athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.854
- Πόντοι
- 12.756
100%ρε παιδιά να σας πιστέψω ότι ο παπάρας είναι τρόλ?
100%ρε παιδιά να σας πιστέψω ότι ο παπάρας είναι τρόλ?
Ρε στοκε το βρηκες εισαι πανεξυπνος.Κι ο Ζανκλω τρολάκι είναι αλλά πολύ καλό.
Την διαφορετικότητα την αντιλαμβανόμαστε.Ποιος ειναι τρολ ρε μαλακα,εδω εμενα παλι τρολ με ειχατε βαφτισει γιατι δεν μπορουσατε να διανοηθείτε τη διαφορετικοτητα.
Τα λογια ειναι περιττα.
Ο αλβανος ψηφιζει φανατικα νδ και λεει τους ελληνες φλωρους.
Παρε θεση αλλιως εισαι κοτα λυρατη και θα το εκλαβω οτι φοβασαι τον αλβα.
να ασχολεισαι σαν να ειναι το χομπυ σου γινε χομπυστας σαν και εμαςαν καταλάβω ότι ασχολούμαι ένα χρόνο σχεδόν με τρολ θα αυτοκτονήσω.
λυπηθείτε με...
Παρε θεση ρε κοτα 11 ποντη.ρε παιδιά να σας πιστέψω ότι ο παπάρας είναι τρόλ?
Ξεφτιλας εχει γινει αθηναιε σαν και σενανα ασχολεισαι σαν να ειναι το χομπυ σου γινε χομπυστας σαν και εμας
αν καταλάβω ότι ασχολούμαι ένα χρόνο σχεδόν με τρολ θα αυτοκτονήσω.
λυπηθείτε με...
Μωρή κοκότα μωρή ξεκωλιάρα ακόμη δεν ψόφησες ?Απαντησε μωρη κοταρα.
Ο αλβανος λεει ψηφιζει νδ γαμαει ελληνιδες και λεει τους ελληνες φλωρους.
Λεγε μωρη μωκο κανεις
Δεν χρειαζεται να αυτοκτονεις ρε προμοτορα διεγραψε το προφιλ σου και ολα ωραια και ηρεμααν καταλάβω ότι ασχολούμαι ένα χρόνο σχεδόν με τρολ θα αυτοκτονήσω.
λυπηθείτε με...
Γαμιολα μιλα στον αλβανο αν εχεις αρχιδακια.Μωρή κοκότα μωρή ξεκωλιάρα ακόμη δεν ψόφησες ?
Μην επιμενεις.....εχομεν μελετησει εις βαθος τις παπαριες που γραφει και μετα απο πολυωρη σκεψη αποφανθηκαμε οτι ειναι μαλακοτρολ απλα χανει στα σημεια που εγραψα αλλιως θα ηταν 10 στα 10ρε σεις μου μοιάζει ορίτζιναλ....
Καλώς τον κι ας άργησε.Μωρή κοκότα μωρή ξεκωλιάρα ακόμη δεν ψόφησες ?
τις καλησπέρες μουΚαλώς τον κι ας άργησε.
εχω την αμυδρη υποψια οτι ο Τραμου θα μας θαψει ολουςΚαλώς τον κι ας άργησε.
Κάτσε ρε συ Ζανκλώ. Να ξεφτιλιστώ εγώ που ο Αλβανός δεν είναι Αλβανός; Πόθεν προκύπτει αυτό;Ρε στοκε το βρηκες εισαι πανεξυπνος.
Λοιπον παρε και εσυ θεση γι τον αλβανο αλλιως θα ξεφτιλιστεις.
Ποιος ρε αυτος ειναι παραμολιμεντο,αγκομαχει να γραψει στο πληκτρολογιοεχω την αμυδρη υποψια οτι ο Τραμου θα μας θαψει ολους
σε πληροφορω ειναι κοτσωνατος....Ποιος ρε αυτος ειναι παραμολιμεντο,αγκομαχει να γραψει στο πληκτρολογιο
Ασε τι μπορει να ειναι.Κάτσε ρε συ Ζανκλώ. Να ξεφτιλιστώ εγώ που ο Αλβανός δεν είναι Αλβανός; Πόθεν προκύπτει αυτό;
Αυτό είναι ίσως η μόνη αλήθεια από όλα όσα έχουμε γράψει στο Bou.εχω την αμυδρη υποψια οτι ο Τραμου θα μας θαψει ολους
αν ηταν στο χερι μου θα τον εκανα υφυπουργο πολιτισμουΑσε τι μπορει να ειναι.
Εδω παρουσιαζεται ως αλβανος νδ και βριζει τους ελληνες.
Εσυ ως νδ τι θεση παιρνεις περι αυτου?
Αρα ας ψηφιζει νδ και ας βριζει τους ελληνες και τη χωρα εεε.αν ηταν στο χερι μου θα τον εκανα υφυπουργο πολιτισμου
αν ηταν στο χερι μου θα τον εκανα υφυπουργο πολιτισμου