fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ρε μαλάκα ... τι καταθέσεις να έχει ένας σερβιτόρος ;;;
Τα μπουρμπουάρ ;;;;;;
Τα μπουρμπουάρ ;;;;;;
Όχι. Αυτό που του έγραψα ευγενικά, είναι το:Έγραψες πολύ ευγενικά αυτό που του έγραψα και γω. Ένας ξεφτιλόπουστας που φωνάζει
ΓΙΑΤΙ "ΚΛΕΒΕΤΕ" ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ, ΚΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
Αυτός είναι ο Λάκης.
Το έστριψες άλλες δυο φορές το μαχαίρι.Όχι. Αυτό που του έγραψα ευγενικά, είναι το:
Μην κλέβετε εμένα που είμαι συνάδελφος σας κλέφτης.
Κλέψτε τους νομοταγείς και δώστε μου κι εμένα.
Ω τίμιε γέροντα, περίπου δίκιο έχετε.Τυπε, οι Τουρκοι το χρυσο το εχουν οπως οι περισσοτεροι Ασιατες για επενδυση, λογω της ασταθειας των νομισματων τους. Κανουν μεγαλους τζιρους, καποια μαγαζια λιανικης εχουν δεκαδες κιλα στοκ.
Που νομιζεις οτι πηγε ολο το χρυσο που μαζεψανε οι "αγοραζω χρυσο" εδω στην Ελλαδα;
Ρε δεν σε γαμαμε οσο και να κωλοτριβεσαι.Έχω αφορολόγητες καταθέσεις όμως. ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ.
Εδώ είναι στη μάχη των Δερβενακίων
Σκάσε ΜΠΟΥΣΤΗ.Ρε δεν σε γαμαμε οσο και να κωλοτριβεσαι.
Πούστη,Λευτεράτση ... τι να αγοράσεις ....
έχεις 200€ πάνω σου αυτή τη στιγμή ;;;;
Βάλτα φωτογραφία ....
έχεις τίποτε αξίας δίπλα σου ή στο κωλογραφείο που γράφεις ;;;
Δείχτο !!!!!!!!
Μέχρι τώρα μόνο ότι είσαι αστείος έχεις δείξει.
Και σε έχουν γλεντήσει ουκ ολίγοι !!!!!!
Άντε ....
Αλλά τι να δείξεις ;;;
Το γραφείο που γράφεις είναι από το ΙΚΕΑ ....
Η ντουλάπα δίπλα σου είναι μελαμίνη ....
το πάτωμα πλακάκι των 4€/τμ ή λαμινέηντ ....
Ο υπολογιστής σου κανένας celeron του 2009 ....
το ρολόϊ σου ;;; casio των 20€ ....
Θα αγοράσει και ακίνητα το έχνος ....
Το ενδιαφερον του Σουλτανου για το χρυσο, ηταν γνωστο στους Τουρκους του σιναφιου, εδω και παρα πολυ καιρο. Γι αυτο τον ειχανε στην μπουκα. Περιμενανε να ανακοινωθει το πως θα πηγαινε στις τσεπες του. Να δουμε τωρα πως θα αντιδρασουν.Ω τίμιε γέροντα, περίπου δίκιο έχετε.
Μάλιστα, μαζεύουν και όχι μόνο από εμάς που είμαστε και δίπλα.
Ποσότητες υπάρχουν.
Δεν μσς ενδιαφέρει η δεδομένη ποσότητα (500 gr) που ζητήθηκε ούτε η αξία του που ανεβοκατεβαίνει.
Όμως ο εκβιασμός, φέρε 500 γραμμάρια ή ξέχνα το επάγγελμα σου, είναι όλη η ουσία.
Τι ξέραμε Λευτεράτση ότι είσαι φτωχάτσι !!!!!Πούστη,
φωτογραφίες θές????
Δεν είναι εκεί το θέμα μας.
