kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.022
- Πόντοι
- 1.706
Τα likes του Κούλη! Ξεκάθαρα παγκόσμιος ηγέτης! Άξιος!
Δε μας είπες από χθες ποιόν εννοούσε ο τσιπρας όταν είπε "το συνήγορο του πολίτη τον ρωτήσατε";
Είχες δίκιο είπαμε, το ξεκίνησε το άλλο το σαϊνι ο Τσίπρας. Πάμε στα φρέσκα κουλούρια τώρα.Δε μας είπες από χθες ποιόν εννοούσε ο τσιπρας όταν είπε "το συνήγορο του πολίτη τον ρωτήσατε";
Σοβαρά, δεν το ήξερες;ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ο τσιπροκιο αλλαξε τον νομο για να μην παει φυλακη ο αδελφος του και εμεις τι κουβεντιαζουμε τωρα;
Αυτόν τον διώξαμε τύπε. Και δεν πρόκειται να ξαναβγεί κιόλας. Πάμε στα φρέσκα κουλούρια τώρα. Ο τωρινός καραγκιόζης έχει όνομα: Κ-Ο-Υ-Λ-Η-Σ.ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ο τσιπροκιο αλλαξε τον νομο για να μην παει φυλακη ο αδελφος του και εμεις τι κουβεντιαζουμε τωρα;
σημερα το εμαθα απο τον βιαστη Αδωναρα...παραλειψις μου βεβαια αλλα μου ξεφυγε...ρε συ τι συμμορια μας κυβερνουσε;εμαθα ομως και κατι αλλο απο την καθημερινη..σε μυστικες δημοσκοπησεις πραγματι εχει πτωση η Ν.Δ ΑΛΛΑ δεν καρπωνεται τιποτα η συμμορια αλλα το ΚΙΝΑΛ..δικαιωνεται ο τζοννυςΣοβαρά, δεν το ήξερες;
θα τον μαλώσουμε γιατί έχει υψηλούς στόχους?α θα σε μαλωσω.Εχει δηλωσει πολλακις οτι παει σε αφεντρες για να τις κανει υποτακτικες...δεν τον πιστευεις;
θα το ξαναγραψω...εχει κανει μαλακιες ο Κυριακος δεν αντιλεγω..ΔΕΝ υπαρχει εναλλακτικη με αυτον θα πορευθουμε γιατι σε σχεση με τους αλλους ειναι απλα ο καλυτεροςΑυτόν τον διώξαμε τύπε. Και δεν πρόκειται να ξαναβγεί κιόλας. Πάμε στα φρέσκα κουλούρια τώρα. Ο τωρινός καραγκιόζης έχει όνομα: Κ-Ο-Υ-Λ-Η-Σ.
απλα ως αναβατης..Γράφτηκε οτι το κράνος δεν ήταν δεμένο και έφυγε όπως επίσης οτι ο άνθρωπος δυστυχώς έμεινε φυτό. Οπότε μιλάμε καθαρά για ζημιά στο κεφάλι από την πτώση, αν ισχύουν αυτά. Ούτε η φορά του χτυπήματος ούτε ακόμα και η ταχύτητα παίζουν τον πρώτο ρόλο.
εγω πιστευω πρεπει να παρει βραβειο καταφερνει αφεντρες και τις κανει υποτακτικες αλλα με αντιτιμο το στραπονιασμαθα τον μαλώσουμε γιατί έχει υψηλούς στόχους?
εγώ πιστεύω ότι τον δέρνουν όταν το προτείνει αλλά ίσως να είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό.
Και ποσες φορες εκανες την παπια?να τα λες ολα αθηναιεε απο την ανω κωλοπετινιτσαεχεις μεγαλο δικιο αλλα στην αναβροχια καλο και το χαλαζι..ξερεις ποσες φορες μου εχει κανει την μουρη κρεας με το να ζητιανευει την γυναικα μου για να τον στραπ...εεε για να την κανει να νιωσει γυναικα επειδη ειναι γαμιας;
Από ότι φαίνεται στο αυτοκίνητο της συνοδείας το χτύπημα είναι πίσω δεξιά (στο τέρμα της πίσω πόρτας και στο πίσω φτερό)... αυτό σημαίνει ότι (1) το αυτοκίνητο είχε ήδη στρίψει δεξιά (2) η μηχανή χτύπησε επάνω του και όχι το αυτοκίνητο στην μηχανή
Τύπε, πραγματικά θα ήθελα να βρεθεί κάποιος "τρελός" να καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια τι έκανε αυτή η συμμορία τα 4,5 χρόνια, σε καθημερινή βάση. Εγκυκλοπαίδεια 10 τόμων θα γεμίσει.σημερα το εμαθα απο τον βιαστη Αδωναρα...παραλειψις μου βεβαια αλλα μου ξεφυγε...ρε συ τι συμμορια μας κυβερνουσε;εμαθα ομως και κατι αλλο απο την καθημερινη..σε μυστικες δημοσκοπησεις πραγματι εχει πτωση η Ν.Δ ΑΛΛΑ δεν καρπωνεται τιποτα η συμμορια αλλα το ΚΙΝΑΛ..δικαιωνεται ο τζοννυς
εχεις δικιο συγνωμη που δεν σου φερνω την γυναικα να σε στραπ..εεεε να γαμησεις ζητιανε..ΡΕ πας καλα;Και ποσες φορες εκανες την παπια?να τα λες ολα αθηναιεε απο την αν ω κωλοπετινιτσα
Εντάξει, το ξέρουμε οτι είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.απλα ως αναβατης..
σου ευχομαι αργο και επωδυνο ψοφο
Παράνομα για να είμαστε ακριβείς. Ισχύει και κανείς δεν έγραψε το αντίθετο δέσποτα.Όντως. Αλλά όπως και να έχει το υπηρεσιακό μπήκε εντελώς παράτυπα από εκεί, εφόσον δεν ήταν μέσα η Ντόρα και δεν υπήρχε άλλος επιβάτης που να είναι στόχος τρομοκρατών.
εχουν προσλαβει αμερικανικη εταιρεια που σκοπος της ειναι το παραμικρο να το διαστρεβλωνει και να κανει ντορο στα social media..και αυτο σημερα το εμαθα..αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι δεν τσιμπανε ουτε 1% με αυτα που κανουν και τσιμπαει το πεθαμενο κιναλ...αυτο τα λεει ολαΤύπε, πραγματικά θα ήθελα να βρεθεί κάποιος "τρελός" να καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια τι έκανε αυτή η συμμορία τα 4,5 χρόνια, σε καθημερινή βάση. Εγκυκλοπαίδεια 10 τόμων θα γεμίσει.
Αυτό το λες και σταδιακή έστω και αργή επιστροφή στην κανονικότητα αν ισχύει. Επίσης, για να σοβαρευτούμε και λίγο εδώ μέσα, ΚΑΛΟ είναι, η σωστή και λογική πίεση της αντιπολίτευσης πάντα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να βελτιώνεται η κυβέρνηση και να μετριάζεται η αλλαζονεία της εξουσίας. Και να προλαμβάνονται καταστάσεις.