Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.265
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε δεν είπα να ψηφίζεις κόμα που έχει κυβερνήσει...ίσα ίσα εγώ δεν ψηφίζω κανένα από τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει. Είπα ότι όταν κάνουμε μια συζήτηση δεν έχει (για εμένα) νόημα να κρίνουμε κομματα που δεν έχουν βρεθεί ποτέ μέσα στη Βουλή.Η 1η παραγραφο ειναι ακατανοητη, δεν βγαζω νοημα, αν θελεις αναλυσε την.
Δηλαδη, θα πρπει να ψηφιζουμε κομματα που εχουν ηδη κυβερνησει, δεν σε καταλαβαινω!
Στη 2η παραγραφω το σχολιο μου ειναι: Ε, και τι θα κανω δηλαδη, να κλαψω, να κλασω;;;;
Εχω δυστηχως μονο μια ευκαιρια να τους δωσω δρομο, στις εκλογες! Αλλα γραφεις οτι θα ψιφιζουμε κομματα που ηδη εχουν κυβερνησει η ειναι στη βουλη ηδη!
Γιατι δυστηχως, επειδη το κολοσυνταγμα μου δινει μονο 1 δυνατοτητα, θελω να αλλαξω, θελουμε να το αλλαξουμε;
Γιατι φοβομασται να πουμε τα "θελο" μας;
Για ολους ερθεται η στιγμη που θα αντιμετωπισουν το χαζο αστυνομικο. Ηρθε και σε εμενα! Δεν το περιμενα αλλα εγεινε, 1 φορα αρκει!
Ποιος φταει;;;; Κυριως αυτος που δεν ψιφιζει και μετα αυτος που ψηφιζει και δεν αλλαζει δηλαδη ο πουλημενος
Οσο περισσότερα κόμματα είναι μέσα στη βουλή τόσο το καλύτερο...το να παίρνουν έδρες μόνο οι καρχαρίες είναι αρνητικό για τον απλό πολίτη. Εγώ δεν είπα ποτέ να ψηφίζουμε και τι να ψηφίζουμε - είπα ότι πρέπει να κρίνουμε και όποτε πρέπει να κατακρίνουμε τα κόμματα που βρίσκονται στην εξουσία και όχι αυτά που δεν έχουν καμία δύναμη.
Δεν είναι ο χαζός αστυνομικός. Ύπάρχουν αστυνομικοί άνθρωποι και μπάτσοι που παραπέμπουν σε μπράβους της νύχτας. Για εμένα η ανοχή της κοινωνίας στο γεγονός ότι η κάθε κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους μπάτσους για να τρομάξει τους πολίτες είναι αδικαιολόγητη.