jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Σκασε ρε πουτανε των τσοντοσινεμαδωνΨήφισε τσίπρα να τους τα κόψει και να τους στείλει πίσω στα σπίτια τους.
Σκασε ρε πουτανε των τσοντοσινεμαδωνΨήφισε τσίπρα να τους τα κόψει και να τους στείλει πίσω στα σπίτια τους.
Ενταξει τυπε αφου εγινε η Αθηνα μπουρδελο απο την πασοκονουδου ψηφισε συριζα εσυ και γιανη να κανουν και την υπολοιπη Ελλαδα σαν το αθηνανισταν...
Αυτά είναι αποτυπωμένα στο dna μας δυστυχώς.+ να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.....αν και πιστέυω ότι το βόλεμα (μέσω βύσμα) και η νοοτροπία του δημοσίου δύσκολα θα αλλάξουν, ανεξαρτήτου κυβέρνησης
Δεξιοι νδ να σας δω τωρα τι θα τον κανετε τον αλβανο σοκολ πως λεγεται...Παραθετω εδω μια ομιλια η οποια ξεκαθαριζει ακριβως ποιους υποστηριζει η νδ και ποιοι την ψηφιζουν.
Οι μασκες πεφτουν και το ταχα πατριωτικο κομμα υποστηρίζεται απο αλλοδαπα στοιχεια κοροιδευοντας ολους τους εθνικιστες ψηφοφορους του.
Να χαιρεστε τη νδ σας και τους ψηφοφορους της.
Φυσικά, μπορώ να σου πω ότι ο λαός μπορεί να απαντήσει με αποχή στο πολιτικό σύστημα το οποίο θα πρέπει να λάβει υπόψιν της την αγανάκτηση του λαού και να αλλάξει τραγούδι. Όμως τα πράγματα είναι τόσο διευθαρμένα που τα κόμματα έχουν τον στρατό τους που αποτελείται από βύσματα και από wannabe βύσματα και έτσι τους βολεύει η αποχή.Πιο ειναι το νοημα της αποχης, μπορεις να το γραψεις;
Γραφεις οτι νοημα δεν βγαινει, δεν βγαινει και συμπερασμα. Αυτο μου δινει την εντυπωση οτι βρισκω τα δυσκολα και τα παρατω. Ποια ειναι ομως τα δυσκολα, ειναι δυσκολη η επιλογη; ειναι δυσκολο να εχω αοψη, να διαβασω αποψη, να ακουσω μια αλλα αποψη; Δυσκολο πραμα τυπε, πολυ δυσκολο, ειδικα εαν καποιος ειναι νεος που εχει τελειωσει λυκειο και πανεπιστ. Απλα να αναρωτηθει πως θα καταλαβω τον ψευτη, οχι πολυ, απλα να ρωτησει, ειναι ντροπη η ερωτηση;
Δυστηχως, υποθεση κανω, ντροπομαστε να ρωταμε, οι μαθητες στις ταξεις ντρεπονται να ρωτησουν , μηπως τους πουν χαζους....
Οσο γαι τη χλευη τη βλεπουμε και εδω μεσα, ε, και; Τους μαθαμαι ομως ποιοι ειναι,
Για την χρηματοδοτηση των κομματων, το κυριοτερο προβλημα ειναι οτι τα μικρα κομματα δεν εχουν ψηφοφορους.
Οχι, η πολιτικη ειναι ΚΑΙ αθλημα μεγαλων πορτοφολιων. Αλλα το χρημα βρισκει και κανει οταν υπαρχει πολιτικη αποχη= κοινωνικος καρκινος
Απαντησε μωρη κοταρα.ζαν βρες γρήγορα μπουρδέλο ή αφέντρα γιατί την έχεις κάνει σφεντόνα...
Κι ο Ζανκλω τρολάκι είναι αλλά πολύ καλό.ποιος αλβανός ρε μαλάκα...
σας τρολάρουνε και δεν παίρνετε πρέφα
του το είχα πει προχθές, αν αυτός είναι αλβανός εγώ είμαι εγγονός του χότζα
αρκετα καλο αλλα ρεταρει πολλες φορες,δεν θυμαται τι γραφει κλπ αλλα με αριστα το 10 του βαζω 8Κι ο Ζανκλω τρολάκι είναι αλλά πολύ καλό.
Ναι, ρε συ! Πολύ καλός. Απλά ισχύει αυτό που λέει ο Αθηναίος. Από τα πολλά που γράφει, ρετάρει κάποια στιγμή και χάνει τον έλεγχο.λες?
αν ναι του βγάζω το καπέλο...
Ποιος Δεξιος ειναι τρολ;δεξια τρολαρα απο τις λιγες.....αλλα καπου πελαγωνει μετα τα οκτω χιλιαδες ποστ!
Μωρή σκατόφατσα!!!αρκετα καλο αλλα ρεταρει πολλες φορες,δεν θυμαται τι γραφει κλπ αλλα με αριστα το 10 του βαζω 8
Ρε λακαμά δεν είμαι κλώνος. Rename έγινε.Ευαισθητουλη καλως ηρθες.
Αντε και εψαχνα να βρω ποιανου κλωνος εισαι?
καλογερο ειμαστε και ελλεεινιδεςΜωρή σκατόφατσα!!!
Για πε μου, ποιο νήμα μπαχαλεύουμε σήμερα, γιατί μπερδεύτηκα.
Ό Τραβαμούνης, αλλά από φυσικού του. Και αριστερός να ήταν, τις ίδιες τρολιές θα έγραφε.Ποιος Δεξιος ειναι τρολ;
Εγώ απορώ πώς λείπει ο Τζήμερος από την εκτρωματική κυβέρνηση Κούλη. Πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα.
καλογερο ειμαστε και ελλεεινιδες
Ποιος ειναι τρολ ρε μαλακα,εδω εμενα παλι τρολ με ειχατε βαφτισει γιατι δεν μπορουσατε να διανοηθείτε τη διαφορετικοτητα.ποιος αλβανός ρε μαλάκα...
σας τρολάρουνε και δεν παίρνετε πρέφα
του το είχα πει προχθές, αν αυτός είναι αλβανός εγώ είμαι εγγονός του χότζα