Θα ξεκινησω απο το τελος,τα παπαγαλακια της νδ που ειναι στο σκαι μεγκα αντ1 δεν σε πειραζουν??
Η κρατικη τηλεοραση σ αυτο το σημειο που φτασαμε ειναι η πιο αντικειμενικη.
Οι ασφαλιστικες εισφορες ειχαν ιδιο συστημα με τις ηπα,αναλογα με τα εσοδα και τον τζιρο μιας επιχειρησης θα πληρωνε τα αναλογα,ουσιαστικα βαθια το χερι στη τσεπη το εβαλαν οι μαγαλοεπιχειρηματιες οι οποιοι πληρωναν χιλιάρικο το μηνα και τι εγινε οταν βγαζαν τη μερα 5χιλιαρο η και παραπανω?
Δεν σ αρεσει το 2,5% αναπτυξη και προτιμας τωρα την -10% υφεση τι ναπω???αν η αναπτυξη ηταν συνεχομενη οι μισθοι απο γουατεμαλας θα γινονταν Ιταλίας και απο Ιταλίας ελβετιας μετα.
Ο κοσμος δεν θα εχει τι να κανει και θα λεει παμε μια βολτα στο νοσοκομειο για ψηλου πηδημα.
Χαχαχαχαχα ποσο χαζο ηταν αυτο που λες,με λιγα λογια προτιμεις να βλεπεις να πεθαινουν εκτος νοσοκομειου?
Ασε τα υπολοιπα που δεν σε ενδιαφέρουν οπως λες
Ο λάκης νομίζει οτι ξεχάσαμε πως είχε λυσσάξει να βρεθεί κάποιος με μετρητό να ανεβάσει φωτογραφία για να βάλει αυτός κατευθείαν φωτο μετα 5πλάσια.Πούστη,
φωτογραφίες θές????
Δεν είναι εκεί το θέμα μας.
Ο τρόπος κτήσης των μπουρδέλων σου είναι το θέμα μας.
Εξ ου και η μια ντενέκα λάδι ανά διαμέρισμα,
Τελείωνε, ΠΟΥΣΤΗ, γιατί θα κάνω την ντενέκα μπουκαλάκι.
Ντενεκέ.
Ξεγάνωτε.
ΠΟΥΣΤΗ
εγώ κατάλαβα ότι έγραψες να μην πληρώνουμε εμείς τα κωλοδάχτυλα του με τους φόρους μαςΌχι. Αυτό που του έγραψα ευγενικά, είναι το:
Μην κλέβετε εμένα που είμαι συνάδελφος σας κλέφτης.
Κλέψτε τους νομοταγείς και δώστε μου κι εμένα.
Ρε μαλάκα ... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!!!!!!!!!ταπεινό σερβιτοράκι από τα Χανιά
Δεν εχω ποτε αποκαλεσει τον Μητσοτακη υποτιμητικα Κουλη, γιατι σεβομαι την αποφαση του λαου που τον ψηφισε.Εδώ είναι στη μάχη των Δερβενακίων
Σου είπα 10000 φορές, φωτογραφία από μένα δεν πρόκειται να ξαναδείς. Εκτός αν βάλεις τα πενταπλάσια από εκείνα που σου στούμπωσα στον πάτο και με κάνεις να το ξανασκεφτώ.Ρε μαλάκα ... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!!!!!!!!!
Γιατί πουλάς παραμύθα ;;;
ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!
Αν είσαι .... γράψε άυριο barock σε ένα φύλο των χανιώτικων νέων και βγάλε φωτό με φόντο την αγορά !
Και με τον άγιο νικόλα μας κάνει !!!
Η φωτογραφία είναι έτοιμη μόρτη .... εσύ δεν θα τη δεις ποτέ !!!!!!
Θα τη δουν ... επιλεγμένοι !!!!!!
Πρέπει όμως να περάσει καιρός !
Να τη θες σαν ... αστέρας του σινεμά !!!!!