athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
Εδω αλλοι παντρεμενοι εβγαζαν την γκομενα τους στο κλαρι με το στρινγκ
Εδω αλλοι παντρεμενοι εβγαζαν την γκομενα τους στο κλαρι με το στρινγκ
Γίνεται χωριάτικη και τζατζίκι χωρίς αγγούρι ρε μάστορη; Φυσικά και μου αρέσει.Αγιε γτ σε ποιον τα χωνουν?
Εισαι λατρης του αγγουριου?
Αχχαχαχαχααχχαχα δεν σε παρεξηγω ο καθενας οτι θελειΓίνεται χωριάτικη και τζατζίκι χωρίς αγγούρι ρε μάστορη; Φυσικά και μου αρέσει.
θα μας φας στην μαπαΚατω η νδ σας και ο κουλης σας κουλοσκυλα.
Δεν έγραψα πως δεν τον πιστεύω.α θα σε μαλωσω.Εχει δηλωσει πολλακις οτι παει σε αφεντρες για να τις κανει υποτακτικες...δεν τον πιστευεις;
μιλας σωστα μιλας κιμπαρικαΔεν έγραψα πως δεν τον πιστεύω.
Αυτό που έγραψα είναι πως ο Τραβαμούνης είναι ενεργητικός.
Όχι ρε, ιδέα σου.πεφτει ομαδικος σοδομισμος βλεπω
Εκανα λαθος στη λεξη πηδαει αφου δεν μπορει ο μαραμενος αγγλετερος.
Λεγε ρε πως ανεχαισε ν α χωνει αγγουρια και μπανανες και το πουλι το δικο σου στην αχρειστια?
Δεν μπορεις ρε χαχαχαχαχαχα
Πας με γκομενα η εσκορτ αλλα την πηδαει η μπανανα και το αγγουρι οχι εσυ χαχα α α α α α α
Ωχ, τώρα αρχίζει το ωραίο.Αγιε γτ σε ποιον τα χωνουν?
Εισαι λατρης του αγγουριου?
Ωχ, τώρα αρχίζει το ωραίο.
εχεις μεγαλο δικιο αλλα στην αναβροχια καλο και το χαλαζι..ξερεις ποσες φορες μου εχει κανει την μουρη κρεας με το να ζητιανευει την γυναικα μου για να τον στραπ...εεε για να την κανει να νιωσει γυναικα επειδη ειναι γαμιας;Νταξ,
Για να το ευχαριστηθώ θα πρέπει να έχει και λίγο σασπένς. Από τον Πορνόπαπο, τον Υπερπόντικα και τον Λάκη, να πέσω στον Βαν Ντάμα Κούπα; Εξευτελισμός! Άσε που θα νιώσω σαν να κλέβω εκκλησία.
Αχχαχαχαχααχχαχα δεν σε παρεξηγω ο καθενας οτι θελει
manquer du mieux tu es couché avec ta femmeΝταξ,
Για να το ευχαριστηθώ θα πρέπει να έχει και λίγο σασπένς. Από τον Πορνόπαπο, τον Υπερπόντικα και τον Λάκη, να πέσω στον Βαν Ντάμα Κούπα; Εξευτελισμός! Άσε που θα νιώσω σαν να κλέβω εκκλησία.
manquer du mieux tu es couché avec ta femme
Τυπε σε πλαγιο μετωπική με ΙΧ δεν σε σώζει το κράνος εκτός ίσως αν πηγαινεις αργάΜόνο μια μικρή επιφύλαξη μήπως έχει κάποιο ελάχιστο ποσοστό συνυπαιτιότητας και ο άτυχος νέος, καθαρά νομικά. Για μένα έχει μεγάλο καθαρά και μόνο γιατί δεν προστάτεψε τον εαυτό του από το απρόοπτο και, απ οτι λένε, που δεν ασφάλισε το κράνος του, αν ισχύει.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ 100%.
Λενε ψεμα,εχω ψαξει κινεζικα σαιτ μετεφρασμενα οπως και εχω φιλο στη γιουχαν διαδικτιακο και μιλαμε.
Υπαρχει μια θεωρεια που λεει οτι πανω απο 100 εκ Κινέζοι εχουν νοσησει απο κοβιντ εντος κινας και η καταγραφη ξεκινα απο τον σεπτεμβριο του 2019.
Η κινα δεν δινει στοιχεια ουτε νοσουντων ουτε ποσα τεστ εχει κανει αλλα ουτε ποσους εχει εμβολιασει επισημα λεει γυρω στα 50 εκ πολιτες.
Από ότι φαίνεται στο αυτοκίνητο της συνοδείας το χτύπημα είναι πίσω δεξιά (στο τέρμα της πίσω πόρτας και στο πίσω φτερό)... αυτό σημαίνει ότι (1) το αυτοκίνητο είχε ήδη στρίψει δεξιά (2) η μηχανή χτύπησε επάνω του και όχι το αυτοκίνητο στην μηχανήΤυπε σε πλαγιο μετωπική με ΙΧ δεν σε σώζει το κράνος εκτός ίσως αν πηγαινεις αργά
Γράφτηκε οτι το κράνος δεν ήταν δεμένο και έφυγε όπως επίσης οτι ο άνθρωπος δυστυχώς έμεινε φυτό. Οπότε μιλάμε καθαρά για ζημιά στο κεφάλι από την πτώση, αν ισχύουν αυτά. Ούτε η φορά του χτυπήματος ούτε ακόμα και η ταχύτητα παίζουν τον πρώτο ρόλο.Τυπε σε πλαγιο μετωπική με ΙΧ δεν σε σώζει το κράνος εκτός ίσως αν πηγαινεις αργά
Και πάλι, αν ισχύει οτι έφυγε το κράνος και ο άνθρωπος είχε πρόβλημα εγκεφαλικό όλα έγιναν από την πτώση χωρίς κράνος. Όχι σίγουρα αλλά κατά πάσα πιθανότητα με ένα σωστό και δεμένο κράνος θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.Από ότι φαίνεται στο αυτοκίνητο της συνοδείας το χτύπημα είναι πίσω δεξιά (στο τέρμα της πίσω πόρτας και στο πίσω φτερό)... αυτό σημαίνει ότι (1) το αυτοκίνητο είχε ήδη στρίψει δεξιά (2) η μηχανή χτύπησε επάνω του και όχι το αυτοκίνητο στην μηχανή