athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
να το γραψεις εστω πμ ρε ειμαι περιεργοςμην με γαμας βραδυατικα να γραφω εδω σεντόνια, θα σου γραψω καποια στιγμη πμ τι και πως.
να το γραψεις εστω πμ ρε ειμαι περιεργοςμην με γαμας βραδυατικα να γραφω εδω σεντόνια, θα σου γραψω καποια στιγμη πμ τι και πως.
κανα ομολογο της motor oil να αγορασουμε τυπε ή θα κολλησει καμια κορωνα ο βαρδης και θα τα κλαιμε τα λεφτα μας?μην με γαμας βραδυατικα να γραφω εδω σεντόνια, θα σου γραψω καποια στιγμη πμ τι και πως.
φερτα σε μενα να στα επενδυσω σιγουρα....κανα ομολογο της motor oil να αγορασουμε τυπε ή θα κολλησει καμια κορωνα ο βαρδης και θα τα κλαιμε τα λεφτα μας?
δεν κολάνε αυτοι τιποτα ρε τυπε, απο την κρεβατοκαμαρα του μπαινει ελικοπτερο παει γραφειο και αναποδα πισω σπιτι.κανα ομολογο της motor oil να αγορασουμε τυπε ή θα κολλησει καμια κορωνα ο βαρδης και θα τα κλαιμε τα λεφτα μας?
μολις ανοιξει η εστιαση να πας στην Ιθωμης στον Ρουμελιωτη να φας, εχει χαλάσει λιγο αλλα ακομα ειναι καλα.φερτα σε μενα να στα επενδυσω σιγουρα....
μου το εχει πει και αλλος αλλα εσενα σου εχω εμπιστοσυνη θα τον τιμησω...μολις ανοιξει η εστιαση να πας στην Ιθωμης στον Ρουμελιωτη να φας, εχει χαλάσει λιγο αλλα ακομα ειναι καλα.
Σπαλομπριζόλα παρε
την εχει δει λιγο φιρμα τωρα και εχει τσιμπησει τιμές και εχει λιγο ριξει ποιοτητα , αλλα ειναι ακόμα καλά, παλιά βεβαια φευγαμε με χαπια απο το πολυ το κρέας και το παΐδι..μου το εχει πει και αλλος αλλα εσενα σου εχω εμπιστοσυνη θα τον τιμησω...
γενικα ρε φιλε την εχουν δει λιγο εδω κατω...η μαλακια ειναι οτι οπου παω παω με την γυναικα και δεν μπορω να απλωθω..την εχει δει λιγο φιρμα τωρα και εχει τσιμπησει τιμές και εχει λιγο ριξει ποιοτητα , αλλα ειναι ακόμα καλά, παλιά βεβαια φευγαμε με χαπια απο το πολυ το κρέας και το παΐδι..
ενταξει αυτοι ακομα εχουν μεινει βλαχοι, που απλα βγαζουν λεφτα, αλλα ακομα βλαχοι ειναι, δεν ξεφυγαν.γενικα ρε φιλε την εχουν δει λιγο εδω κατω...η μαλακια ειναι οτι οπου παω παω με την γυναικα και δεν μπορω να απλωθω..
ιπποδρομο τυπε?φερτα σε μενα να στα επενδυσω σιγουρα....
μολις ανοιξουν ολα θα μου ριχνεις αζυμουθειοενταξει αυτοι ακομα εχουν μεινει βλαχοι, που απλα βγαζουν λεφτα, αλλα ακομα βλαχοι ειναι, δεν ξεφυγαν.
Εχει και αλλο ενα εκει κοντα καλο , τα Γιουβετσακια, πηγαινε με την γυναικα ειναι καλα για ζευγος.
στα ζάρια νομιζω, αν ειναι να παει στα αλογα αυτος επειδη θα παει απο νοτια θα σταματησει στα βλαχικα και θα σου φαει τα μισα σε γουρουνοπουλαιπποδρομο τυπε?
Ωραία, αφού λες οτι είσαι και αναβάτης, συνέχισε να οδηγάς χωρίς κράνος. Δε θα λείψεις σε κανένα.αει τραβα ρουφα σπερμα μωρη ξεκωλιαρα που θα μας πεις οτι φταιει το κρανος του παιδιου
αν δεν ησουν σκουπιδι δεν θα γυρνουσες στα τσοντοσινεμα
Νομίζω οτι αυτά έχουν αναφερθεί από την αρχή που είχαμε πληροφόρηση. Και πως η "συνεννόηση" έγινε με νεύμα του ταξιτζή. Φυσικά το ΠΡΩΤΟ "ΦΤΑΙΕΙ" είναι του ΑΣΦΑΛΙΤΗ. Άντε να γράψουμε μια τελευταία φορά τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.σήμερα διάβασα δήλωση της αστυνομίας ότι όλα τα υπηρεσιακά οχήματα των υπουργών και των βουλευτών έχουν την άδεια να μπαίνουν από εκεί για να αφήνουν τους επιβάτες τους, αλλά μόνο εάν είναι ο βουλευτής μέσα. Πρώτη μαλακία. Δεύτερη μαλακία πήγε να στρίψει μόνος του χωρίς να περιμένει να κόψει την κυκλοφορία τροχονόμος. Τρίτη μαλακία δεν πρέπει να υπήρχε τροχονόμος στην πύλη καν εκείνη τη στιγμή.
Αγόρι!Να σ' θυμίσω ότι αυτός πήγε στα σκατα, μόνο εσύ τον μνημονευεις.Βουρ να πέσει ο Κούλης, άντε χρονισου επιτέλουςΤύπε, πραγματικά θα ήθελα να βρεθεί κάποιος "τρελός" να καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια τι έκανε αυτή η συμμορία τα 4,5 χρόνια, σε καθημερινή βάση. Εγκυκλοπαίδεια 10 τόμων θα γεμίσει.
Αυτό το λες και σταδιακή έστω και αργή επιστροφή στην κανονικότητα αν ισχύει. Επίσης, για να σοβαρευτούμε και λίγο εδώ μέσα, ΚΑΛΟ είναι, η σωστή και λογική πίεση της αντιπολίτευσης πάντα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να βελτιώνεται η κυβέρνηση και να μετριάζεται η αλλαζονεία της εξουσίας. Και να προλαμβάνονται καταστάσεις.
+ οτι αυτοί που βάζουν τα λεφτουδάκια τους για το ομόλογο βλέπουν ακόμα τους κατσαπλιάδες στο 18-19%. Δεν το λες και μικρό ρίσκο.ολοι το περιμεναν λιγοτερο ρε παπαρα...1,6 μαξ ελεγαν..να σου πω την αληθεια μεχρι 1,5% το περιμενα εγω.Τεσπα και παλι μεγαλη επιτυχια μας αν σκεφτεις τους κατσαπλιαδες που μας κυβερνουσαν
Δεν εχεις και αδικο δεν το σκεφθηκα αυτο+ οτι αυτοί που βάζουν τα λεφτουδάκια τους για το ομόλογο βλέπουν ακόμα τους κατσαπλιάδες στο 18-19%. Δεν το λες και μικρό ρίσκο.