fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Έχω και λογαριασμούς ξενοδοχείων ....Δε γαμιέται ρε λάκη, ρίξε άλλη μια το εισητήριο του μετρό.
και αναμνηστικά από ξενοδοχεία !!!
Εσύ ;;;;;;
Έχω και λογαριασμούς ξενοδοχείων ....Δε γαμιέται ρε λάκη, ρίξε άλλη μια το εισητήριο του μετρό.
Όχι, αν και έχετε δίκιο. Το(ν) περίμεναν.Το ενδιαφερον του Σουλτανου για το χρυσο, ηταν γνωστο στους Τουρκους του σιναφιου, εδω και παρα πολυ καιρο. Γι αυτο τον ειχανε στην μπουκα. Περιμενανε να ανακοινωθει το πως θα πηγαινε στις τσεπες του. Να δουμε τωρα πως θα αντιδρασουν.
Δεν τους συμπαθεί ... δεν τον ενδιαφέρει .... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ posts σχετικά !!!!!Μεταξύ μας, δεν συμπαθώ τους γείτονες , δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν εκεί.
Σκάσε ΠΟΥΣΤΗΔεν τους συμπαθεί ... δεν τον ενδιαφέρει .... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ posts σχετικά !!!!!
Φαντάσου να τον ... ενδιέφερε !!!!
Τη βάψαμε !!!
Για φόρους σε μπουτσούανα και μάλι , έχεις τίποτε Λευτεράτση ;;;;;;;;
Κλαψε αριστερο φασιστακι. Το ξύλο που άρπαξαν οι δικοί σου στα κωλοσπιτα τους δεν είχε προηγούμενο. Και πουτσα και μπουζου οι ναρκωμανεις απλυτοιΟ "Ινδιάνος" λέει έπαιζε μπάσκετ την ώρα που γίνονταν τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και έχει και βίντεο που το αποδεικνύει.
Άλλη μια επιτυχία της αιληνικης αστυνομίας και του Χρυσοχουντιδη.
Τον έναν τον πιάσανε επειδή τον κάνανε ταγκ στο Fb και τον άλλο επειδή τον ρουφιανεψε ο πρώην γαμπρός του για εκδικηση
Ζητώ τα τζιμανια της Αιλεινικης Αστυνομίας!
Σου έφερε και τέτοιο ο ξάδερφος;;;Έχω και λογαριασμούς ξενοδοχείων ....
και αναμνηστικά από ξενοδοχεία !!!
Εσύ ;;;;;;
Ουτε και εγω τους πολυπαω, εχω ομως εναν φιλο Σερβο. που εχει παντρευτει και εχει κανει οικογενεια εκει και δραστηριοποιειται στο χωρο.Όχι, αν και έχετε δίκιο. Το(ν) περίμεναν.
Η όλη κουβέντα πρέπει να περιστρέφεται γύρω από το "Ο πνιγμένος από τα μαλιά πιάνεται....".
Η κίνηση όμως, εναντίον ενός μόνο κλάδου, δεν είναι σωστά εκτελεσμένη.
Μεταξύ μας, δεν συμπαθώ τους γείτονες , δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν εκεί.
Ο τρόπος όμως ποτ θέλουν να το περάσουν.....ε θα το σχολιάσω
Με συγχωρείτε......
Σκάσε, ΠΟΥΣΤΗ
Κάποιοι φωνάζουμε ψυχραιμία από την άνοιξη, όταν είχαν βγεί τα φουσκωτά για ρομαντζάδα στο πέλαγοςΟυτε και εγω τους πολυπαω, εχω ομως εναν φιλο Σερβο. που εχει παντρευτει και εχει κανει οικογενεια εκει και δραστηριοποιειται στο χωρο.
Εχω ομως την γνωμη, οταν του (κακου) γειτονα, κοντευει να ψοφησει η κατσικα, τοτε μπορει να προσπαθησει να ψοφησει και την δικη σου κατσικα.
Γιουσούφ, εσυ?Και γέρο ... μιλάμε για γείτονα που είναι σχεδόν υπερδύναμη πλέον !
Όχι για κανένα τσίρκο .
Και κάτι προσκυνημένους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ σαν και του λόγου σου.Λευτεράτση .....
η οποιαδήποτε οικονομική καταστροφή δεν μπορεί να κάνει τρελή ζημιά στην τουρκία .....
και αντέχει και μεγάλες ζημιές .....
Έχει 80 μύρια , με πλειοψηφία νέους μέσα .... και άλλα τόσα και παραπάνω γύρω γύρω ....
ΠΟΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!!!!!!
Δείτε τι γράφουν παντού κάτι τύποι από αζερμπαϊτζάν .... και τέτοιες χώρες για την τουρκία !!!!!!!!
Εμείς .... ένα μάτσο γερόντια εδώ
Ακομα ονειρευεσαι πόλεμο με τη τουρκια εσυ?Γιουσούφ, εσυ?
Σκάσε, ΠΟΥΣΤΗ
Λάκη να βάλω εγώ ? Και αν έχεις περισσότερα να σου δώσω και τα δικά μου ?Τι ξέραμε Λευτεράτση ότι είσαι φτωχάτσι !!!!!
Μας επιβεβαίωσες !!!!!!
Να τα κάνω τα 200€ ... 100€ ;;;; Έχεις ;;;;
Μέτρα και τα κέρματα !
Ρε γεροντάκο .... αφού σου είχα βάλει εσένα με τα διπλά ....Λάκη να βάλω εγώ ? Και αν έχεις περισσότερα να σου δώσω και τα δικά μου ?
λαλάκη φωτό δεν βάζεις... κολώνειςΡε γεροντάκο .... αφού σου είχα βάλει εσένα με τα διπλά ....
Πάλι το ίδιο θα παίξουμε ;;;;;;;
Άρχισε η άνοια ;; Πάτησες τα 70 ;;;;λαλάκη φωτό δεν βάζεις... κολώνεις