς,αυτη το πηγαινε για μονιμη φαση απο οτι φαινεται να απατησει τον αντρα της επαναλλημενα αλλα εγω της ειπα ενα πηδημα και τελος αν δεχεται οκ και δεχτηκε.
Αν θα ξαναπηγαινα οχι βεβαια ηδη τη βαρεθηκα.
Α